בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי ../images/Emo141.gif

היום יום נהדר לטיולים, לכביסה ובכלל, להתאוורר קצת. אז כדברי השיר, קחו תרמיל, קחו מקל, וצאו לטייל במרחבי ישראל. כמו אלה שאתם רואים בתמונה יום נפלא לכולנו
אמן ואמן!!

emmy5

New member
בוקר טוב ושקט,מתגעגעת לכולם../images/Emo24.gif

בוקר שקט ושמח ,עם מצב רוח טוב ,בוקר נפלא שיהיה .

emmy5

New member
בימבו מישו טוב לראות אוכם ../images/Emo96.gif

אולי כוס קפה חם וחיוך ,יעשה לכולנו טוב בנשמה ..אוהבת אותכם ...התרניגול מקסים ,אני מנסה לחשוב אם הוא רוצה להודיע לנו על בואה של יום נפלא,אמן

yaely2

New member
מנהל
שלום לנכנסים טיפין טפין../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

בוקר טוב לכולם, "משנכנס אדר מרבין בשמחה" מנכנס וגולש, כוחנו גועש נאסוף הטיפות נעשה לנו ים יהיה פה מקום מספיק לכולם שיהיה לנו יום נעים, מתכףיף אנא לא יותר מדי להתעייף כדי שיהיה כוח להיכנס, לספר לצלם לנגן ולכתוב, ובסך הכל להרגיש פה טוב

נֵנָה

New member
בקר אור לגלשנים האהובים שלי ../images/Emo24.gif

התגעגעגעגעתי אליכם נורא
החשמלאי הפרטי שלי ניטרל אותו אתמול חצי יום, כי היה צורך להעביר נקודות חשמל ולחצוב בעמוד, בקיצור הרבה עבודה והמווווון ליכלוך לנקות למשעי כי אחה"צ הגיע אלי הבן יקר שהגיע מחו"ל עם הבת והילדים
גם היום אהיה עסוקה יותר עם הילדים ולא אוכל לבקר הרבה. מקווה שמחר אתפנה קצת
מאחלת לכולכם יום יפה ונעים
אוהבת
לייצ'יק

maxima

New member
בוקר טוב ליום נהדר..../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

חייבים לצאת להנות מזיו החמה ביום כל כך ניפלא לננה הנאה שלמה עם ילדייך ונכדייך

איזה כיף ננה - תהנו כולכם ביחד../images/Emo45.gif

צהרים טובים וברכות לכולם, היה לי בוקר נהדר בויצ"ו,היום התחלתי את פעילותי במסגרת ארגון הנשים הגדול במדינה. יקח לי זמן ללמוד את הנהלים, להיטמע באירגון ולהשתלב באוירה. על פנין מוצא לי חן, הכל נעשה ב-easy אין אוירה של לחץ, אבל כמו בכל מקום שהוא ב-99% מאוכלס בנשים יש אוירה מיוחדת, ונראה איך אשתלב בה....ובלי קשר אני מביאה קטע המאפיין את התכונה האנושית שמיוחסת בדרך כלל לנשים, (אני מכירה גברים שהם רכלנים לא קטנים)... קוראים לי רכילות אין לי שום כבוד לצדק, אני קוטלת מבלי להרוג, אני שוברת לבבות, והורסת חיים, אני ערמומית, וגם זדונית, ואני צוברת כוח עם הזמן שעובר. ככל שמצטטים אותי יותר, כך מאמינים בי יותר. הקורבנות שלי חסרי אונים, ואין להם איך להגן על עצמם מפניי, כי אין לי דמות ואין לי כתובת. לעלות על עקבותיי זה בלתי אפשרי, כי אני נעשית חמקנית ככל שמתקרבים אלי. כשאני מטילה כתם במישהו, הוא אף פעם לא יחזור להיות מה שהיה. אני מפילה ממשלות, והורסת נישואים. אני קוטעת קריירות בשיאן, וגורמת לילות ללא שינה, כאבי לב, ובעיות עיכול. אני גורמת לאנשים תמימים להרטיב את הכרית. זהו. קוראים לי רכילות. אני עושה כותרות, וכאבי ראש. הקטע לקוח מהבלוג של חמדה גלעד ממנו צרפתי קטעים גם בעבר...

