בוקר טוב חברים שלי
גם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב חברים שלי../images/Emo24.gifגם../images/Emo25.gif

שלום כולם. יום רביעי אחי, יום רביעי יום קשה לי. אני סופרת כמו הילדים ה 16 ביוני זה היום האחרון לקושי. עוד 6 פעמים. המחשב שלי נהיה אילם. אין רעשים. חשבתי שהמזגן עובד, לא זה המחשב בשקט בשקט עושה רוח. כיף. חוץ מזה הכל בסדר. אני מקווה לתפוס אתכם בספרייה, ואם לא, אקרא את ההודעות בלילה בלילה. שלכם אוהבת
יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,איפה אתם כולם?

בוקר מקסים ושקט לכולם ...

emmy5

New member
שקט מדי כאן ,קצת מוזיקה ../images/Emo79.gif

מה השקט הזה היום ,מקווה שכולכם בסדר ,אוהבת אותכם

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב חמודים ../images/Emo24.gif

נכנסתי כדי להסניף אתכם קצת ולהמשיך הלאה. יעלי, איזה יופי שאת שוב אתנו ואממי החמודה שכבר על הבקר מביאה לנו שירים
ות. איפה בימבו? מישהו יודע? יוצאים לנגרייה לבדוק 2 דוגמאות לבחירה, של דלתות למטבח החדש שאנחנו מזמינים סוף סוף. אל תשאלו איזה בלגן מחכה לי... כולל הריסה לצורך העברת החלון של הבוידם הצידה כדי לאפשר מטבח נורמאלי, איסטלציה, ריצוף קרמיקה, צביעה, סיוד, החלפת חלון ותריס וכל זה במטבחון קטנטן אחד שכל גודלו הוא כ-2.5X2.8 מטר
העיקר שבסוף יהיה בונבונירה
להתראווות בערב
שלכם

emmy5

New member
ננהל'ה , בוקר מהנה , ../images/Emo24.gif

תיהני , החרי הכל יהיה לך כייף אמיתי ... המטבח בגודל הזה נורמלי , לא קטן במיוחד ... אבל את חסרה לנו ..

offe

New member
בוקר חמים ../images/Emo42.gif../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif

pazi66

New member
הודעה חשובה לפורום../images/Emo124.gif

בשמו של מרדכי וענונו אנו מצטערים להודיע, שהמסיבה שתוכננה להערב עם אורח הכבוד אלחנן טננבוים, לא תתקיים! הכיבוד שגונן שגב היה אמור להביא, נשאר באמסטרדם

yaely2

New member
מנהל
אין שעור ואין שעורים ../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

שלום, נכנסתי לפורום. בימבו עדיין לא התחברה (למה?). מה עם דני? כל הצפוניים מחיפה? ועוד ועוד פשוט מתגעגעת לקרוא את מה שאתם כותבי יעלי

../images/Emo124.gif ת ג י ד ו

גם לכם מנורה חסרה או רק הילדים שלי שואלים עליה??? הקטנטנים שלי מחוברים לסבא וסבתא וכמעט כל יום שירה שואלת איפה סבא אורי מה אגיד לילדה בת שנתיים שצריכה לחכות בסבלנות עד סוף החודש! מזל שבגיל הזה אין להם תחושת זמן והימים רצים...
מה שבטוח לפי הטלפונים הם עושים חיים! וזה הכי חשוב. סופ"ש נעים לכולכם

emmy5

New member
WOWאני בטוחה שסבתא מתגעגעת יותר

אימה אוהבת את שירה, יופי שאת איתנו ...ספרי לנו מה את יודעת על הסבתא וסבא? איפה הם עכשיו? אנחנו נעשה טיול וירטואלי יחד עם מנורה .. ספרי לה שסבתא בטיול והיא תביא לה מתנה ...(תחשבי על משהו שהיא תהיה מרוצה) ..אני מספרת לך מי נסיון ..תמסרי לה דישת שלום גם מאיתנו ... תודה לך שנכנסת כאן ...תודה תודה. מתנה לשירה ..רקוד של הדובי

