בוקר טוב-יום שלישי

liorhikri1991

New member
בוקר טוב-יום שלישי

שוב יום אחרון לפני חופש...אחחח כמה חגים יש וזה טוב,אבל הבעיה זה המורות שחושבות שעכשיו יש חופשה ומפציצות בשיעורים. מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: עושים בגרות חורף?ראיתם כבר מתי הבגרות תהיה בערך?מרוצים מהתאריך?

b a t e l 1 8 2

New member
חם לייייייייייייייי....

אני הולכת לעבודה ,בעעע..=\ ולא ,אני לא עושה בגרות חורף:]]]]]]]]]]]] חג שמייחח

liorhikri1991

New member
עונה...

היום היה יום קצר ונחמד,לא היה משעמם כלכך. ולי יש בגרות חורף במתמטיקה שאלון 005,מקווה להצליח!

Double U

New member
עונה

הייתי אמור ללמוד 8 שעות אבל בגלל שיש לי מפגש עם מנהלי בתי הספר בעיר מטעם מועצת הנוער, אז השתחררתי בשעה שישיתD: למדתי שעתיים ספרות ("רק על עצמי לספר ידעתי". משום מה המורה השנה הרבה יותר טובה מזו שהייתה בחטיבה), שעה תנ"ך (יש מבחן בחמישי הבא על כללללללל החוק המקראי), שעתיים מתמטיקה שלמדנו סכום סדרה הנדסית וקצת חדו"א, אח"כ שעה חינוך שכל אחד בירך את עצמו ואת הכיתה לכבוד השנה החדשה

Double U

New member
והתשובה:

אנחנו אמורים לגשת לשאלון ה' במתמטיקה, תלוי אם נספיק הכל עד אז:X

sexytomato

New member
אתם מנותקים מהעולם או מה?!

חג שמח, אוי יש לי לימודים, איזה כיף קיבלתי 100. אף אחד מכם לא שמע מה קרה היום?!?!? קסאם בזיקים!!! 67 חיילים נפצעו! שלא לדבר על פגועי ההלם! לפחות תזכירו את זה לפני שתמשיכו בחיוכים.

liorhikri1991

New member
שמעתי על זה...

מה הקשר מנותקים מהעולם?נכון שלא הזכרתי את זה כי שמעתי על זה קודם,ואני לא נוהג להזכיר בפורום הזה כאלה דברים,ניסיתי לעשות פה פינת אקטואליה,אבל זה לא עבד,מצטער והעיקר שכולם יהיו בריאים ושלמים

liorhikri1991

New member
ועוד משהו...

זה קורה כל יום,כל יום מקרה אחר,אני בטוח שזה איכשהו קשור אליך ולמשפחה שלך ובגלל זה את קצת היסטרית,כי כל יום יש תרחיש דומה,ואני אחד שרואה חדשות תמיד

© h i l a ©

New member
שמעתי רק כשחזרתי הביתה

כל התקשורת הזו דפוקה! מה את מפרסמת את זה?!?! את רוצה עוד קאסמים?? בהחלט מזעזע :(

sexytomato

New member
אי אפשר לכוון קסאמים

לראייה- נפלו היום 3 ורק אחד מהם בשטח הבסיס. הם ניסו מאז ומעולם להפיל קסאמים בבסיס הזה, מה יש עוד לפרסם?

sexytomato

New member
נחת אחד בתוך הבסיס ואחת ליד בשטח מת

עוד אחד באשקלון או משהו כזה.

JumpInTheFire

New member
אני לא מבינה מה את רוצה

מה הקשר לשרשור הספציפי הזה ולזה שאנשים עונים על שאלות? אם את רוצה את יכולה לשים קישור לידיעה אבל אני לא מוצאת שום קשר בין "מנותקים מהעולם" לזה שאנשים משתפים בחוויות שלהם תהיי בטוחה שכולנו כבר מזמן מעודכנים בידיעה, פשוט לא כולם מצאו לנכון לכתוב על זה כאן. בגלל זה אנחנו מנותקים מהעולם?

sexytomato

New member
כשזה קרוב לליבך את רגישה יותר לעניין

אבל תחשבו שעוד שנה, שנתיים, זה יכול להיות אתם, חברים שלכם, כמו חברים שלי שתקועים בבסיס הזה. (ועכשיו חוזרים טפו-טפו-טפו)

JumpInTheFire

New member
אני מבינה את הרגישות למצב

אבל הנימה לדעתי לא הייתה במקום, הרגשה שעשינו משהו רע בכך שלא הזכרנו את הנושא.

liorhikri1991

New member
../images/Emo45.gif

אם קרה למישהו קרוב אליה משהו,אני ממש מצטער והעיקר שירגיש טוב ויהיה בריא
,אבל לבוא להפיל עלינו את ההרגשות הרעות שלך וכל הכעס זה ממש לא יפה

אני מניחה שזה היה כי היא היתה נסערת,

וזו ממש לא היתה הכוונה שלה. לאף אחת לא היתה כוונה לפגוע, נסו קצת להבין את המצב הרגיש.

למעלה