ספרנית בתתתתתתתתתתתתת זונה
כנירא לא רשמו שהחזרתי ספר לספריה, ועכשיו מחייבים אותי עליו! ובגלל זה אני לא יכולה לקחת ספרים עד שאני אשלם! וזה עוד אחרי שהתנדבתי שם במחויבות אישית שנה שעברה ואחרי שהיא הבטיחה לי שהיא תיתן לי לקחת למרות שאני חייבת בגלל שעזרתי לה.. ופתאום היום כשבאתי לקחת, ממש כמה שניות לפני שהאוטובוס בא, פתאוםםם היא אומרת לי שאני צריכה לחפש שוב, והיא אפילו אמרה לי לחפש בספריה!! מה הקטע??? כבר קרה לאחי הגדול מקרה כזה, הם לא רשמו שהוא החזיר את הספר, ההורים שלי היו צריכים לשלם איזה 150 ש"ח ואחרי זה כשאחי השני היה צריך ספר כזה היה רשום שלפני שנתיים אחי הגדול לקח את אותו הספר... חוץ מזה, היה בסדר, השיעור הראשון באנגלית היה תראומטי, המורה לא באה בגלל משהו והיינו צריכים לכתוב לה מכתב עם 120 מילים על עצמנו ועל מה עשינו בקיץ.. וממש לא היה לי מה לכתוב, לקחתי לבית XD... גם חילקו ברכות וכאלה ושוקולדים חחח.. ובספורט בקטע שעשינו כפכיפות בטן היא שמה 2 מזורנים במקום עם צל ומזרון אחד בשמש אז אף אחת לא הלכה לזה והיא התחילה להגיד לי שאני אלך אז אמרתי לה שאני לא רוצה בשמש, אז היא ענתה לי כמו מטומטמת "זה במקרה ששמתי אתה מזרונים בצל, יכלתי להשים אותם במקום עם שמש, וחוץ מזה, זה כולה חצי דקה..." בונא! את אמורה כמה שפחות לתת לנו להיות בשמש....