נֵנָה

New member
ערב טוב לכולם ולאמא של שירה ../images/Emo140.gif

את שואלת אם אנחנו מתגעגעים למנורה ??? איזו שאלה... אני למשל התגעגעתי אליה עוד לפני שנסעה. אבל, אנחנו חברים טובים ומפרגנים, ושמחים שמנורה נהנית בטיול ועושה חיים. נשמח לשמוע ממך כל חוויה שתסופר לך ע"י מנורה
וכמובן שנחכה בקוצר רוח לסוף החודש כאשר תחזור ותספר לנו בעצמה בשיר ובסיפור כמו שרק היא יכולה

emmy5

New member
יעלוש, עכשיו גם אני כאן ...

התגעגעתי אליך ...למנורה ,לאורה ..לדני סבא אורי...בימבו .. מה עם רדרדאולה?מקסימה ,חונה...איזה חבורה נחמדה ... גם למישו ... אני מסתובבת כאן עם פזי ....אפילו שאני לא מכירה אותו עוד ...לבד בחדר ... יעלוש מתי יש לנו מפגש? יש לך חצי יום חופשי ...תתחילי לתכנן...

אחה"צ נעים לכולם חזרתי לענינים ...

יומיים הייתי מנותקת מהאינטרנט בגלל הסייד... כרגע התחברתי וגם קראתי קצת.....איפה בימבו? וננה...אוחחח לא מקנאה בך על הבלגן שמחכה לך, אבל אני שכבר מתחילה לראות את האור בקצה המנהרה (היום הסייד כנראה יסיים ויקח את הסולם, הגלגלת והמברשות שלו) מחזקת את ידייך לקראת הבלגן
וטוב שיעל, אמי ופזי תמיד כאן....ואפי ומקסימה מציצות...וסבא אורי ומישו לפעמים כן ולפעמים לא...ודני123 כמעט לא רואים אותו בכלל...ומנורה שלנו מה זה חסרה... מצד אחד אני נורא שמחה שלאנשים יש עיסוקים מעניינים מחוץ לישיבה בבית, וגם מזג האויר הנהדר מושך לצאת החוצה....אבל בלי כל קשר...אני מתגעגעת לכולם

נֵנָה

New member
וכי איך אפשר להתעלם מכל אלה ../images/Emo35.gif

"שמנה וסלטה" של ארצנו הקטנה. "מלח הארץ", שמלמדים אותנו יום יום הלכות מוסר ויושר
דואגים לבריאות ילדינו כמו גונן שגב
מלמדים אותנו מה היא נאמנות כמו ואנונו
ופטריוטיות כמו טננבאום
דואגים לכך שכולנו נהיה שווים בפני החוק כמו שרון ובנו גלעד
רק יש כאלה ששווים יותר... ונא לא לשכוח את יאיר פרץ ... שמהווים לנו דוגמא של חמלה, הבנה ועזרה לחלש ולנזקק כמו ביבי
והעיקר שנאמין שהמושכות נמצאות בידיים הנכונות של סילבן, ג'ודי ופנינה יקירתנו
ואנחנו עוצמים עיניים ומקווים שזה רק חלום, אבל, מתעוררים בכל בקר מחדש ומגלים שטעינו
לא, זה לא נאום פוליטי, אלא האמת במערומיה ... האם לזה התכוונת, פזי ???

איזה כיף לחזור../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בגלל תעלולי מחשב לא היתה לי גישה לתפוז חחחחח לא יכלתי להגיב לכתוב אז התגעגעתי אליכם שולחת חיבוק עם המון אהבה ובורחת לפסטיבל סגול מי בא להתראות אחרי סגול סבתא ריקי

ברוכה החוזרת ../images/Emo140.gif

מה זה פסטיבל סגול? אגב גם שמי ריקי (עוד לא סבתא) ((-"

למעלה