בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים../images/Emo42.gif

בוקר טוב קודם כל חדשות 1}יום חמישי 27.12.07 שעה 24:00 בלילה אני וחברה קוקסינלית עוצרות מונית הכיוון לאבן גבירול לשבת בבית קפה נונה, שעה 24:12 הרדיו של הנהג על גלגלצ ואז השמעה של השיר "ישנם בנות" שנינו בהתלהבות הרמנו את המונית הנהג מונית משתף פעולה מגביר את הווליום. זה מראה שעדיין דנה אינטרנשיונל פופולרית. השיר מאוד ישן ועדיין מושמע הנהג מונית אדם מבוגר זיהה שזאת דנה וכל הזמן הוא פירגן לה ואמר שערוץ 24 ילכו לקיבינמט ושאף אחד לא שווה את דנה אינטרנשיונל. אתם לא יודעים כמה זה היה כייף לשמוע את דנה אינטרנשיונל ברדיו ועוד בשיר כל כך ישן .זה מחמיא ומרגש מאוד מאוד 2}אני מרגישה שהפורום קיבל זעזוע ביומיים האחרונים כל החלומות התרסקו לנו מול העניים.כולנו נתנו את הנשמה והשקענו מזמננו שעות על גבי שעות לקדם את דנה בטקס עמ"י.לכל אחד מאיתנו היו ציפיות שדנה הולכת להיות זמרת השנה ולזכות בשיר השנה. אבל בעצם אף חלום לא התגשם.אני בטוחה שכל אחד מאיתנו קיבל את זה מאוד מאוד קשה ואני מאמינה שהדמעות מהעניים שטפו את הפנים. 3}בוא נחשוב פעמיים וננסה לשקם את האמון שלנו בדנה אינטרנשיונל,הפורום חייב להמשיך ולהיתקיים כל אחד מאיתנו תרם בזמנו לפורום ועשינו ביחד עבודה מדהימה,יש לנו מנהל פורום שאין כזה מנהל באף שום פורום אחר אני מבקרת בהרבה פורומים והקשר של המנהלים עם האומנים מאוד רדוד ומרוחק,מושיקו הוא היחיד שיכל להתקשר לדנה בכל זמן בכל שעה.ולמושיקו יש אפשרות להגיע אל דנה לבית ולנהל איתה מיפגשים זה מה שלא קורה בן מנהלי פורומים לאומנים אני יודעת שבימים האחרונים כולנו בדאוון ואפילו כועסים ומאוכזבים .כרגע זה לא הזמן ועלינו להניח את כל המחלוקות בצד וחובה עלינו לגבש ולחזק את הפורום. 4}איך אני רואה את זה מהצד שלי, אני בטוחה שגם על מושיקו עוברים ימים קשים ומאכזבים.ולמושיקו לא תמיד יש את כל התשובות לכל הדיונים שאנחנו מעלים בפורום.הזמן הזה הוא זמן מאוד רגיש ועלינו לכבד כל חבר או חברה בפורום גם שמעלים נושאים רגישים ושלא תמיד אנחנו מסכימים איתם כרגע כולנו חייבים להתאחד ולהיות כח אחד.ולהסכים גם על מי שמבקר את דנה בצורה חריפה,לכל אחד יש את החופש הדיבור רק שזה חשוב מאוד להתחשב בשאר החברים ולהיות עם כולם במצב רגיש 5}אני בטוחה שגם על דנה עוברים ימים מאוד מאוד קשים,אז בבקשה בואו ונניח לה לנשום קצת אוויר ולהתאוורר מכל העומס והאכזבות הימים יעברו ודנה תתחזק.ותיהיו בטוחים שדנה לא תישאר חייבת לאף אחד.שיהיה ברור לכולנו ולכולם לא קל להיות זמרת וגם קוקסינלית בדרך יש המון זאבים טורפים הומופובים מחכים בכל פינה,צרי עיין וכאלה שהיו רוצים להכנס בתוך נעליה של דנה אינטרנשיונל ויעשו הכל כדי להכשיל אותה,מקרים כאלו לא היו ולא ניבראו עם זמרות ולא זמרים,עדיין קשה לאנשים לראות את דנה כבן אדם עם נשמה ואני מחזקת נשמה גבוהה.אני כקוקסינלית ואחת כמו דנה מודעת להרבה פעמים שאנשיפ פשוט מאוד אוהבים לסגור לנו את הדלת בפנים,ורק ביגלל שאנחנו קוקסינליות.ואני בן אדם רגילה ופשוטה נתקלת עם כאלה זאבים והומופובים אז איך אחת כמו דנה זמרת מוכשרת דיווה על שמביאה כח ועוצמה לעשייה של המוסיקה ,יש עדיין אנשים שתקועים עם דעות שליליות וקשה להם לקבל את ההצלחות של דנה אינטרנשיונל אני לא מבינה אתם עיוורים אתם לא קוראים תגובות של אנשים כשיוצאות על דנה כתבות באתרים כמה יריות לחינם יורים על דנה,לא פעם אחת אני קוראת תגובות מזעזעות ותת רמה מה שקרה לדנה עם ערוץ 24 זה ברור לכולנו שכל הטקס הוא מכור,והומופוביות צפה על פני המיים.יואב קוטנר לא היה עושה על דנה לינצ' אים הוא היה נישאר בערוץ קרה שקוטנר עזב והוא עזב עם קורבן ביד במיקרה הזה זאת היתה דנה כי הכי קל היה לתפוס את דנה כקורבן ולא מישהו אחר.

