בוקר טוב יקירי

pazi66

New member
הטבע בחצר האחורית שלנו

תמונות טבע וציפורים לאורך נחל אלכסנדר של היום לאחר ה"שיפוץ" טיול נחמד שכל אחד יכול לעשות בקלי קלות

pazi66

New member
שבעה פלאי עולם

שבעת פלאי תבל ברצוני לספר לכם על סיפור ששמעתי שממחיש יפה את כל הדברים שדיברתי עליהם: "העיקר הבריאות" קבוצת תלמידים התבקשה לכתוב רשימה ובה לציין מהם לדעתם שבעת פלאי העולם. היו ביניהם כמה חילוקי דעות, אך הפריטים ברשימה הבאה זכו לדירוגים הגבוהים ביותר: הפירמידות במצרים. הטאג' מאהאל. הקניון הגדול. תעלת פנמה. בניין האמפייר סטייט. כנסיית סט. פיטר. החומה הסינית. בזמן שהמורה אספה את הפתקים של כולם, היא הבחינה בכך שתלמידה אחת עדיין לא סיימה את עבודתה. היא שאלה אותה אם היא זקוקה לעזרה עם הרשימה והתלמידה השיבה בחיוב. "לא הצלחתי להחליט, כי יש כל כך הרבה פלאים", אמרה. "אם כך", אמרה המורה, "ספרי לנו מה האפשריות ואולי אנחנו נוכל לעזור". הילדה היססה לרגע ואז הקריאה מה שכתבה, "אני חושבת ששבעת פלאי העולם הם: לראות. לשמוע. לגעת. לטעום. להרגיש. לצחוק. לאהוב. הדממה שהשתררה בחדר היתה כה עמוקה, שניתן היה כמעט לשמוע את קולות הלמות לבם של הנוכחים. הדברים שאנו מתעלמים מהם, כיוון שהם נראים לנו פשוטים ורגילים - הדברים שאנו תופסים כמובנים מאליהם - הם אכן מופלאים! זוהי תזכורת עדינה לכך שאת הדברים יקרי הערך ביותר בחיים לא ניתן לבנות או לקנות. וכל מילה נוספת - מיותרת. אז תהיו בריאים. ביוגרפיית המחבר איריס אבידור היא פסיכולוגית בהתמחות שיקומית, עורכת ומתרגמת. היא תרגמה וערכה ספרים רבים בנושאי עזרה עצמית והתפתחות אישית. היא מתגוררת במרכז הארץ, נשואה ואם לבת מקסימה.

emmy5

New member
PAZI ידעתי שאתה תוסיף הרבה צבע

תוסיף הרבה צבע לפורום שלנו ..פזי ,יופי של ציפורים ,יופי של מקום כדאי לבקר פעם שם, ,יופי של סיפור עם מוסר אשכל... עכשיו אני אכטוב עוד פלה של העולפ ...מפגש וירטואלי בפורום ..... עם פאזי LOL תודה

pazi66

New member
הוספת צבע

אמי תודה על המילים החמות אך את לא אוביקטיבית את מכירה אותי כבר המון זמן והפכת לאוהד שלי תני לפורום הנכבד לשפוט ובמיוחד - יעלי, אם אעבור את הביקורת שלה סימן שאת צודקת אני לא היתי אף פעם חסיד גדול של פגישות וירטואליות - אין כמו הפגישות האמיתיות - כן , אין תחליף

פזי, אני מסכימה עם אמי אתה אכן

מוסיף את הצבע |תדגש| שלך לפורום, כל מצטרף חדש מביא איתו חומרים, ידע ונסיון חיים יקרים מפז (יצא לי טוב- פז ופזי)(
מהרגע שהצטרפת לפורום ותרמת משלך אתה שווה בין שווים וצר לי שאתה עדיין מחכה להכרה מיעלי שלנו, יעלי היא אכן מנהלת הפורום אבל הפורום הוא של כולם...וכולם שמחים ומקבלים את כולם כל עוד נשמרים יחסי כבוד ונימוס בין החברים. ברוך בואך

pazi66

New member
רומנטיקה

אני מת על רומנטיקה - רומנטיקאן ללא תקנה אמי, את תמיד מנגנת על הנקודה החלשה שלי - שירים רומנטיים גם לי יש

pazi66

New member
אני שמח ומאושר

תודה לך, באמת קבלת פנים לבבית כולי נרגש ונפעם בשביל כבוד צריך לעבוד ואני מתכונן באמת לעבוד ולחפש דרכים להוסיף צבע לפורום את בטח שמת לב שאני "מאד צנוע" ובין תכונותי הרבות יש לי תכונה - שאם אני עושה משהו-זה חייב להיות עד הסוף והכי טוב שאפשר גם אני שמח להיות איתכם תודה

yaely2

New member
מנהל
לכל חבריי היקרים../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

שלום חבריי היקרים
רק היפנה הטכנאי פניו אל הדלת וכבר אני כותבת. מאתמול בערב המחשב לא היה בסדר, הכל פעל, רק במסך לא ראו כלום. התחננתי לטכנאי שיבוא אתמול כי איך אוכל להעביר את הלילה בלי החבר שלי, הקומפי שלי, אהובי - הגולם? הטכנאי לא הבין את מצוקתי ואמר שישתדל מאוד לבוא היום אחר הצהריים. לא תאמינו! הוא בא! וכך אני יכולה קצת לקרוא בפורום, לא הרבה הספקתי, וגם לכתוב. תודה רבה לפזי שבחר בי להיות בעלת הטעם בפורום. אתם יודעים אם אנחנו רוצים או לא רוצים זה דבר שנעים לשמוע, באמת. חונה לרגע צודקת, הפורום הוא של כולם בשביל כולם, ואני גולשת עם כולם. אני רוצה להודות לך שוב פזי, על ההרגשה הנעימה שנתת לי. מקווה להשלים את החסר בקריאה ולהגיב אם ארגיש מחוברת לנושא. אוהבת יעלי

pazi66

New member
יעלי

נכון, הפורום של כולם, אך את בעלת הבית, בכל אירגון וולונטרי כולם שוים, אך תמיד יש שוים יותר, אלה שעובדים קשה ותורמים מזמנם ומרצם עבור אחרים ולפי שהצלחתי להתרשם את כזאת כמו כן חייבת להיות דמות אשר תנווט בחוכמה את פעילות הפורום ותוודע סדר ומשמעט אלמנטריים אל מנת למנוע תוהו וואוה וחושך על פני תהום טוב, אל תסמיקי, אני בטח אמצא גם מגרעות עם הזמן, אף אחד לא מושלם - אפילו לא אני

yaely2

New member
מנהל
למרות רצוני אני מסמיקה ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

נֵנָה

New member
יישר כוח פזי ../images/Emo45.gif אהבתי את הדברים

שהבאת ומסכימה עם כל מה שכתבו אממי, חונה ויעלי
וברוך בואך

bimbo.

New member
אין לי כל ספק שהעתונאית תמצא

נשים, שלא רק תסכמנה להתראיין, אלא גם תשמחנה מאוד לספר על כל הנפלאות שהן חוות במיטה, בעיקר כשזה בעילום שם.

נֵנָה

New member
מזכיר לי את דו"ח קינסי ../images/Emo8.gif

שיהיה להן לבריאות אם זה עושה להן טוב יותר. יהיה מעניין אחר כך לקרוא את הכתבה

למעלה