בוקר טוב-יום שלישי

שוב חופש..

הרגשתי כאילו למדתי שנים.. היום היה נחמד, עבר די מהר. בשיעור ספורט הראתי למורה את הפטור, היא עשתה קצת פרצופים, אבל יש לי פטור..
עכשיו לעשות עבודה עיונית והיא תהיה הציון שלי בבגרות. עוד איזה חצי שעה אצא לקניון הגדול בפ"ת, לקנות בגדים לחג.. בגרויות חורף- אני ממש מחכה למיקוד.. בעיקרון אני צריכה לעשות בלקט מצוות(תושב"ע), רוצה לעשות בתנ"ך במקום בקיץ, אבל עוד לא קיבלתי אישור מההנהלה. רוצה לעשות ספרות שוב, כי קיבלתי 25 נק' מתחת למגן שלי. ואולי גם אנגלית. כי לוקחים במילא את הציון הגבוה יותר.. אין לי כרגע כלום נגד התאריך:) יום טוב!

JumpInTheFire

New member
חופש, מה?

באמת הרבה שיעורים (אבל סתם בגלל שהייתי עצלנית ולא הכנתי כל פעם באותו יום) וגם מחר מד"א מ8 עד 12. יאללה, מסיימים עיוני! מה עשיתם/מה תעשו היום? התבטל לי השיעור האחרון וסיימתי ב2 ורבע. יותר מאוחר אסדר כל מיני עניינים וטפסים, אלמד לבוחן מחר ואכין שיעורים (בתקווה) שאלת היום: עושים בגרות חורף?ראיתם כבר מתי הבגרות תהיה בערך? מרוצים מהתאריך? כן, בספרות. לא הצלחתי לראות את התאריך, אבל לא דחוף לי

SoosKatan

New member
חופש D:

יוו התקבלתי סופיתתתתתתתת לקולנוע. אבל אני עוברת כיתה!!! לא רוצההההה אני לא יודעת אם אני מרוצה. אני שונאת החלטות. אעאעא היה היום הפסקה ארוכה מתמיד, השתחררנו ב12:20 היה יום מעולה. דחפו לנו דובשניות ותפוחים... היה יום כייפי. היום אני אלך לחווה, ובערב יש מסיבה...

© h i l a ©

New member
ספרנית בתתתתתתתתתתתתת זונה

כנירא לא רשמו שהחזרתי ספר לספריה, ועכשיו מחייבים אותי עליו! ובגלל זה אני לא יכולה לקחת ספרים עד שאני אשלם! וזה עוד אחרי שהתנדבתי שם במחויבות אישית שנה שעברה ואחרי שהיא הבטיחה לי שהיא תיתן לי לקחת למרות שאני חייבת בגלל שעזרתי לה.. ופתאום היום כשבאתי לקחת, ממש כמה שניות לפני שהאוטובוס בא, פתאוםםם היא אומרת לי שאני צריכה לחפש שוב, והיא אפילו אמרה לי לחפש בספריה!! מה הקטע??? כבר קרה לאחי הגדול מקרה כזה, הם לא רשמו שהוא החזיר את הספר, ההורים שלי היו צריכים לשלם איזה 150 ש"ח ואחרי זה כשאחי השני היה צריך ספר כזה היה רשום שלפני שנתיים אחי הגדול לקח את אותו הספר... חוץ מזה, היה בסדר, השיעור הראשון באנגלית היה תראומטי, המורה לא באה בגלל משהו והיינו צריכים לכתוב לה מכתב עם 120 מילים על עצמנו ועל מה עשינו בקיץ.. וממש לא היה לי מה לכתוב, לקחתי לבית XD... גם חילקו ברכות וכאלה ושוקולדים חחח.. ובספורט בקטע שעשינו כפכיפות בטן היא שמה 2 מזורנים במקום עם צל ומזרון אחד בשמש אז אף אחת לא הלכה לזה והיא התחילה להגיד לי שאני אלך אז אמרתי לה שאני לא רוצה בשמש, אז היא ענתה לי כמו מטומטמת "זה במקרה ששמתי אתה מזרונים בצל, יכלתי להשים אותם במקום עם שמש, וחוץ מזה, זה כולה חצי דקה..." בונא! את אמורה כמה שפחות לתת לנו להיות בשמש....