טעות של דנה שהיא משלמת עליה בגדול

עדיין הקהילה ההומו לסבית וטרנס זקוקות לסמל לאדם עם עוצמות ולמנהיגות נכון הקהילה בעטה בדנה ויש כאלה שאני מגדירה אותם כבוגדים וכל הזמן אני אומרת וחוזרת בפורומים שעולים שיחות בקשר לדנה,לדוגמה ניכנסתי לפורום בגוגאיי וביקשתי שיצביעו לדנה אינטרנשיונל בפרסי עמ"י.אני ניתקלתי בתגובות כאלה ומה יצא לנו מזה.תיהיו בטוחים שהפורומים האלה סבלו ואכלו מרורים מימני אני לא נישארת חייבת כשפוגים בדנה אבל דנה עשתה טעות אחת גדולה כשיצאה באמירות שהיא לא מוכנה להיות סמל של אף אחד וחלק גדול מהקהילה מרגיש די פגוע מהאמירה ואת זה שומעים גם ברחובות הקהילה אני בטוחה שאילו דנה לא הייתה יוצאת באמירה כזאת הרבה חברה מהקהילה היו משתדלים לעמוד לצידה. במיקרה הזה שאת דנה הדפו לפינות בטקס ואני בטוחה במיליון אחוז וכולם אומרים את זה ברחוב את דנה הדפו מהטקס לא בגלל שהיא לא זמרת טובה לא שאין לה שירים מדהימים ולאשאין לה את הקליפים הכי הורסים את דנה הדפו ורק בגלל שהיא קוקסינלית זאת הסיבה במצב הזה דנה זקוקה לקהילה ההומו לסבית וטרנס,נכון היא תרמה והגיעה כשביקשו אותה שתופיע בחנוכה במסיבת הנוער הגאה דנה יודעת שזאת הסיבה האמיתית,ורק זאת הסיבה שיכולה להיות לעולם לא ישכחו לדנה את העבר שלה ותמיד יזכירו לה את זה שהיא עדיין קוקסינלית.דנה לעולם לא יכולה להתברג בשורה אחת עם זמרות נשים ביולוגיות,דנה היא משהו אחר שאין אותו במוסיקה ולמרות שישנם עוד זמרות ולא משנה כרגע מי טובה יותר ומי טובה פחות כולן נאבקות על מעמדן רק שלדנה מצפים ליותר בגלל חכמת החיים שיש לה,ופה גדול כשהיא יודעת לתפוח בזמן נכון אולי אני טועה ואולי לא ,כרגע צריך לעשות בדק בית ולהשיב את דנה אל מגרש הבית אני חושבת שדנה כבר עשתה צעד אחד לתוך הבית כשהופיעה בהתנדבות במסיבת נוער הגאה עכשיו זאת השעה האמיתית איפה הם כשצריך אותם? אים אתם חושבים כמוני ויש לכולנו נתונים נכונים בדבר כאן ומהפורום הזה נתחיל במאבק למען דנה,להשיב לה את הכבוד שמגיע לה בואו נחשוב על כיוונם ונגיע להסכמה כל תגובה תגיע בברכה ובאהבה. תודה עמנואלה

