בוקר טוב חברים

ברשימה של האומנים באות ד

אתמול דנה לא הופיעה ברשימה של האומנים באות ד והיום כן דנה אני חולה עליך אני בא היום לשתות קפה מתחת לבית שלך הקפה עלי

שי וניר אוהבים אני מחזקת את כל מה שכתבת

ואני מודעת קצת יותר למצב,זאת האמת שוללים את דנה רק בגלל שהיא קוקסינלית,יש לי שוקס שאני מנהלת אותו "שוקס מעריצים דנה אינטרנשיונל" וכותבים המון דברים מלוכלכים ולא נעימים על דנה יש טיפוסים שמקבלים חינוך הומופובי נגד קוקסינליות הומויים ולסביות ואין לשנות אותם מקו החשיבה, לך אולי זה חדש אני חייה את זה 22 שנים בזכות דנה ב10 השנים העיניין נעשה יותר מוכר ויותר מקובל, עדיין יש את אותם הנחשים הארסיים שמסתובבים בשדות קוצים וכל נחש בסופו של דבר מגיע יומו

לרשימתה מבוקשים החזירו,ות'קליפים לא אבל חכי

לאט לאט .. עוד יחזירו את הקליפים

כי האמת יוצאת לאור >>אין לא יעזור אנחנו פורום

טפו טפו טפו 55555 חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה פורום דנה אינטרנשיונל מגובש וכששלחתי איימלים לערוץ 24 צירפתי קישור של הפורום שלא יחשבו שמאחורי דנה יש רק אוויר וחללים רייקים חברה זאת סיבה למסיבה קדימה להרים לחיים לחיי נצח של הדיווה שלנו דנה אינטרנשיונל לחיי נצח מנהל הפורום לחיי נצח כל החברים בפורום לחיי נצח האמת לחיי נצח בע"ה בקרב דנה מפציצה בעוד דיסק עוד יותר חזק עוד מושמע עוד מפוצץ אמן אמן אמן יתברך שמו לעד אין מצב שיכולים על כהנים וליואבית קוטנרית היא לא יודעת עם מי התחילה,מכאן אני לא מוסיפה מילה מילה של קוקסינלית זאת מילה

מיקמיק17

New member
לא החזירו

דנה הייתה במבוקשים גם אחרי הריב אבל הסירו את הקליפים שלה מהעמוד שלה שם...

החזירו עוד הבוקר היא לא הייתה שם

ברשימה של האות ד דנה לא הופיעה וגם לא בחמשת המבוקשים אני בדקתי על הבוקר את הקליפים לא החזירו חכו עד שיעלו תקבצים

ברור שהעיקר שדנה נימצאת שם

דנה לא יכולה לא ליהיות שם,ערוץ 24 לא יכל לשחק בזמרים גם מירי מסיקה שרית חדד עידן יניב וכל האחרים מודעים לפאשלות של ערוץ 24 . ערוץ 24 חייב להחזיר אמון אחרת הערוץ לא יוכל להיתקיים אפילו עוד יום אחד,ולא חסרים חברות כבלים שמעונינות ליפתוח ערוצי מוסיקה ולהיתחרות בערוץ 24 זה שהחזירו את דנה למשבצת מראה שבערוץ 24 מעוניינים לקחת שליטה והיתנהלות מכובדת הראויה לערוץ. ערוץ 24 הוא לא עושה טובה לדנה, דנה זאת שעושה טובה לערוץ 24 ונותנת לערוץ קרש קפיצה להחזרת האמון בהתנהלות של הערוץ.

למעלה