בוקר טוב חברים שלי
גם

maxima

New member
ערב טוב חברות/ים../images/Emo2.gif

כל השבוע אני עם הנכדה החולה עם חום שלא יורד אתמול בלילה החום עבר 40 מעלות לקחו אותה למיון ילדים מסתבר שיש לה דלקת ריאות וירלית קיבלה אנטיביוטיקה בוריד והיום בבוקר שוב לרופאה להמשך טיפול אחר הצהריים סוף סוף החום ירד אני מוטשת. מצפה לשבוע הבא ....אני נוסעת לנפוש באנטליה. מקווה שכולם כאן בריאים

מקסימונת, איחולי בריאות לנכדה ו....

חופשה נעימה באנטליה....איזה כיף לך... הטורקים יודעים כמקבלי אורחים עם תודעת שרות לעילא ועילא והאוכל.....רק מהמחשבה אני כבר משמינה

maxima

New member
תודה חונצ'ה.......הנכדה תבריא

ואני אהנה בחופש שלי מאד זקוקה לזה מתחילת חופש פסח אני עם הנכדים הבתחלה החופש ואחרי החופש הנכדה חולה בשרשרת ואני עיפהההההההההההה

offe

New member
מצאתי את בימבו ../images/Emo8.gif

גם אני התפלאתי שבימבו לא נכנסה, שלחתי לה מסר ואין עונה. מה עושים?
כמובן. בימבו מוסרת שהכל בסדר אצלה, מרגישה טוב, רק המחשב שלה עושה שרירים ולא רוצה להיפתח, עד שהיא תסדר אותו ביקשה למסור דרישת שלום חמה לכולם. מקסימה - ולוואי והנכדה תירפא במהירות.
חיבוקי offe

zigd

New member
../images/Emo54.gif שירים

emmy5 שירים זה עושה לי את היום . יותר נכון את הערב . ביום עסוק אנוכי אולם בשעות הערב יושב אנוכי ליד המחשב ומתחיל לעבוד עם המחשב . ומה טוב יותר משירים המתנגנים להם ברקע . וכמובן כאשר רואה אני את התמצאותך בשירים . שואל אנוכי הזוכרת את או הזוכר אחד מחברי הפורום את הזמר "גוני פרסטון " היכן ניתן למצוא שירים שלו ובמיוחד את השיר ספינת ההאבה "

נֵנָה

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gifמקסימה יקרה

אני כל כך מבינה אותך. אין כמו דאגה לנכד חולה
העיקר שהצליחו להוריד את החום והאנטיביוטיקה תעשה את שלה. מחר היא כבר תהיה ילדה חדשה, שמחה ועליזה
מאחלת החלמה מהירה לנכדתך האהובה
מאחר והיינו כבר באנטליה, אני יכולה לאמר לך שמובטחת לך חופשה נהדרת. בתי המלון שם על רמה, האוכל מצויין ובשפע ובכלל יש מה לראות ולאן לטייל. העיקר שגם תנוחי ותחזרי אלינו בכוחות מחודשים עם סיפורים וחוויות טובות.

pazi66

New member
החלמה מהירה לנכדה,תכיני לה מרק עוף

וזה יבריא אותה מייד. אין כמן מרק עוף של אמא או סבתא בדוק

emmy5

New member
../images/Emo24.gifליידי סנו , ברוכה הבאה

כבר הלכתי לחפש אותך בין פורום לפורום חה חה חה ..

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב מישהו ער עדיין?../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ערב טוב לאנשי הפורום הנחמדים,
נזכרתי בשיר שריקה זראי נהגה לשיר. קול אורלוגין קורא חצות, בפונדקים דועך הנר, רוח של ים יצא לשוט בחוצות רק אנוכי עודני ער. אני מברכת את כל הכותבים הפוקדים אותנו יום יום, את אלה שכותבים קצת פחות וגם את אלה ששבו לאחר הפסקה. תאמינו או לא נהנית מכל מילה מפרי מקלדתכם אוהבת יעלי

yaely2

New member
מנהל
מקסימה רפואה שלמה לנכדה../images/Emo101.gif

ושתהנהי באנטליה. אל תשכחי לקנות שם רחת לוקום לנכדה, זה יבריא אותה עוד יותר מהר. מנסיון. יעלי

emmy5

New member
יעלוש , אני כאן איתך ..

חגגתי בין נסיכים ונסיכות ...בין פורום לפורום ...כמה דברים יפים יש...איך אפשר לשון

למעלה