ב ר ו ר !!! הכל בגלל ששתית חשיש
ס סמלת New member 2/8/07 #13 בוקר טוב../images/Emo42.gif לא ישנתי דקה כל הלילה, החלטתי להסתדר ולעוף על הבוקר הבייתה...יום חמישי ראשון בבית מזה חודשיםםם.. טוף, הולכת לארגן את החפציי ואת הזבל ולהשתמט מהעיר הזאת ליומיים "ואבא תמיד אומר..תעזבהו יום יעזבך יומיים.."
בוקר טוב../images/Emo42.gif לא ישנתי דקה כל הלילה, החלטתי להסתדר ולעוף על הבוקר הבייתה...יום חמישי ראשון בבית מזה חודשיםםם.. טוף, הולכת לארגן את החפציי ואת הזבל ולהשתמט מהעיר הזאת ליומיים "ואבא תמיד אומר..תעזבהו יום יעזבך יומיים.."
ב ברור שזה אני New member 2/8/07 #14 בוקר טוב ../images/Emo42.gif קרקס של שוטים והכניסה בחינם הליצנים הם קופים והקופים בני אדם
E ebi83 New member 2/8/07 #18 בוקר טוב../images/Emo42.gif אח העייפות... אבל אני מאמין שאני אשלים את השעות בקרוב...
ל לימונדה30 New member 2/8/07 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק...
T T u l l a New member 2/8/07 #25 בוקר טוב.... כמו שזה נראה הולך להיות לי יום הפוך.... איזה עצבים לקום ככה על הבוקר
T T u l l a New member 2/8/07 #30 את רושמת???? אז ככה.................. סתם סתם... את יודעת זה מן יום כזה. אני אחרי לילה עם מעט מאוד שינה ועוד מצפה לי יום ארוך... לא נורא, יהיה פסיידר תודה על שגרמת לי לחייך
את רושמת???? אז ככה.................. סתם סתם... את יודעת זה מן יום כזה. אני אחרי לילה עם מעט מאוד שינה ועוד מצפה לי יום ארוך... לא נורא, יהיה פסיידר תודה על שגרמת לי לחייך
ל לימונדה30 New member 2/8/07 #36 טולה ../images/Emo24.gif אם היום הפוך תכיני לך קפה הפוך והכל יתאזן חוצמזה, עברה כבר שעה וחצי מאז העצבים... איך הם עכשיו ?
טולה ../images/Emo24.gif אם היום הפוך תכיני לך קפה הפוך והכל יתאזן חוצמזה, עברה כבר שעה וחצי מאז העצבים... איך הם עכשיו ?
ל לי לו ש New member 2/8/07 #32 יובל? המבולבל? אני? אצל יובל המבולבל זה בכלל הולך ככה- "שלום לכם ילדים וילדות.."