בוקר טוב יקירי

shlomit19761976

New member
מחפשת נשים שמסכימות להתראיין לעיתון

מחפשת נשים שמסכימות להתראיין לעיתון בעילום שם על מין ומיניות לצורך כתבה אינטליגנטית בעיתון, דרושות נשים מכל הגילים שמסכימות להתראיין על מין ומיניות בחייהן, בעילום שם. הנושאים המדוברים: האורגזמה הראשונה, אוננות, פנטזיות מיניות וכו'. הראיון יהיה טלפונית, כך שלא יגזול מכן זמן רב. כמו כן אציין כי מי מהנשים שתרצה להיפגש כדי לראות עם מי היא מדברת (במקרה זה איתי, אני המראיינת - ובתפקידי, כתבת בעיתון), אשמח להפגש איתה. כל המעוניינות בפרטים נוספים יכולות לפנות אליי: [email protected] שלומות - שלומית.

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

אני שוב כאן, דואגת להעירכם עם קפה ריחני.... תודה לרדרד על הבדיחות. כיף להתחיל כך את הבוקר ותודה לכולכם על שאתם כאן

shlomit19761976

New member
לא נהוג לשלם על ראיונות מסוג זה

לאף אחד כמעט לא משלמים על ראיונות עיתונאיים.

shlomit19761976

New member
ברור, זו העבודה שלהם/ן

גם למה שמכונה "מפורסמים" לא משלמים כשהם מתראיינים לעיתון. כך שאם כוונתך הייתה שעיתונאי מתראיין אצל עיתונאי אחר - אז הוא מקבל תשלום, אתה פשוט טועה. וברור שמי שכותב את הכתבה מקבל/ת כסף. זו הרי העבודה שלנו.

נֵנָה

New member
זה דוקא מתחיל להיות מעניין ../images/Emo8.gif

כותבת לכם כבר פעם שלישית, בין הפסקת חשמל אחת לשנייה בגלל קצר ... ולשלומית, אני חייבת להגיד, ש"המפורסמים" שמתראיינים, מקבלים מזה משהו ששווה הרבה יותר מכסף וזה הפרסום עצמו שעושה אותם יותר ידועים ומצליחים ועוזר להם להתקדם בקריירה שלהם ... ואנחנו? זמננו הפקר? גם לנו יש עוד מה לעשות בזמננו החופשי. מה יצא לנו מהתראיינות שכזאת. וכי מדוע שנקדיש לך מזמננו וניחשף, ועוד בנושא כל כך פיקנטי שלך בודאי יכניס הרבה כסף? אם זאת, אני בטוחה שיהיו אנשים שיסכימו להתראיין אצלך אפילו בחינם, העיקר להיחשף, כי הם אולי זקוקים לזה ... אז אל תתייאשי. יהיה אולי מעניין בסוף לקרוא את תוצאות מחקרך. שיהיה לך בהצלחה

נֵנָה

New member
אם זאת = עם זאת ../images/Emo8.gif

מזמינה את מי שרוצה להצטרף אלי לקפה
בייייייי

emmy5

New member
איזה יופי , קפה מוכן גם פרח וחיבוק

בוקר טוב ושקט לכולם , בוקר טוב בימבו .. גם לי טוב להתחיל כך את הבוקר ..היתי רוצה לראות את כולם ..אז אני יודעת שכולכם בסדר .. איקונים לא עובדים אז חיבוק גדול לכולכם

emmy5

New member
MISU OO7 ../images/Emo24.gifבוקר טוב חבר ,

ראיתי אותך ,אבל אתה נימצא במקום לא טוב . בוא ל שרשור שלנו ...יום נעים לכולם איך אמרה יעלי ...זה לא פינגן זה איבריק ... איבריק מלא עם קפה ...אני השים בקבוק מיץ בשביל פאזי

misu007

New member
בוקר טוב שנית אממי זה בעברית ../images/Emo35.gif

איבריק ?? זה ערבית ורומנית האם זה נכון

pazi66

New member
בקבוק מיץ

MISU תודה, לא מיץ כל משקה קר אחר דיאטטי, דיאט קולה או דייט ספרייט שוב תודה

בוקר טוב בימבו ואמי וכולם גם ../images/Emo42.gif

היום מתחיל לעבוד אצלי עובד גאנאי חדש... את השניים הקודמים תפסה משטרת ההגירה בתוך חודש אחד
מצד אחד אני מבינה את הבעיתיות של עבודת הזרים בארץ ומאידך, אי אפשר בלעדיהם, קשה קשה אומרת לובה...

נֵנָה

New member
בקר טוב לכל החמודים שלי ../images/Emo6.gif

כשקמים ב-9:00 אז אצלי עדיין בקר
חונושקה, למה שלא תקחי לך איזו לובה אחת כזאת? תאמיני לי, בשורה התחתונה, הן יותר בטוחות ובכלל לא רעות אם מלמדים אותן כראוי. לי היו שלוש כאלה, טובות יותר ופחות. עכשיו יש לי אחת טובה, לא מושלמת אבל בעזרת הערות עדינות פה ושם עושה בסוף יפה את כל מה שצריך... וזה כולל אפילו גיהוץ !!! כשאנחנו יוצאים לחו"ל אני משאירה אצלה את הכלבה הזקנה שלי ומביאה לה מתנה יפה. בפעם האחרונה הבאתי לה מגהץ אדים פורצלן TEFAL, משהו, משהו... לי לא עלה כל כך הרבה ובהחלט היה שווה, ולה זה ממש אוצר כי היא עובדת בגיהוץ בגדים לאנשים בביתה ועכשיו זה הולך לה צ'יק צ'אק. ובשבילי היא בכלל שפוטה ... המסכנה, אמא שלה נפטרה פתאום מהתקף לב ולכן לא הגיעה אלי ביום ה' האחרון
שיהיה לכם יום נעים

pazi66

New member
עובד זר

זהירות פותחים תיק פלילי והקנס עם הרבה אפסים .

redredole

New member
בוקר טוב ידידי ../images/Emo39.gif

שיהיה לכולנו יום טוב. ואי אפשר בלי מודעת אבל אחת אבל מהסוג הזה הייתי מוכן להביא יום יום.

maxima

New member
בוקר טוב כולם ויום ניפלא../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

pazi66

New member
מה שווה הערך העצמי - זכרו זאת

$20 Bill A well-known speaker started off his seminar by holding up a $20.00 bill. In the room of 200, he asked, "Who would like this $20 bill?" Hands started going up. He said, "I am going to give this $20 to one of you but first, let me do this. He proceeded to crumple up the $20 dollar bill. He then asked, "Who still wants it?" Still the hands were up in the air. Well, he replied, "What if I do this?" And he dropped it on the ground and started to grind it into the floor with his shoe. He picked it up, now crumpled and dirty. "Now, who still wants it?" Still the hands went into the air. My friends, we have all learned a very valuable lesson. No matter what I did to the money, you still wanted it because it did not decrease in value. It was still worth $20. Many times in our lives, we are dropped, crumpled, and ground into the dirt by the decisions we make and the circumstances that come our way. We feel as though we are worthless. But no matter what has happened or what will happen, you will never lose your value. Dirty or clean, crumpled or finely creased, you are still priceless to those who DO LOVE you. The worth of our lives comes not in what we do or who we know, but by WHO WE ARE. You are special - Don't EVER forget it." If you do not pass this on, you may never know the lives it touches, the hurting hearts it speaks to, or the hope that it can bring. Count your blessings, not your problems. And remember: amateurs built the ark ... professionals built the Titanic.

למעלה