בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

כיף להכנס בבוקר ולקרוא את הבדיחות. אין כמו להתחיל את היום בחיוך. נקווה שגם שאר היום יהיה מחוייך
לירון מקסים!! אמי, תרשמי שאת הראשונה שהזמנת אותו, כדי שלא ייחטף. שלכולם תהיה נחת רבה מהנכדים. הנכדים זה הפיצוי שלנו על השנים הקשות שעברנו כהורים, מפרנסים ומחנכים בעת ובעונה אחת.

pazi66

New member
בוקר טוב לכל האמאות והסבתות הנהדרות

יום חופשי - היום אינני עובדת, היום הוא יומי החופשי. תכף אכין לי קפה ואשב לקרוא עיתון. עד שירתחו המים בקומקום אני יכולה לסדר את המיטות של הילדים ולשטוף את הכלים ולמיין את הכביסה המלוכלכת ולהרים את כל החלקים של משחקי ההרכבה. ממש קשה להאמין איך הם מצליחים לעשות את כל הבלגן הזה. יום אחד אני אשבור רגל בגלל חתיכת לגו. בינתיים אני יכולה גם לטאטא, רק לטאטא, את הסלון, ואם כבר אני מטאטאה אז למה שלא אשטוף שטיפה קלה כדי שיהיה לי קל יותר בפעם הבאה. תכף אשב לי בשקט ליד השולחן ואקרא איזה מאמר מדיני מנוסח ברהיטות כמו שכל כך אהבתי פעם כשהראש שלי עבד הרבה יותר מהידיים. לפני זה רק אסיר את האבק מכל פינה ואם אוסיף שתי ביצים לתערובת הקציצות הן תהיינה רכות יותר. שוב שכחתי לקנות פטרוזיליה, והעגבניות נורא ספוגיות השנה. דווקא רעיון טוב לעשות מסכה של יוגורט ודבש לפנים שתוכל להיות עלי בזמן שאני קוראת ועד שהרוטב של הקציצות יהיה מוכן. הילדים נורא אוהבים לטבול בו לחם לבן אבל אין לי לחם לבן אז לשנייה אחת אני אקפוץ לבועז במכולת או בעצם אטלפן שיביא לי. כבר אחת עשרה. איך שהזמן עף. תכף המכונה תגמור לסחוט. אני שומעת את הרעש והוא תמיד מזכיר לי מטוס סילון. ככה בטח חשבה גם שירלי ולנטיין כשהיתה חולמת, מסכנה שכמותה, לטוס לאיי יוון ולהיפטר מכל העבודות של הבית, אבל זה היה רק מפני שהיא לא עבדה מחוץ לבית אז גם לא היה לה יום חופשי, זאת אומרת משהו שהיא ממש תוכל להעריך את ההנאה ממנו באופן קבוע עכשיו אני אתלה את הכביסה שלא תתקמט לי. אני רק מוכרחה לזכור להפוך את המכנסיים השחורים לצד שמאל, כי השמש ממש הורסת את כל הצבע. אוף, כמה שחם במרפסת, איזה מזל שאני לא צריכה היום לעבוד. קפה פילטר, זה מה שאני אכין לי בעוד דקה אחת בדיוק. מגיע לי להתפנק. ואולי גם שתי עוגיות קטנות כמו שמגישים ב"הייאט". אבל רק לשנייה אקפוץ להוריד את האשפה. לא אני לא יכולה להשאיר את הפח כזה מטונף, זה בטח ירד עם קצת אקונומיקה וקצת "רם" וטוב שיש שמש שתייבש אותו מהר. הנה, הנה זה בא. אני מנמיכה את האש של הקציצות, מורידה את הסינר ושמה קרם ידיים. על היוגורט אפשר לוותר היום כי הרבה יותר חשוב לי הקפה והעיתון. שלום ילדים, איך היה לכם בבית הספר היום? מתוך "אשה אחת בדרך" - דפנה דה הרטוך מוקדש לכל הנשים העובדות שבינינו + ילדים

emmy5

New member
פזי ,היום זה יום החופש שלי חה חה חה

היום אני מחכה לעוזרת, לא עושה כלום ...כמה מוקדם , מסדרת את הבית. בדיוק כמו בסיפור ..

