בוקר טוב...טוב!!!

טומי*

New member
אז איך לקרוא לך? ../images/Emo39.gif או קקטוס../images/Emo35.gif

או שניהם יחד? בכל אופן תודה על הברכות שם בפורום ההוא כרגע עדיין מנסים להילחם,רק שאני לא נותן להם להשמיץ ולפגוע. בני 50+ יותר גרוע מעבודת גננת. זה שעלית לארץ בגיל 12 הבנו,אבל מתי עלית??? חחחחחחח טוב נו נשים לא שואלים לגילן. האמת שאין לי מושג מאיפו זה התחיל. אז אולי תני רק קמצוץ ..אני יודע נגיד...שאת מהצפון ונגיד שאת גרושה סתםםםםם לא להעלב בבקשה !!! יש לך ככה וככה ילדים.טוב לא אלחץ מה שבא לך ספרי. בשבוע שעבר נפגשתי עם חבר פורום נחמד kropacsek כינויו,ודיברנו עברית כמובן ישבנו בקפה מסעדה בפרישמן 8.בעל הבית ואני חברים הולך אליהם הרבה לבית קפה.אנחנו גם חשבנו לעשות מפגש שם,כי הוא הבטיח הנחה.אחד מחברנו נוסע בעוד כמה ימים להונגריה זהו ראובן4. זהו בנתיים ממתין לתגובות של החברות/ים גם החתולה בתמונה...מחכה לי יום יום ליד הפח הירוק חמודה לאללה ונראת נורא חכמה.אז צילמתי אותה...

../images/Emo31.gifלא זה ולא זה

אבל השם הוא אכן של פרח אחר, באשמת פקיד העליה שתירגם את השם Zsuzsi בתרגום חופשי גרוע. ובקשר לגיל אתה צודק. במקומות שאני באה מהם לא שואלים גברת לגילה. מצטערת לאכזב אבל אני מהמרכז נשואה +3 . תגיד את רוב הצילומים המקסימים שאתה מצרף אתה מצלם בעצמך? אם כן יש לך חוש אומנותי טוב. החתולה מצאה חן בעיני, גם לי יש כמה שמחכות לי ליד פח האשפה. עד כאן להיום ולילה טוב.

טומי*

New member
אז ראשית הרשי לי לברך אותך..../images/Emo140.gif

שאת נשואה +3 איזה כייף לך בימינו רק שומע על ההיא ועל ההוא שהתגרש אנוכי כבר 13 שנים בסטאטיתיקה של הגרושים, כבר היתרגלתי כל כך שקשה לי לזכור איך זה שאחרי שמונהעשרה שנים גרושתי פתאום חזרה בתשובה. זה רורה גם במשפחות טובות אבי ז"ל היה נוהג לומר בקשר לתמונות אז לא את רובן אלה את כולן אני מצלם ויכול להשויץ לך שיש לי אתר בוובשוט העולמי עם יותר מ 1400 תמונות וחלקן אפילו מהונגריה אז אני יותר ממזמין אותך להכנס ולראות.אצרף את הלינק למטה. התחביב העיקרי שלי זה צילום עם הנאה רבה ליל מנוחה

טומי*

New member
תודה פרח..ולא קצת היגזמת?../images/Emo6.gif

כולה אני צלם חובב שנהנה מכל רגע אז שוב תודה לך

אלהלה

New member
איזה יופי של תמונות../images/Emo20.gif

הרשיתי לעצמי גם להכנס לאתר הצילומים לראות
ויופי של תמונות יש לך שם

טומי*

New member
ראשית ברוכה הבאה לפורום !../images/Emo140.gif

ושנית תודה לך לא יודע למה השם שלך מוכר לי יתכן שאנחנו פעם מיזמן שוחחנו דרך ה ICQ ? איך שלא יהיה נקבל אותך ברצון רב

DerBleistift

New member
טומי קוטף המחאות! ../images/Emo13.gif

כבר החמאתי לך בעבר על תצלומיך המרהיבים. וכפי שאתה רואה, אנני בעמדת מיעוט - טומי צלם עליון!
על כל פנים, (שוב!) תמונת שקיעה אשר צילמת מעטרת את הדסק-טופ שלי.