© h i l a ©

New member
שכחתי לענות ../images/Emo122.gif

לא אמרו לנו כלום על בגרות חורף, אז כנירא אין... (הראי אם הייתה היו אומרים לנו כי אין הרבה זמן, לא?) מה שכן, יש לי "בגרות" עוד חודש בספרות על כל החומר של שנה שעברה..

sexytomato

New member
טוב, מצטערת על הנימה העצבנית ממקודם

חבר שלי חוזר משם היום והייתי על קוצים כל היום, כל הזמן בכיתי והתעצבנתי, סליחה, אבל רציתי קצת תשומת לב למצב של החיילים, תזכרו שעוד דקה גם אתם תהיו בנעליים האלה. ובנימה שונה- עברתי היום טסט
יום שהתחיל גרוע (תנסו אתם לעשות טסט עם דמעות בעיניים ומחשבה על החבר שלכם שיכל להיות במקום אחר היום) הסתיים בנימה קצת יותר טובה.

JumpInTheFire

New member
העיקר שהוא בסדר

יכלת פשוט לשים לינק לידיעה מאחד האתרים. תשומת לב למצב החיילים לא חסרה, גם אם לא כותבים את זה בפורום מזל טוב על הטסט! בהחלט נשמע לא קל. כל הכבוד

קודם כל מזל טוב (צריך להתחיל עם חדשות טובות)

דבר שני אני כל כך מבינה.. משעה 5 בבוקר אני מסתובבת בבסיס הלוך חזור במחשבה מי מהאנשים שאני מכירה עושה עכשיו טירונות.. בעיקר ששמעתי שזה נפל באוהל ריק, ליד פלוגה של בנים.. כל היום רק הסתובבתי עם המחשבה בראש.. זה באמת לא פשוט ואני מקווה שיעשו מספיק בלגן כדי שיסגרו את זיקים.. תחשבו שילד אחד מת.. ילד.. שהיה אמור לסיים היום את הטירונות שלו.. והוא אפילו לא מת בפעילות קרבית.. זאת טירונות לא של קרביים.. ולמה..? כי הצבא חסר ההגיון החליט להציב בסיס טירונות במקום כזה.. =\

sexytomato

New member
הוא לא מת... למיטב ידיעתי הוא פצוע אנוש...

וכן, כל הפלוגה הזו הייתה אמורה היום בשעה 11 בערך לחזור הבייתה, לסיים טירונות. זה נפל באוהל הפריסה, כך שבאמת לא היה שם אף אחד (איזה מזל). וזה מחדל. לא מספיק שהמיקום עצמו מסוכן, בסדר, אי אפשר תמיד להמנע מזה, אבל בדיוק באוהלים האלה, של כל הנפגעים לא היו בטונדות ביניהם, לחיילים לא היו שכפצים (לחבר שלי היה שכפץ אבל הוא לא היה במצב טוב לפי דבריו), נראה כאילו אף אחד לא לוקח ברצינות את הבריאות שלהם, כאילו אף אחד לא דואג להם. ויש שם טירונים שהגיעו לפני יומיים, מסכנים, אני הייתי בורחת ולא נשארת עוד לילה אחד שם.

עוד פעם חופש איזה כיף :D

מה עשיתם/מה תעשו היום? סתם בית ספר 3 שעות רשאונות של שינה חחח שעתים סרט ושעה חינוך תעבורתי ובערב אני יצא עם חברים וזה שאלת היום: עושים בגרות חורף?ראיתם כבר מתי הבגרות תהיה בערך?מרוצים מהתאריך? כן אני עושה בהיסטוריה א' ומתמטיקה 003 עיף

Shirley808

New member
היה יום ארוך!

1-2 מתמטיקה (גיאומטריה אנליטית) סתם היה משעמם. אני לא אוהבת מתמטיקה. 3 ספרות עם המחנכת... למדנו על שירת ימי הביניים. בשעה ה-4 במקום תנ"ך הלכתי לשיחה עם היועצת וסתם היה מדכא. היא קבעה שנדבר גם ביום ראשון הבא. 5 תנ"ך 6 היה אמור להיות ספרות אבל המחנכת עשתה לנו שעור חינוך וחילקה לנו כדורי שוקולד שהכינה.
7 חינוך תעבורתי - היה ממש משעמם חזרתי הביתה וכרגיל הייתי מאוד עייפה. אז ישנתי ובסביבות שמונה וחצי יצאתי עם חבר שלי למסעדה חזרתי לפני איזה 20 דק'

למעלה