pazi66

New member
מה אנו חושבים על .....אמא

מה אנו חושבים על................אימא יום אחד הלכתי להוציא רישיון נהיגה ופקיד הקבלה שאל אותי במה אני עוסקת. לא ידעתי כיצד לתייג את עבודתי כאם ומה לענות. בראותו אותי מהססת מה לענות ניסה להסביר לי את כוונתו באומרו: "האם את עוסקת במשהו או את סתם אחת". "‏בוודאי שיש לי עבודה" עניתי, "אני אם". ובתגובה ענה הפקיד בהחלטיות: "אנחנו לא שמים אימא בתור אופציה,נכתוב עקרת בית". שכחתי לגמרי מאותו המקרה עד שלא מזמן קרה לי אותו הדבר במשרד ממשלתי. הפקידה הייתה כמובן אשת קריירה יעילה בעלת מעמד גבוה ובעלת תואר מרשים: "חוקרת רשמית". "‏מה עיסוקך?" , שאלה הפקידה. מה גרם לי לענות כך איני יודעת אבל המילים יצאו מפי בפשטות: "אני חוקרת בע"מ בתחום התפתחות הילד ויחסי הגומלין בחברה שלו. הפקידה נפעמה , העט נשאר דומם באוויר והיא בהתה בי כאילו לא האמינה למשמע אוזניה. חזרתי על התואר באיטיות תוך שימת דגש על המילים החשובות ביותר , לאחר מכן נדהמתי לראות אך הכרזתי נכתבה באותיות של קידוש לבנה בטופס. "‏הרשי לי לשאול אותך.." , שאלה הפקידה בהתעניינות רבה , "במה בדיוק את עוסקת בתחום המחקרי?". בקול שלו ורגוע שמעתי את עצמי עונה לה: "יש לי תוכנית של מחקר מתמשך (לאיזו אימא אין?) במעבדה ובשטח (ביום רגיל הייתי מתייחסת לזה כאל הבית ומחוצה לו). אני עובדת למען המחקר כולו (כל המשפחה) וכבר יש לי ארבעה פרסומים (כל בנותיי). כמובן שזו אחת העבודות בעלות הדרישה הכי גבוהה בשטח ההומאני (האם ישנה איזו אימא שאינה מסכימה?) ובדרך כלל אני עובדת 14 שעות ביממה (למעשה זה יותר , משהו כמו 24 שעות). אבל לעבודה יש הרבה יותר אתגרים מאשר לכל עבודה פשוטה והתמורה יותר מכלכלית היא קשורה לתחום הסיפוק האישי. היה אפשר להרגיש את כובד הראש שהקדישה הפקידה זמן מילוי הטופס. ברגע שסיימה את התהליך קמה מן הכסא וליוותה אותי בעצמה עד לדלת. בבואי הביתה , נרגשת ממקצועי החדש באו לקראתי שלושה משותפותיי למעבדה בנות 13 , 7 ו- 3 שנים. למעלה יכולתי לשמוע את האב טיפוס החדש בתוכנית של התפתחות הילד (בן ששה חודשים) בודק תוכנית חדשה של פיתוח הקול. הרגשתי מנצחת , ניצחתי את הבירוקרטיה. נכנסתי למרשם האוכלוסין כבעלת תפקיד בכיר ובלתי ניתן להחלפה באנושות מאשר עוד "אימא אחת" .. האמהות... איזו קריירה זוהרת , במיוחד כאשר היא נושאת תואר. כיצד אנו רואים את אימא ב : גיל 4 : אימא יכולה לעשות הכל. גיל 8 : אימא יודעת המון. גיל 12 : אימא לא יודעת הכל. גיל 14 : ברור , אימא גם את זה לא יודעת. גיל 16 : אימא שלי? , היא ענתיקה. גיל 18 : הזקנה? , היא לגמרי מחוץ לתקופה. גיל 25 : טוב , משהו היא יודעת. גיל 35 : לפני שאנחנו מחליטים , אולי נתייעץ עם אימא? גיל 45 : אני שואל את עצמי מה אימא הייתה חושבת על הבעיה הזאת. גיל 65 : הלוואי הייתי יכול לשוחח עם אימא.

emmy5

New member
בוקר טוב חברים ,בוקר נפלא לכולם

בימבו מישו בוקר טוב ..טוב לראות אותכם בבוקר.. היום אין מקום לחלומות

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים....../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

עת בוקר פתחתי חלון אל האור למולי מרבד זהוב של חרדלים, מלוא ראותי לגמתי ניחוח אביב עם אנרגיות בילתי נידלות של אור שמחה ואהבה. אחחחח האביב המבושם...... יום ניפלא לכולם

maxima

New member
פזי...יופי של בוקר טוב...../images/Emo13.gif

שלחת לנו אמש מזה שרשור ניסגר אצלי הכל פתוח

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב פורום מחויך../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

