בוקר טוב יקירי

emmy5

New member
סיור בפריס, בכייף...עוזבת את הכל

אני ראשונה ,יד ביד אני בת 20+ עם החבר הכי טוב שלי .... ...mmmmm arriving in Paris at night.. it truly is the city of light. what a beautiful sight with reflections on the River Seine a pause on the bridge and then a romantic stroll to the Arc de Triomphe כייףףףףףףףףףףףףףףףףףף דווקא היתי ארבע פעמיים ,רוצה עוד עוד פאזי , אתה מסוכן

pazi66

New member
אמי, מה קורה כאן ?

מה קורה אמי, רק שנינו בפורום "ששים פלוס" ?, זה הפך כאילו פורום אישי פזי/אמי איפה כולם ? לא יאומן, ההשתתפות מאד דלה מה הסיבה, תתעוררו, תשתתפו, תראו סימני חיים בואו נשיר ביחד בואו נטייל ביחד בואו נתבדח ביחד בואו נהיה ביחד ביחד, ביחד, ביחד

emmy5

New member
PAZI לעט לעט אנחנו עושים ...

סדר פסח ... תשאיר קצת לשבת ,LOL

emmy5

New member
תיקון לאט לאט ,עוד יהיו לי הרבה../images/Emo6.gif

אני חייבת צנזורה לשגיאות , פזי יש תוכנה כזו ???????????? אני צוחקת ובוכה ...על השגיאות שלי ...

pazi66

New member
עוד בדיחה-אל תדאגי אמי-יש מספיק

יום אחד הולך הנמר ורואה את האריה יושב מתחת עץ והקוף זורק לו קוקוסים בראש. אומר הנמר לאריה: אני במקומך הייתי תופס את הקוף מפרק לו את העצמות!!! בסדר אומר האריה נראה אותך ! הנמר מתחיל לרוץ אחרי הקוף המבוהל שבורח.. הקוף מטפס על עצים, גבעות עמקים יורד עולה והנמר הזועם אחריו. בסוף הקוף רץ לתוך צינור והנמר מיד אחריו עד שנתקע בתוך הצינור עם התחת בחוץ. יצא הקוף מהצד השני ותקע אותו בתחת.פעם.פעמיים.שלוש. אחרי יומיים שלושה, הנמר , רזה מחוסר מזון והצליח להחלץ עובר ליד האריה ששואל אותו על הקוף, "היה מרדף מדהים" אומר הנמר-רצנו, עלינו, ירדנו. תעזוב את הבולשיט אומר אריה,:"הביא אותך לצינור או לא הביא אותך לצינור.

pazi66

New member
תיבת נגינה - מוסיקה ערבה למנוחה

טוב, גבירותי ורבותי אני יוצא להפסקת צהרים ולשלפשטונדה לא לפני שאני משאיר לכם תיבת נגינה נפלאה עם מוסיקה מאד אהובה עלי מקווה שתאהבו אותה גם רמקולים חובה

ora11

New member
בוקר טוב לכם חברים יקרים../images/Emo42.gif|כלנית

בימבו יקרה מה שלומך? אממי מותק לירון הוא הצעיר ירין הוא הבכור. יערה מרגישה טוב אנחנו עוזרים לה המון. ההנאה כולה שלנו. פזי כל מילה בסלע נהנתי לקרוא כולכם/ן נהדרים מפרגנים וכיף לי וטוב לי להיות אתכם. חברים מי שעובר בהרי יהודה בחול המועד מוזמן להרים טלפון ואולי יקבל גם כוס קפה
יום טוב ושקט

emmy5

New member
../images/Emo3.gifיעלוש או פזי ,אני מחפסת שיר

באונגרית ,",OZO SEP OZO SEP

emmy5

New member
EGY SZEP EGY SZEP בהונגרית

מצאתי בקזא אבל לא יכולה להוריד

pazi66

New member
שיר עבור אמי

אמי אני מוריד לך 3 ורסיות של השיר שביקשת אני מאמין שבעוד כ- 30 דקות השירים יהיו אצלי

emmy5

New member
פזי, השיר בהונגרית ,זה לא זה

הונגרית אני לא יודעת ...

pazi66

New member
שירים בהונגרית - עבור אמי

הורדתי 4 שירים עם שמות דומים למה שביקשת מה לעשות איתם ? אם את לא יודעת אונגרית, למה בכלל ביקשת אותם ?

emmy5

New member
פזי ,הונגרית אני לא יודעת ,אני LOL

אני יודעת מה זה הונגרי ...מוזיקה הונגרית מצוינת ,אתה יכול לשלוח ..אני הייה מאוד מאושרת , תודה

pazi66

New member
בעיות דואר

אמי, שלחתי לך תגובה לגבי "נוסטלגיה", אך האי-מייל חזר אלי חזרה אז איך אשלח לך 4 שירים ? יש לך איזה עצה בנידון ?

למעלה