אלהלה

New member
../images/Emo13.gif

השם שלי מוכר כי נכנסתי לפה לפני שבועיים שלושה ואמרתי שלום וזהו בערך

liat1953

New member
אספר גם אני את סיפורי

אני צברית אמנם,אך הורי שהכירו ונישאו בארץ שניהם עלו מטרנסילבניה. לאימי הצעתי להצטרף לפורום הזה וכבר עשיתי לה הכרות ראשונית עם הגלריה והמאכלים שבעמוד הפתיחה שמאוד מצאו חן בעיני ובעיניה. בביתנו דיברו ההורים הונגרית בינהם ואיתי ועם אחותי כמובן עברית אבי עד יומו האחרון למד את השפה אך לא שלט בה היטב ולא אחת היה למקור צחוק של בני הדור הצעיר. את השפה ההונגרית דיברתי עם סבתי שהיתה אשה מרתקת קראה ספרות הונגרית ואיתי היתה מחלקת את חוויותיה,היינו קשורות מאד ונהגנו לשוחח שעות מידי יום ביומו,מאד אוהבת אני את השפה ועד היום כשיש הזדמנות לשוחח בהונגרית אני אצה לעשות זאת. עם כל אהבתי לשפה ולמנטליות ולתרבות ההונגרית הילדים תמיד טענו שאני יותר מידי פולניה ....איזו מן פדיחה.....מענין למה??????? לפני כחודשיים הייתי עם אישי באנטליה ולפתע שמעתי בתוך בליל השפות שדיברו בבית המלון גם את הניגון האהוב עלי.הודעתי לבעלי שאם אעלם שידע שהלכתי לשוחח עם דוברי ההונגרית.ביום המחרת פגשתי את האיש בבריכה וכמובן התישבתי לידו ושוחחנו ארוכות כמובן פוליטיקה באזורנו הסתבר שהוא עו"ד בעל משרד בבודפשט השאיר לי את כתובתו שכשאגיע ישמח לארח אותנו ולטייל עימנו בעירו.יש לו חברים רבים יהודים וידע רבות על ארצנו והתענין על הנעשה כאן. מאד התרגשתי לקרא את קורותיך דרדסית הן בקשר לבן זוגך לחיים והן לפונדקאות שמעשה לא שיגרתי ואיכותי הוא בעיני. מאד נהנת להגיע לכאן לפורום האינטימי והמענין ליאת

טומי*

New member
ליאת איתך הסליחה...

בגלל עיסוקים בפורום השני אכתוב לך תגובה רק שאקום מהשינה חחחחח ולא יודע מתי זה יהיה

kropacsek

New member
Bonjorno !

חברות וחברים יקרים, לא נכנסתי כמה שעות לפורום ונראה שפיספסתי את כל האקשן של השבוע החולף... בקשר לכינוי שלי, KROPACSEK זה כינוי ל"ברנש" או "אחא", לא ברור לי איך לתרגם את זה בדיוק זה כינוי לבחור שהוא לא לגמרי שלילי אבל הוא גם לא פלילי במלא מובן המילה. אבי עליו השלום תמיד קרא לי כך מאז שהייתי ילד קטן. וזה נדבק. בקרוב ניפגש - חסר לכם שלא! נ.ב. ראובןU4 שתהיה לך נסיעה טובה !

טומי*

New member
היי ליאת....../images/Emo140.gif

ראשית לפי מכתבך הבינותי שאביך וסבתך הלכו לעולמם,אז קבלי את השתתפותי בצערך. אומנם אצלי זה שונה כי הרי נולדתי שם ועליתי ארצה בגיל 15 לפני 38 שנים עם המשפחה.אין כמו הונגרית בחיי חחחח איפו שאני הולך שומע את השפה ומקשיב מנסה להבין על מה ולמה? כמו שאנחנו הישראלים שומעים עברית בכל קצבות העולם ומתחילים לדבר,כך גם ההונגרים ואולי עוד יותר. כאן המקום לבקש מאמך להצתרף אלינו,בטח תוכל לתרום את חלקה בפורום. המשך ערב נעים לך ואני עובר לגן ילדים לבדוק אם הם מתנהגים בסדר כוונתי לפורום 50+

o l i v i a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

|אתם בטח ישנים
*|מנסה להקפיץ הופלה הופ הופה

למעלה