בוקר טוב יקירי

ננה מה שלום תומר../images/Emo35.gif

מקווה שהחיוכים שלו נון סטופ והוא שמח ועליז כתמיד... כמה סופרת את השעות למפגש, יעלי כל הכבוד לך על שאת יוזמת את המפגשים - לולא את לא היינו נפגשים לעיתים כה קרובות, את אייזן בטון!!!! מתגעגעת לכולכם, ומצטערת על אלה שלא יוכלו להגיע...

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי היקרים../images/Emo24.gif

כמה טוב לראות אתכם על הבוקר ולו רק למספר דקות. נכון העבודה מרובה אבל תמיד צריך לדעת לקחת פסק זמן ולמלא את המצברים בדברים יפים ולדבר איתכם חברים יקרים. לאורה
זה ממש נחמד אחרי שני בנים בת גם הנכדה הבכורה שלי נולדה אחרי שני בנים מה אומר בת עולם אחר. לבימבו
מורידה את הכובע שמחה בשבילך וכבר מזמינה שיר ליום הולדתי יש לך מספיק זמן. לסבאאורי בבקשה
מאד רוצה לראות אותך אורה
ממש מצטערת שהפעם לא ניפגש. לחונה איך יכולת לחשוב שאחמיץ את המפגש?? יותר מדי
אתכם. ליעילי האחת והיחידה
על החשבון של יום שישי. לננה, אופי, מקסימה מישו רדרד וכל מי ששכתי בוקר נפלא

offe

New member
יאללה מחליפים שם ../images/Emo6.gif

בוקר נפלא לכם המשוטטים בחוץ, אני מתענגת מזיו השמש דרך החלונות, נו, פעם צריך גם לנקות ולסדר את הבית
אז מה יש לנו היום: בימבו חזרה להשכים אותנו - אנחנו רגועים כשהיא לומדת על כינור - להאזין לה אנחנו מצפים ora השתתפות בשמחה לבת אחרי שני הבנים ננוש, בטוח שתבוא מחר כי תומר בין המבריאים יעלוש רוצה לראות את כולם וכבר יושבת על קוצים מנורה - תבוא אלינו ותשים בצד את כל הסידורים חונה - תתפנה מכל החוגים מישו ואמי'לה יבואו ממרחקים סבאאורי וסבתא חיננית כדי לבוא יעשו את כל המאמצים מקסימה, דני, רדרדול, יהיו בינינו גם בלי חרוזים זהו, השרשרת נסגרה - שוב מקווה שהסניליות בי לא פגעה ושכחתי מישהו. אוי אותי, אני, איך אומרים המאמינים, בעזרת השם שם אהיה גם. אוף, בזמן שכתבתי יכולתי כבר לנקות את המטבח - סתתתתתם
אז להתראות בשמחות מחר רגע רגע, עוד משהו אם לא נמאס לכם לקרוא מחר אספר לכם למה אני צריכה את השיר "על קוצו של יוד" לא להאמין, רק ביקשתי פה משהו - ומיד נעניתי - זה אדיר. בייייייייייייייי
חיבוקי offe

yaely2

New member
מנהל
אופי../images/Emo70.gifלצלם לך את השיר קוצו של יוד?

שלום אופי,
כנראה לא ראית שכתבתי לך אתמול שיש לי את השיר. יעלי

emmy5

New member
יעלוש ,אולי ,זה לא בטוח אבל ..

אני הזמנתי חברה שתהיה איתנו ...יכול להיות שהיא תבוא להכיר אותכם וגם אותי ...אפילו שאנחנו מדברות בערך ארבע חמש שנים ...גרה בקרית אונו ..

offe

New member
יעלי, צילום השיר

מה זאת אומרת לא ראיתי, ברור שראיתי, ואפילו כתבתי לך אתמול שאני אשים שעון על שעה 08:00 בבוקר כדי להזכיר לך לצלם ואכן שמתי פתק ליד השעון. תודה תודה תודה.
חיבוקי offe

offe

New member
יעלי ההודעה נמצאת ב-

17/3/04 שעה 22.33 בדיוק אחרי ההודעה שלך לסבאאורי. ביי

נֵנָה

New member
אופינקה ../images/Emo6.gif החיוך לא יורד מעל פני

כל כך יפה כתבת ולא שכחת אף אחד, כתמיד
כל כך מפרגנת ואוהבת, אני פשוט לא יכולה שלא לבוא מחר, אפילו על ארבע ... העיקר שתומרון שלנו כבר בבית
רק אל תזכירי לי נקיון, כי נוסף על כל ה"צרות" גם העוזרת שלי לא הגיעה היום ...

emmy5

New member
ערב טוב, דני ,ננה איפה אתם?