באתר E דנה במדד הסלב המבוקשים :

דנה במדד הסלב המבוקשים מצד ימין,ומצד שמאל מראים לקט קטן מהזכייה שלה מחברת פלאפון דור 3 :

תודה על הקישור

העברתי אותו לפורום GOGAY טרנג'נדר אלה שחיים בספקות ועדיין קשה להם לעכל את דנה אינטרנשיונל,

RINAT1983

New member
יפה לך כתיבה...

קראתי כמה תגובות שלך , אני לא מבינה למה את פונה לדנה דרך הפורום? את יכולה להגיד לה אישית.

בפורום אני מרגישה חופשיה

כייף לי להעביר את הדברים דרך הפורום ולשתף את החברים ברגשות שלי כלפי דנה אינטרנשיונל, בפורום זה יותר מצליח לי להעביר את הדברים,בשיחה ישירה איתה מממממ אני מתיבשת קופאת ומתרגשת לפני שאני חברה של דנה אני קודם מעריצה אותה בעצם דרך הערצה שלי אליה נהפכנו להיות חברות ואני מתכוונת עוד בזמן שהיינו "ב...ם"

עמנואלה אני חולה עליך

את תמיד היית כזאת מקסימה בזכותך חזרתי לכתוב בפורום ולמען חיזוק דנה אינטרנשיונל ותיתחברי למסינג'אר אני צריכה לדבר איתך

חחחח את חתולה חמודה אני מרגישה בדיוק כמוך

כולנו מרגישות ליד דנה קפואות ומתבישות וכל זה מתוך כבוד והערצה כלפיה הכוונה לקוקסינליות זה לא שאנחנו לא מרגישות חופשיות איתה ההפך,דנה מכירה את הדעה שלנו כלפיה ועד כמה הקוקסינליות מעריצות אותה יש יותר יש פחות ויש גם את הקנאיות ויש את המתפוצצות דנה גם פחות אוהבת שמלקקות לה ומהללות אותה יותר מדאי,זאת התכונה היפה שבדנה היא עם הקוקינליות החברות הקרובות בגובהה העניים איתנו היא דנה כהן אחת מהמיניין לא פחות ולא יותר,למרות שכולנו תמיד מתרגשות מדנה מחדש ..

lee 86

New member
מסכים עם הרוב אבל מה הקשר שהיא קוקסינלית?

שמתי לב לזה כבר בעבר שיש לך נטייה להכניס את עניין המגדר המיני של דנה לכל מיני מקומות לא נחוצים ולא נכונים. אני בכלל לא חשוב שיש כאן קשר לזה שדנה קוקסינלית ובטח שין קשר להומופוביה בתעשיה. אם היה קשר את חושבת שאמן כמו עברי לידר היה מצליח כ"כ??? או זמרת כמו קורין אלאל??? והרשימה עוד נמשכת ונמשכת... אני חושב שיש נטייה לפעמים להגיד שמפלים את דנה על הרקע המיני אבל זה לחלוטין לא רלוונטי מכיוון ש: א. דנה כבר מזמן עברה את שלב הגימיק הזה! היא כבר מזמן עומדת בזכות עצמה ולא בזכות היותה קוקסינלית או נציגת קהילה. ב. דנה פורגנה בשנה האחרונה ע"י המדייה בצורה מדהימה! אני חושב שזאת חוצפה בכלל לבוא בטענות למישהו אחרי כמות ההשמעות שהיא קבלה... לסיכום אני אכתוב לך אימרה שאני מאמין בה באמונה שלמה, קם איתה בכל בוקר והולך לישון איתה בכל לילה: אם לא תראה את עצמך כשונה אחרים לא יראו אותך כשונה! אצלי זה עובד, אין סיבה שאצלך זה לא יעבוד...

