היי עוזי וכולם ../images/Emo183.gif../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif
הסתיו בעצומו, כמעט חורף, ושוב האור האפור תכלת הזה, וערמות ערמות של עלים צהובים חומים, והעצים הגדולים והנהדרים שעוד מעט יהיו ערומים לגמרי, משנים את צבע עליהם מירוק לצהוב לאדום,ונראים כל כך מוזרים, כמובן שיורד גשם ,וזה קורה בהפוגות,אז כל הזמן רטוב ורחוץ בחוץ, ועצוב לי קצת, כמו תמיד בתקופה הזאת, באופן מפתיע גיליתי ומצאתי דרך לסלוח, ואולי זאת התחלה של ידידות (מופלאה?) שלא היתה שם קודם,בעצם ,לא היתה שם בשבילי, אז נחמד,ומשונה, אני לא יודעת מה להגיב, פעם דיברנו על כל מיני נושאים, ולמרות שכמובן לא על כל הנושאים האפשריים, השיחות היו דגם מייצג , אפשר עוד לדבר על כך ועוד ועוד, וגם על נושאים אחרים, אבל בסוף המסקנה של כל דבר זה, גם וגם, ההיפך,כן ולא, מילים מילים מילים... ואולי שכחתי עוד משהו, אבל זה בערך זהו. תמיד יש מה ללמוד ,על עצמי בעיקר, ואולי מיצינו דרך אחת, ויש דרכים אחרות, אני אשמח שיצטרפו אנשים לפורום, בכיף, אבל אם אני צריכה להיות איש מכירות ולנסות לשכנע מישהו להישאר, אז אני לא יודעת אם אני מסוגלת, לעומת זאת אם יהיה למישהו מה לאמר, אני תמיד אקרא ואתיחס, ואולי זה יהיה מעניין,לי ולאחרים, כשאצלכם 02:40 בלילה אז אצלי 12:40 בצהריים, והיום בשעה הזאת החלפתי מצבר לאוטו שלי,הוא מת, (לא עשיתי את זה ממש...רק הרמתי טלפון ושילמתי בסוף...) יש לבת שלי יום הולדת מחר, בת 15 התינוקת שלי... ושוב אני עצובה ושמחה ביחד. חורף שמח ומאושר לכולכם.