שלום ובוקר טוב,
בדיחות אף פעם לא נס ליחן, גם אם שמעת אותם כבר כמה פעמים. אתמול בערב הלכתי לישון עם חיוך על השפתיים, וזה מה שחשוב בחיים "והיית אך שמח" לא רק בחגים אלא בכל יום. ותודה לפזי על כך. אני אחרי הצעדה היומית שלי, ולפני היום החופשי. עשיתי לי רשימת מטלות מה עלי לעשות ואני מקווה שאעמוד בהן בכבוד. נמשיך להצחיק זה מצווה, נמשיך לצחוק - זה בריא. (כך אומרים הרופאים). ל אוהבת כל אחד מכם יעלי

pazi66

New member
דירה להשכרה - 2004

דירה להשכיר - ישראל 2004 בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד מגדל בין חמש קומות. בקומה הראשונה לודמילה השמנה עלתה מאוקראינה לפני שנה. פיה מלא שני זהב וסבה, כך? היא אומרת, היה ברוסיה רב. בקומה השניה משפחה תימניה. הורים ועשרה ילדים מטופחים לאבא יש בשוק דוכן פצוחים. בקומה מספר שלוש? אביעד,עם הכפה על הראש? לו כפה ולה מטפחת את חמשת ילדיהם מגדלים הם בנחת. בקומה הרביעית גר זוג צעיר היא גננת, הוא מלצר עלו מאתיופיה, שכחתי לומר. בקומה מספר חמש גרה משפחת חרמש אך לפני שבוע ארזו מזוודות ועזבו. איש אינו יודע לאן ומדוע. סגרו השכנים הדלת ותלו בחוץ שלט: ``דירה להשכיר`` בא תום משיינקין עגול משקפים ארבעה עגילים לו בשתי האזנים עומד בחוץ וקורא את השלט עולה במדרגות ופותח הדלת. באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: "הנאה המטבח בעיניך?`` נאה. הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המסדרון בעיניך? נאה. אם כן, שב אתנו, תום! לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני! איך אשב אני, לוחם לזכויות האדם עם מתנחל שידיו מגואלות בדם? ובכלל, לא מתאים לי וממש לא נוח לגור ליד דוס שיעשה לי שטיפת מוח! שלום לכולם, שלום עכשיו הלך לו תום, ואביעד נעלב הלך תום, בא קלמן. עומד בחוץ וקורא את השלט, עולה במדרגות, פותח הדלת. באים מכל הדירות השכנים, עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: הנאה המטבח בעיניך? נאה הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המסדרון בעיניך? נאה אם כן, שב, קלמן, אתנו! לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני! איך יכול אני, חסיד של הרבי מגור ליד אישה פרוצה לגור? היא מכסה טפח ומגלה טפחיים ומה יהיה על קדושת העינים? נעלבה לודמילה, וקלמן הלך לו. הלך קלמן, בא דוקטור גל. עמד בחוץ, קרא את השלט, עלה במדרגות, פתח את הדלת באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבו מאירים לו פנים הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המטבח נאה הנאה המסדרון? נאה. אם כן, שב אתנו דוקטור גל! לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני - איך אשב אני, המחונן, הגאון עם מוכר פיצוחים שלא גמר תיכון?! הבוז לבערות, יחי המשכל! נעלב התימני, והלך דוקטור גל. הלך דר` גל, בא איליה. עולה... פותח.. באים... הנאים החדרים... לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני. איך אגור אני, לטבי בהיר עור בכפיפה אחת עם אתיופי שחור? לא נאה לי ולא יאה לי! לך, גזען, גם לנו לא נאה ולא יאה, צעקו השכנים פה אחד, רק לודמילה שתקה בצד. הלך איליה, בא אבו-עמאר. עולה... פותח... באים מכל הדירות השכנים, עומדים בגבם אל הקיר (בגלל הסכינים( הנאה המטבח? לא מספיק מרווח הנאים החדרים? אח, הם קטנים וצרים. וואלה, דירה כל כך קטנה לא מספיק אפילו לילדי אשתי הראשונה! אם כן, לא תשב עמנו כאן? שאלו כשנימת רווחה בקולם אשב ואשב, בחפץ לב! הרי מי שיש לו שכל במוח ימהר מכאן לברוח ומי שישאר כאן בדירה מתוך בחירה או מחוסר ברירה אני לא אגרש, אני בן תרבות! אני אחכה עד שהוא ימות וזה יקרה תוך זמן קצר, תסמכו על מילה של אבו עמאר! ואז הא הא - יהיה לי את כל הבנין! לי ולחמולה - הם יותר ממניין!! אז יאללה! קדימה! לארוז מזוודות חשף אבו עמאר שיניים מפחידות. ומאז, בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד מגדל בן חמש קומות גרה בו משפחה אחת: אבו עמאר, כל היום הם שרים אללה הוא אכבר.