נֵנָה

New member
ערב טוב לכל החברים המקסימים ../images/Emo6.gif

חזרתי עייפה, עיני נעצמות, אבל לא יכולתי לוותר על ביקור בפורום. הרגשתי ממש כמו ב"קריז" והנה אני רואה כל כך הרבה הודעות משמחות ומרנינות לב
. ממש לא ידעתי איפה להתחיל, אז סילחו לי אם נכנסתי באמצע כדי להגיב גם לאלה שלמעלה וגם לאלה שלמטה
לאורה ולאממי ליום ההולדת של הבנים, שתזכו להרבה נחת, אושר ובריאות מכל הלב
לכולכם על האיחולים והפירגונים שמציפים את לבי בחום, על הכתיבה הנהדרת והמרגשת שמשיבה את נפשי כשאני אתכם.
לדני על הבדיחות ולרדרד על השירים
פוקחת בקושי את העיניים אך עם חיוך רחב על השפתיים
אוהבת את כולכם ביחד וכל אחד לחוד
עוד יום אחד עמוס מחכה לי מחר ואחר כך מקווה לקצת מנוחה והנאה בחברתכם. שלכם לייצ'יק

מנורה

New member
יעלי ../images/Emo24.gifמילים שמעלות חיוך

|ומורידות מהעומס והעיפות ממשיכה ביתר קלות לארוז

ora11

New member
בוקר טוב בוקר אור../images/Emo24.gif

האביב כבר בפתח? חמים ונעים בחוץ. מחר יום הולדת לבני אורן. מאחלת לאורן
אוהבים אותך אמא אבא והמשפחה.

מנורה

New member
../images/Emo49.gifלאורן לאמא אורה ולכל המשפחה

לננה הנאה מהבן והילדים. בין אריזה לאריזה נחה ליד המחשב. יו כמה עבודה ובלגן לפני העברה

מנורה

New member
../images/Emo49.gifלאורן לאמא אורה ולכל המשפחה

לננה הנאה עם הבן בין אריזה לאריזה יושבת ליד המחשב. יו כמה עבודה ובלגן לפני העברה

emmy5

New member
ora11../images/Emo65.gif,מזל טוב ......../images/Emo24.gif

לנו כנראה יש הרבה דברים משותפים ...את נולדת24.8 בגם הבת שלי . מחר יום הולדת של הבן שלך חה חה חה ...גם לבן שלי.. עשיתי שיר לכבודו וחשבתי שאני אשים אותו מחר . עכשיו הזדמנות שלי ...מזל טוב והרבה בריאות ואושר הרבה נחת ממנו

emmy5

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gifלחגוג אתכם ../images/Emo168.gif|חיבוק

איך עוברים השנים דורות באים דורות הולכים , סיפור יפה כמו אגדה היה היה....היה היה .. צעירה,מחכה לרגע ,שיופיע , הרך הנולד .לא יודעים אם זה יהיה בן או בת. מאושרת עם חיוך רחב על הפנים שהגיע, היפה בין הבנים.. הֶמְשֵׁכִיּוּת ,למשפחה ענפה, שנספתה בשואה .אחרי שנה וחצי נולדה לה גם הבת אחות פעוטה ,שהביאה איתה ,שמחה רבה השולחן התמלא לאט לאט ילדים ,שירים חיוכים בליל שבת .. עברו שנים ,המשפחה גדלה ,הצעירה היום היא סבתא המאושרת בעולם. חוגגים יום הולדת לרך הנולד , שהיום הוא סבא ,גם.. מאחלת לך ,בני היקר בריאות ואושר , עם משפחה ענפה המשכיות למשפחה שנספתה בשואה

ora11

New member
אממי יקרה../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif

מרוב התכגשות מהשיר שכתנת ומרוב בלבול שכחתי לברך אותך ואת בנך בריאות אושר ואהבה כל הזמן.

maxima

New member
מזל טוב לאורה, לבנה אורן....../images/Emo48.gif

ולכל המשפחה הרבה אושר בריאות והצלחה. ולאורה איפה את למה לא רואים אותך כאן?

למעלה