אחלה:) אז תוכלי לראות את יוליה במשתלה:)
ס סנעיר New member 17/12/06 #32 אבל יוליה בכלל מקדונית או בורמזית..או מונגולית.. נו, מהדארק סייד אוף אסיה :|
ס סנעיר New member 20/12/06 #40 ואני במרחק של סבתא+50 ומשהו ק"מ. כל אחד כאן נושא עמו מטען רוסי כלשהו...
O orange love New member 20/12/06 #45 היתכן שאתה מחוסר מילים? סוף סוף? חחח סתם. ואי איזה עיר עם שורשים רוסיים. ושאלה שמאוד מעניינת אותי: באריאל יש אתיופים?
היתכן שאתה מחוסר מילים? סוף סוף? חחח סתם. ואי איזה עיר עם שורשים רוסיים. ושאלה שמאוד מעניינת אותי: באריאל יש אתיופים?
ס סנעיר New member 20/12/06 #46 כמובן, כולם בני שבט אחד ואם אני לא טועה אפילו מרוכזים ברחוב אחד... אבל אנחנו שומרים על זכויותיהם, הם כבר לא צריכים להתקלח באקונומיקה לפני שמכניסים אותם למוסדות ציבור.
כמובן, כולם בני שבט אחד ואם אני לא טועה אפילו מרוכזים ברחוב אחד... אבל אנחנו שומרים על זכויותיהם, הם כבר לא צריכים להתקלח באקונומיקה לפני שמכניסים אותם למוסדות ציבור.
D DredLox New member 20/12/06 #49 כן, הרבה השתנה מאז הרפורמות... homosexuals no longer have to wear blue hats women can ride INSIDE the bus and the age of consent has been raised to 12 is nice : )
כן, הרבה השתנה מאז הרפורמות... homosexuals no longer have to wear blue hats women can ride INSIDE the bus and the age of consent has been raised to 12 is nice : )
T T h u m b e l i n a New member 20/12/06 #51 הייתי מזה בטוחה שתבוא פה איזה עקיצה עלי..אבל נו. שיהיה. P:
ס סנעיר New member 20/12/06 #55 רחוב אחד מעליי. לא לדאוג, זה יהיה חלק מהסיבוב אם יתמזל מזלך אולי אפילו תזכי לראות אותם מלחכים עשב בגינה.
רחוב אחד מעליי. לא לדאוג, זה יהיה חלק מהסיבוב אם יתמזל מזלך אולי אפילו תזכי לראות אותם מלחכים עשב בגינה.
W wasted years New member 21/12/06 #56 אז מה:| יש לה מקום בסיבובי לילה שלנו? חשבתי שזה משהו אינטימי רק שלנו
O orange love New member 21/12/06 #59 מתכנן עלי כבר תוכניות הא?../images/Emo8.gif אני לא רוצה להפריע לאניטמיות משלכם. מקסימום, אפשר ליצור משהו משלנו
מתכנן עלי כבר תוכניות הא?../images/Emo8.gif אני לא רוצה להפריע לאניטמיות משלכם. מקסימום, אפשר ליצור משהו משלנו
W wasted years New member 21/12/06 #60 אל תשמחי זה לא אטרקציה כזו גדולה... כשמגיעים למכונת בובות הוא שוכח ממך