אז מה הסיבה

קול :יש לה קול מדהים מוסיקה :מוסיקה שלא מבישת אלבום: הביקורות אמרו את שלהם קליפים:הרבה זמן לא היו קליפים בארץ ברמה כמו של דנה אינטרנשיונל אז איפה הבעיה דנה עם הכי השמעות בעשור האחרון,הקמבק הכי מוצלח אז נבין לא בחרו בדנה בזמרת השנה לא שיר השנה ולא קליפ השנה ערוץ 24 לא יכל לחשוב על איזה פיתרון עם דנה כמו שניחמו את שרית חדד 20 קולות זה מה ששבר את גב הגמל קשה לכם לקבל את האמת אבל זאת המציאות יש כאן משהו שמעבר לפן המקצועי על דנה לא יכולים להגיד שהיא לא מקצועית זה משגע אותי איך אפשר לזרוק זמרת בגודל כמו דנה מחוץ למערכה בקשר לעברי לידר,קורין אל על וכל האחרים זה עדיין שונה מליהיות קוקסינלית דנה עברה את תקופת הגימיק ולא פעם אחת היא אמרה בקשר לזהות המינית שלה שזה באמת לא חשובה מה חושבים עליה היא מציגה את עצמה כאומנית אחת מן השורה נו אז איפה הבעיה? אני מחזק את קוקסינליות בע"מ ואני מחזק את מושיקו למה עדיין יש אנשים שסוגרים עם דנה חשבון ורק בגלל שהיא קוקסינלית,ואם דנה הייתה אישה לכל דבר היו רואים בה ואותה בצורה אחרת

lee 86

New member
בעיניי לחשוב ככה זה להתעלם מהבעיה האמיתית!

אין לי כח לפתוח כאן לדיון מה הבעיה כי אני יודע שזה סתם יגרור ויכוחים מיותרים...

ותיתפלא הרבה פעמים שמעתי את האנשים אומרים

שהשירים של דנה יפים,ומצד שני שוב פעם משמיעים את הקוקסינל הזה או איך עידן יניב שר עם הקוקסינל הזה ,יכול להיות שהוא גם הומו למי נתנו את השירים לקוקסינל שלא יודע לשיר הקוקסינל הזה דוחף את עצמו בכח לכל חור,ובכח הוא רוצה ליהיות זמרת ולא מצליח לו אז ליפני שאנשים פה סתם תוקפים פה את הקוקסינליות שיכירו את העיניין מקרב אני מכיר קוקסינליות ואני בדיוק יודע מה הבעיה של החברה נגדם הבעיה שאין להם סיבה פשוט מחפשים קורבן כל הכבוד לך קוקסינליות בעמ אני גאה בך תמשיכי בשלך אני לצידך,ואת אומרת בדיוק את הדברים הנכונים חולה עליך
קוקסינליות בעמ

../images/Emo47.gifדנה עדיין ב5 המבוקשים של ערוץ 24,תראו :

דנה עדיין בחמשת המבוקשים של ערוץ 24 ועדיין נשאר השם שלה בחיפוש האמנים.. הינה כאן : http://www.music24.co.il/artists.aspx

חח בכיף וגם אני מאוד שמחה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שהחזירו את דנה לרשימת האומנים , ושדנה במבוקשים ראשונה
.. ד"א אני לא אוחצ'ה חחח אני סטרייטית :)

יההה ../images/Emo196.gifקולו לו לו לו לו לו../images/Emo194.gif

אימאאאאאאאאאאאא אני לא מאמינהההההההה כל הכבוד והאמת כמה שהייתי אופטימית לא האמנתי זה יקרה כל כך מהר בישבילי זה יותר מהפטיש אני אומרת שהכל זה לטובה שדנה לא קיבלה את הפטיש ואים הייתה חוטפת קריזה על מישהו והייתה דןפקת לו בראש את הפטיש חחחח סתם סתם לא אמרתי כלום לא מתחילה איתכם למה אתם פורום מושפע אויי סתם סתם נו מילה קטנה

למעלה