בוקר טוב יקירי

maxima

New member
הדברים הטובים....טרי מהמייל

הדברים היקרים ביותר ניתנים חינם/אברהם שרון הדברים הניתנים חינם, הם הדברים היקרים ביותר: יד פשוטה, כתף תומכת, לב משתתף, נפש סועדת, הדברים היקרים ביותר אינם עולים כסף אבל הם שווים הון, אי אפשר לפרוט אותם לפרוטות, ואי אפשר לאמוד את ערכם במטבעות. הם ניתנים - כאשר הם ניתנים - כפי שהם, שלמים ומלאים ולעולם אין הנותן מבקש תמורתם עודף והם אינם ניתנים כהלואה. הדברים האלה הם שי, הם מענק, הם ההד המקדים של הקול, ולעולם לא יהיה להם ערך נקוב, ולעולם לא יהיה אפשר למדוד את שיעורם. הם אינם כתובים על ניר מסוים ואי אפשר למדוד אותם, הדברים היקרים ביותר ניתנים חינם כסף מוריד מערכם, הם נימצאים בהשג יד, מתחת לאף.

emmy5

New member
מקסימה , יפה , ממש שעור טוב

הדברים היקרים ביותר ניתנים חינם כסף מוריד מערכם, הם נימצאים בהשג יד, מתחת לאף...נכון ...צריך לדעת איך לקבל אותם ..תודה

offe

New member
בוהוריים מופזים ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

לכל החוגגים, אורה לאורן עד 120 לכל המשפצים והאורזים
- ננוש געגענו. לכל הכותבים
לאט לאט כולם מצטרפים לכתיבה נפלאה לכל המנגנים
מזרימים בנו מוזיקה לכל המבדחים
להנהלה -
המשך יום נעים וטיולי.
offe

emmy5

New member
../images/Emo3.gifredredole,היה כדאי לחכות לך

יופי של שירים ,תודה רבה ...כבר התחלתי לרקוד לבד בסלון

emmy5

New member
קרינה

בתכנית טלויזיה השבוע, בנושא קרינה ממכשירים אלקטרוניים ובמיוחד ממכשיר סללולרי, נאמר שכאשר מטעינים מכשיר סללולרי, אזי יש קרינה גדולה מאוד ברדיוס של כמטר. באותה תכנית ציינו, שאנשים שמטעינים את המכשיר, בזמן השינה, בחדר שינה ליד הראש לא מודעים לכך ולכן הם חשופים לקרינה חזקה משך כל הלילה. לידיעה. >

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo49.gifלאורה ולאורן. לאמי../images/Emo51.gif

מזל טוב ליום ההולדת ולאמי תודה רבה, אינני יודעת אם אתם יודעים אך יש בכמה מכשירים
ספרה אחת המחקשרת ישר למשטרה. (אצלי זו הספרה 9. לחיצה ארוכה על הספרה 9 והמשטרה עונה). אני נוהגת בלילה לשים את
בטווח יד ממש שאם חלילה יקרה משהו בלילה אני עם האצבע על ה 9. לעיתים קרובות אני מנצלת את המנוחה של
ומטעינה אותו. מה זה נהיה לי
. מעכשיו לפחות אני לא אטעין אותו במשך הלילה ועל כך
לך אמי

dani 123

New member
ערב טוב לכולם

מצטער שבימים האחרונים אני מבקר מעט עקב עומס בעבודה

ora11

New member
תודה תודה לכל המברכים../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|נש

אממי יקרה ריגשת אותי בשיר שכתבת. גם משפחת אמי ז"ל נספתה בשואה. וכמו שכתבת כל נכד ממשיך את השושלת . לרדרד על הטנגו ננצל את המוזיקה ולכל אחד ואחת מכם חברים תודה

מנורה

New member
אמי ../images/Emo49.gifגם לך וגם לבן כתבת

מרגש מאד רדרד עזבתי הכל ויצאתי במחול איזה כיף!

bimbo.

New member
לאורה ולאמי ../images/Emo49.gif לימי ההולדת

של הבנים/נכדים. שתדעו תמיד שמחה. אמי, ריגשת אותי. מקסימה, הבאת דברים נפלאים רדרד, אני לא מצליחה לשמוע את שיריך אבל מודה לך
לכולם!!!

למעלה