מומלץ לקרוא הכל
אני משתדל לכתוב כתיבה מדוייקת ככל האפשר.
אני מכיר כמו אותו אחד, אלפי אנשים שלובשים מדי שוטרים ובעינינו הם לא היו שוטרים כיוון שתפקידם היה בעיקר מנהלתי, עם כל הכבוד להם, כיוון שידוע שכל קרבי/מבצעי הוא זקוק לחמישה ג'ובניקים שיתנו לו שירות בנשק, אוכל, הספקה, רכב, קשר וכו. ולהם אין שום מידע במשטרה.
מי שאת מציינת לא היה בתפקיד מבצעי ולכן כמו כל הפקידים, כמו שאמרנו אז, עבד 0800-1600 וכל החגים ושבתות בבית. ושוב עם כל הכבוד לתפקיד שלהם שנתן שירות חיוני למבצעיים , שוטר הוא לא.
נראה לך שעבדו עלי 30 שנה ?
ובהיותי רב נגד (מבחירי הרס"רים) הרי ברור שלייעודיים הסיסמא הבריטית תופסת -
"עבוד את אלוהים,
תן כבוד למלכה,
ותיזהר מהרס"ר".....
באחד הימים נסעתי למטה הארצי בירושלים וניצב (מקביל לאלוף בצהל) שאל אם יכול להצטרף כיוון שהוא צריך להגיע לירושלים והרכב שלו שם, שלא יוציאו עוד רכב.
אישרתי בהחלט, ונסענו. בדרך בכביש 1 ראיתי תאונה בין שלוש מכוניות, הניצב שלידי אמר:"או אה, תראה איזו תאונה, צריך להזמין משטרה מיד".....
(להזכיר הוא במדים עם דרגות ניצב, נוסע בניידת משטרה ונוהג בה רנ"ג במדים).
כמובן שיצאתי מיד לתת טיפול ראשוני לתאונה ותוך כך להזעיק שירותי חירום וניידות תנועה שימשיכו את הטיפול באירוע.
לפני שנים רבות כבר היו דיונים לא לתת לג'ובניקים מדים כי הם רק גורמים לבושות, כמובן שמי שקובע הם הג'ובניקים הבכירים שרצו להשוויץ במדים אף על פי שהם בכלל לא שוטרים (ופעם שלישית- עם כל הכבוד לנותני השירותים).
בהמשך שוחחתי איתו כדי לעמוד על קנקנו, ומסתבר שבצהל היה קצין אפסנאות בכיר והתגייס למשטרה וקיבל דרגת ניצב בלי שום מושג במשטרה.....
וכן , היום אני יכול לנוח, בעיקר שיש לי אי-ספיקת לב 40% ואני שתול קוצב לב.....
לפחות למצות את מה שנשאר.....