בוקר טוב יום נפלא לחבריי

לייציק

New member
בימבו אין כמוך ../images/Emo24.gif אני באמת

חושבת שבסופו של דבר כל דבר שקורה לנו בחיים יכול להיות לטובה, אם רק ננצל אותו לטובה ונסתכל על חצי הכוס המלאה ... למשל, תמיד רציתי ללמוד דברים חדשים ולא היה לי זמן או כח או מרץ לכך ... בשנים עברו, לא היתה שנה שלא למדתי איזה קורס להעשרה ולנשמה ... עכשיו יהיה לי זמן עם הזמן יבואו גם הכח והמרץ ... אולי משהו בתחום האמנות והגרפיקה ... ומה שהכי חשוב, אוכל להקדיש זמן לפעילות התנדבותית שהיום יותר מתמיד כל כך הרבה זקוקים לה ... ואם ארצה, אוכל למצוא איזו עבודה חלקית בתחום שאני עוסקת בו ... למזלי עוד יש לי קשרים פה ושם ... הבעייה היא רק למצוא עבודה חלקית כי כולם רוצים בדרך כלל משרה מלאה ... בקיצור, כל האפשרויות פתוחות... ואולי בסוף בכל אופן אשאר במקום בו אני נמצאת ... הכל עדיין פתוח ... בימבו, תודה מקרב לב על העידוד... פתאום נתת לי מרץ ...

שרה16

New member
ללמוד אמנות וגרפיקה../images/Emo140.gif זה מה

שאני עושה.
לא יודעת אם הזכרתי,אבל אני גם לומדת תוכנות גרפיקה ממוחשבת:פרהנד 9 ופוטושופ. בהזדמנות זו ארכוש מצלמה דיגיטאלית ואתחיל לשחק קצת. ממש כייף לי עם כל הלימודים,וגם נותר לי זמן לעצמי ולתחביבי. מומלץ בחום!

לייציק

New member
את יודעת../images/Emo35.gif אספר לך בסוד ../images/Emo124.gif../images/Emo8.gif

בזמנו היה נהוג בכתה ז' או ח' לעשות בחינות פסיכוטכניות ... האם מישהו זוכר? ונחשו מה? בתוצאות שלי אמרו שאני מוכשרת בשרטוט, גרפיקה או אדריכלות... איזה שטות שלא הלכתי בכיוון הזה ...? ואני כל כך אוהבת את זה ... אבל כמו שאומרים, אף פעם לא מאוחר ...

ora11

New member
לייצ'ק בהצלחה בדרכך החדשה../images/Emo24.gif

ורק אני עובדת ? אני מחכה לימים עם קצת אויר לנשמה. לא מספיקה הרבה לעצמי. בכל דבר אנחנו חייבים לראות את הטוב. בטוחה אני שתמצאי את דרכך החדשה לימודים ,התנדבות ,וגם בילויים. לייצ'ק יקרה כל סוף היא התחלה חדשה. מאחלת מכל הלב רק את הטוב ביותר.

מנורה

New member
לייצ'יק חביבתי היום בדיוק שנה מאז

פרשתי איך שהזמן רץ טס נהנת מכל רגע עושה דברים שאוהבת הכל ענין של גישה יש היום אין סוף אפשרויות רק צריך להיות בריאים ולנצל כל הזדמנות באהבה מכל הלב
לילה טוב לכולם
מחר נוסעת לטיול לירושלים

ora11

New member
מנורה ערב טוב../images/Emo62.gif../images/Emo141.gif

מנורה המטיילת המתמידה
באיזה איזור בירושלים? אולי לאיזור שלי ? כתבי לי אם את מעונינת.

emmy5

New member
לייציק,כל דבר לטובה../images/Emo24.gif

אני רק מאחלת לך הרבה בריאות ו תיהני מכל יום יחד עם הבעל והילדים .. סומכת עליך שאת תדעי איך ומה לעשות עם כל הזמן החופשי
EMMY

למעלה