מתגעגעת ...מה עם תומר? הוא בבית? דנוש כל כך עסוק ..מתגעגעים

נֵנָה

New member
מנורה חמודה, איפה התחבאת לי ../images/Emo35.gif

רק עכשיו ראיתי את הודעתך
מזל שקיבלתי את המסר ועניתי לך
. אני ממש מעריצה אותך, על שאת מתפנה מכל העיסוקים הרבים שיש לך עכשיו ומגיעה למפגש, אין, אין כמוך
האמת, שכולנו זקוקים לפסק זמן מרענן ומהנה ביחד, אחרי שמזמן מזמן לא התראינו, נכון? להתראות מחר

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif חונושקה מתוקה ../images/Emo24.gif

כפי שאת כותבת, באמת היום תומר חזר לעצמו. אוכל, צוחק ומדבר נון-סטופ, ועליז כמו תמיד. לקחנו אותו אחה"צ מביה"ח הביתה ובדרך אפילו ביקש וקנינו לו ארוחת ילדים ב-"בורגר ראנץ'"
גם אני מרימה את ידי
בעד יעלי הנהדרת, שדואגת לנו כל הזמן שיהיה לנו מעניין, שמח וטוב ... וכשאנו רק רומזים על געגוע, היא מיד מרימה את הכפפה ודואגת לנו למפגש. אין כמוה
שמעת יעלי
??? אוהבת אותך
מחבקת את כולכם
ומצפה לראותכם מחר

נֵנָה

New member
ערב טוב לכולם ולבימבו איזה יופי ../images/Emo6.gif

כל הכבוד לך
אני כל כך מבינה ללבך בענין הנגינה. בקטנותי תמיד חלמתי לנגן בפסנתר. במשך כמה שנים ביקשתי פסנתר בפסח (עבור האפיקומן) ואבא הבטיח לי שכאשר הדוד יגיע מאמריקה הוא יבקש ממנו שיביא עמו פסנתר בשבילי. כמובן שהדוד לא הגיע ולא הפסנתר
למדתי לנגן במשך 6 חודשים, אך מאחר לא היה לי פסנתר בבית הייתי צריכה לנסוע פעמיים בשבוע מהכפר לפ"ת אל המורה. פעם לשעור ופעם כדי להתאמן. זה היה מעבר ליכולתי, ירדתי בלימודים ולימודי הפסנתר הופסקו אחר כבוד. רק אחרי שנולד בני השלישי, קניתי לי את הפסנתר שחלמתי עליו. שני הבנים הגדולי למדו לנגן באקורדיון והבן השלישי למד פסנתר. היום יש לו שני תארים בפסנתר ובניצוח
הבת הקטנה למדה במשך 7 שנים אך לא ראתה בזה את עתידה והפסיקה. עם זאת היא מברכת אותי עד היום על כך. הפסנתר נמצא אצלה וכשיש לה מעט זמן היא עדיין מנגנת קצת להנאתה. כשעברנו לקיבוץ לא היה מקום לפסנתר שנשאר אצל בת אחי, וקניתי אורגן וכשבני השני למד אקורדיון אצל אופנהיימר המפורסם, למדתי גם אני אצלו נגינה באורגן במשך תקופה קצרה. מאחלת לך הצלחה והנאה מרובה מהנגינה
עכשיו אקרא את יתר ההודעות והמסרים שמחכים לי ואחורי זה אחזור אליכם לשעה קלה
שלכם כל הזמן

emmy5

New member
ננהל'ה ,

כל הכבוד לבן שלך ולך שהוא הצליח,איך השם שלו? האם פעם נראה אותו בחיפה? לכולנו היו חלומות , ואני קניתי לי פסנתר בגיל מבוגר ...קניתי גם לנכדים ואחד מהם יש לו אוזן מוזיקלי אקסקלוסיבית אבל אין לו תחת ..הוא מנגן מצויין אבל זה לא יהיה כמקצוע ..

למעלה