pazi66

New member
הבדיחה הראשונה להיום

A very tall man walks into a bar, and a lady recognizes him as a basketball player. They start to talk, and eventually, go back to his place. They start to kiss, and the man takes off his shirt. On his arm, he has a tattoo that says REEBOK. "What's that?" the lady questions. "Oh, I wear this so that when I'm on TV, people will see my tattoo, and Reebok pays me." Then the man takes off his pants, and on his leg, he has a tattoo that Says NIKE. "What's that?" the lady questions again" . Just like the Reebok tattoo, I get paid when this tattoo is seen on TV." Then the man drops his underwear and on his penis he has a tattoo that says AIDS. You didn't tell me you had AIDS!" the lady screams. "No, no! Calm down,"! The man replies. "This will say ADIDAS in a minute.

pazi66

New member
התחלתי להתחמם

A Jewish couple is sitting together on an airplane flying to The Far East. Suddenly, over the public address system, the Captain announces, "Ladies and Gentlemen, I am afraid I have some very bad news. Our engines have ceased functioning and this plane will be going down. Luckily, I see an uncharted island below us that should be able to accommodate our landing. However, the odds are that we will never be rescued and will have to live on the island for the rest of our lives. " A few minutes later the plane lands safely on the island. Morris turns to his wife and asks, "Esther, did we pay our pledge to the yeshiva yet?" "No, Morris," she responds. Morris smiles and then asks, "Esther, did we pay our UJA pledge?" "Oy, no! I haven't sent the check," she says. Now Morris laughs out loud: "One last thing, Esther. Did you remember to send our Temple Building Fund check this month, " he asks? " Oy, Morris, I haven't sent that one, either." says Esther. Now, Morris is practically choking with laughter. Esther asks Morris, " So, nu? What are you smiling and laughing about?" Morris answers confidently, "They'll find us

pazi66

New member
בואו איתי לסיור לילי בפריס

אומנם רק צהרים, אך בואו ננצל את ההפסקה לסיור לילה קצר בפריס אני כבר מתגעגע רמקולים חובה

pazi66

New member
זוכרים את אלויס ?

אני מאד אהבתי את שיריו הזדמנות בלתי חוזרת לשמוע אותו שוב הוא ישאר תמיד "המלך" רמקולים חובה

נֵנָה

New member
טוף, אז החלטתי להכנס כאן אחרי פזי

ולברך אתכם באחה"צ נעים ויום נפלא
ולמה כאן? כי אני מאד אוהבת את שיריו של אלביס "המלך"
הבלתי מעורער ומאזינה להם עכשיו ברצף
לך פזי על הרוח ההמרעננת והשובבה שהבאת לנו. כל הכבוד
איך יעלי אמרה? גם אם שומעים כמה פעמים את אותה בדיחה, אם היא מוצלחת, תמיד נהנים ממנה מחדש, ועל השירים אין מה לדבר, תמיד טוב ונעים לשמוע. עובדה! את אלביס אנו כבר שומעים איזה 40 שנה וטרם נס ליחו

pazi66

New member
תודה ננה שלי

כל מילה שלך "פנינה" הסמקתי עד לשורש שערותי הלבנות תודה על האשראי שאת מעניקה לי, אשתדל לא לאכזב אותך, את הפורום ובמיוחד את אמי שכל כך מאמינה בי כן, קשה למצוא הרבה בדיחות טריות, חמות, אנחנו לא כל כך צעירים ושמענו הרבה בדיחות בחיינו הקצרים אך אני משתדל למצוא בדיחות טובות שאפשר לשמוע שוב ולהנות מהן וגם עלי לוודא שהם לא גסות מדי על מנת לא לפגוע בטעם הטוב ובגבירות בפורום השירים, לצערי יהיו רק שירים שאני אוהב ואני מקווה שתשלחו לי על כך ותנסו לאהוב אותם גס כל דבר ישן וטוב זה כמו יין, שמשתבח עם הזמן (כמונו ילדי פורום "שישים פלוס") שוב תודה על התמיכה

למעלה