בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

הנני הנני השבוע הרגשתי לא טוב והמחשב, מסתבר, הזדהה איתי. חונה'לה, את צודקת. מעלתי בתפקידי ולא "חיצרצתי" את השכמת הבוקר. עם זאת אני מאמינה, שאף אחד לא נשאר לישון עד הערב
אתמול הגשמתי חלום חיים: התחלתי ללמוד נגינה. תמיד חלמתי לנגן על כינור, אולם אמי טענה שבנות לא מנגנות בכינור. היא רצתה שאלמד פסנתר (פולניה), אבל לא אהבתי פסנתר. לא משנה ששנים רבות התחרטתי על כך, אבל אתמול התחלתי ללמוד על אורגנית, ונהניתי מאוד. שיהיה לכולכם יום נפלא ומלא מנגינות. אני מחכה כבר בכליון עיניים למחר.

maxima

New member
בוקר טוב כולם...בימבו../images/Emo24.gif

איזה יופי שפתחת את הבוקר אני שמחה לשמוע שהרגשתך השתפרה ושאת עושה מה שאת אוהבת יש לנו בוקר אביבי עם שמש מלטפת יום טוב לכולם

emmy5

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםםםם ../images/Emo96.gif

מקסימה בוקר טוב , אי אפשר להתחרות עם בימבו ...בוקר נפלא לך ...

emmy5

New member
בימבו,../images/Emo24.gifכל הכבוד בוקר טוב לך

זה נפלא,אני מאחלת לך הנאה מושלמת מהנגינה ..עם מי את לומדת? בימבו יקרה ,אני חיכיתי לך אתמול ,דאגתי לך ...היתי בטוחה שהמחשב אשם... לי גם היה חלום לנגן על הפסנתר ,עד שראיתי האצבעות שלי בוגדים בי ...נוסף לזכרון והעיניים....מזל שהנכדים מנגנים ואומרים לי ...סבתא בוי ....אחרת הפסנתר היה נשאר שקט בבית

yaely2

New member
מנהל
מחר, אולי נפליגה בספינות../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

שלום לכולם,
לבימבו, שכל הלילה חשבתי איך אני אקפוץ מעבר לגדר אם בימבו לא תפתח את הפורום. לאמי, שעשתה לי את הלילה עם התמונות. למקסימה, ממלאת המקום של בימבו. לכל שאר החברים הטובים שלי פה, שמחה לראותכם ואשמח לראות את אלה שיבואו אחר כך. מקווה שלתומר אין חום ושישחררו אותו הביתה בקרוב ולסבתא שלו הנהדרת שנראה מחר. ולכולם חיבוק גדול עם נשיקות בתוספת למחר, ולא על חשבון מחר מיעלי

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם חברים יקרים ../images/Emo24.gif

לכל הדואגים. תומר שוחרר הערב מביה"ח ולקחנו אותו ואת בתי הביתה ליבנה שם חיכו להם בגעגועים, התאומים, אבא והכלבה ויסקי
אמנם הוא עדיין לא החלים לחלוטין וצריך להמשיך באנטיביוטיקה, אך החום עבר, ואם ירגיש טוב, יוכל אפילו ביום ראשון ללכת לגן. כל היום הוא דיבר, צחק, שיחק והתחבק עם חברו לחדר בביה"ח ושמחת החיים חזרה אליו. אני אעשה הכל כדי להגיע מחר למפגש. כל כך מתגעגעת אליכם. יתכן ואגיע קצת יותר מאוחר (בודאי שלא לפני 9:30) ולא לזמן רב, כי האמת, שגם אני לא כל כך בקו הבריאות
יש לי מחר תור לרופאה אבל אנסה לדחות אותו ליום ראשון, העיקר שאוכל לראותכם
ואם כבר אני מקטרת, אז שתדעו שאפילו לא בישלתי לשבת ועוד הבטחתי לעשות פלפלים ממולאים ... אבל לא נורא, אכין הכל כשאחזור מהמפגש, כי כשאני מאד רוצה, יש לי מרץ וזה הולך צ'יק צ'אק
לא הייתי במספרה מחוסר זמן, חפפתי בבית בלי פן וככה זה נראה. תבטיחו לי שלא תסתכלו על השערות שלי
אני קוראת לאט לאט את הודעותיכם המרנינות ונעשה לי טוב על הלב. ושתדעו שאפילו לא ויתרתי על הרצאה מאד מעניינת הערב, בנושא "מוזיאונים וארכיטקטורה" עם מרצה מעולה שבשם קובי כרמי, על איסטנבול, ארמונותיה ומסגדיה היפים. הרצאה נהדרת עם שיקופיות נפלאות שאני מקווה לספר לכם קצת עליה יותר מאוחר ... להת' בהמשך

ora11

New member
בימבו יקרה איזה יופי../images/Emo50.gif

אחותי חזרה לנגן לא מזמן בפסנטר והיא בת 60 פלוס. בכל גיל אפשר ורצוי לעשות את מה שרוצים. תהני מהנגינה

ora11

New member
בוקר טוב לכם יקרים../images/Emo24.gif

ובשורה משמחת לי היום אליכים יערה בהריון אתמול עשתה us ואכן הפעם בת
אחרי 2 הבנים המתוקים. ההתרגשות גדולה . יום טוב ונעים לכולנו.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo49.gifהרבה נחת../images/Emo65.gifרב שמחות../images/Emo34.gif

maxima

New member
מזל טוב אורה..../images/Emo48.gif בשעה טוב

הרבה נחת אושר ובריאות

נֵנָה

New member
אורההה ../images/Emo24.gif איזו הודעה משמחת ../images/Emo6.gif

אצלי הראשונה היתה נכדה ואני זוכרת כמה הייתי מאושרת כשבישרו לי על כך. לי נולדה הבת אחרי שלושה בנים שכבר לא האמנתי שאזכה לבת
מאחלת לך עם כל ה
שיהיה במזל טוב ובשעה טובה לך ולכל המשפחה
ושתזכו להרבה נחת מכל הנכדים. גם הבנים ממש מקסימים

yaely2

New member
מנהל
בימבו בהצלחה בנגינה../images/Emo168.gifובשאר

בימבוווווווווווווווווווו../images/Emo24.gif

הדאגת אותי בוקר טוב לך ולכל משפחת השישושים... בימבו איזה כיף יהיה לך עם האורגנית, זה כל כך כיף לנגן......ומחר נפגשים אז תספרי לנו איך וכמה ואיפה...

למעלה