בוקר טוב יקירי

offe

New member
כל מה שאני מקבלת בדואר האלקטרוני

עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?". האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות: 1. הברמנית בלונדינית. 2. המאבטחת בלונדינית. 3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה. 4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית. 5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית. אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?". העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".

offe

New member
שבת מלאת צחוק

>שירות ללקוחות זה דבר חשוב ! > >אדם רואה חנות חדשה. חושב לעצמו "מעניין מה יש בפנים". איך שהוא נכנס לחנות - >פוגש בו בפתח מוכר ואומר לו "שלום אדוני, תודה שבאת אלינו. מה תרצה לקנות?" > >הקונה בשביל הקטע וכדי לבחון אותם, אומר: "אני צריך כפפות". > >המוכר מצביע ואומר לו "תלך בבקשה למחלקה שם". > >הקונה מגיע ואומר "שלום, אני צריך בבקשה כפפות". > >המוכר: "כפפות לקיץ או לחורף?" > >הקונה: "לחורף". > >המוכר: "זה במחלקה ממול". > >הקונה הולך למחלקה ממול ואומר "שלום, אני צריך כפפות". > >המוכר: "כפפות מעור או שלא מעור?" > >הקונה: "עור". > >המוכר: "אז אתה צריך ללכת למחלקה ההיא". > >הקונה לא מבין אבל עובר למחלקה הבאה. "שלום אני צריך כפפות חורף מעור" > >המוכר: "עם צמר אמיתי או עם צמר סינטטי?" > >הקונה: "עם צמר אמיתי, בוודאי". > >המוכר: "אז אתה צריך לגשת למחלקה שממול". > >הקונה מתעצבן אבל הולך. במחלקה הבאה אומר בקול רם: "אני צריך כפפות חורף מעור, >עם צמר אמיתי". > >המוכר: "אתה רוצה כפפות עם גומי או עם סוגר?" > >הקונה: "עם סוגר". > >המוכר: "בסדר, תמתח בקשה את ידיך ותפרוש את האצבעות". > >הקונה: "בבקשה" (מותח את ידיו קדימה ופורש את אצבעותיו). > >המוכר מצביע ואומר: "בשביל המידה שלך אתה צריך לעבור למחלקה ההיא". > >הקונה: "מה אתם מסתלבטים עלי? תנו לי כפפות ואני הולך מפה". > >המוכר: "אל תלחץ, אנחנו רק רוצים לתת לך בדיוק מה שאתה מחפש כך שתצא מרוצה >מקנייתך. את הכפפות אתה צריך בשביל המעיל הזה שאתה לובש?" > >הקונה בעצבים: "כן!" וממשיך ללכת למחלקה הבאה. הוא מגיע למחלקה וצועק על המוכר >"אני רוצה כפפות חורף מעור, עם צמר אמיתי וסוגר, במידה מתאימה לידיים שלי, >ולצורך המעיל הזה שאני לובש!!!". > >המוכר: "אתה רוצה סוגר כפתור, או עם רוכסן?" > >הקונה (בגבול ההיסטריה): "כפתור!!!". > >המוכר: "אז תפנה בבקשה למוכר ההוא". > >ממש באותו רגע נפערות הדלתות ולחנות נכנס גבר מיוזע ומתנשף בכבדות, שמחזיק >בידיו אסלה שנראה כי זה עתה נתלשה מהריצפה, כאשר בצידיה תלויות עדיין פיסות >ממרצפות הריצפה ואריחי חרסינה מהקיר. הגבר ניגש למוכר ואומר לו: "זאת האסלה שיש >לי בבית, זה סוג המרצפות שיש לי באמבטיה, זה צבע החרסינה שיש לי בבית השימוש, >ואת התחת שלי הראיתי לכם כבר אתמול. עכשיו תנו לי כבר סוף-סוף נייר טואלט!!!" > >

offe

New member
ועוד אחת

אישה בגיל העמידה קיבלה התקף לב. היא חוותה כמעט מוות ושאלה את אלהים האם אכן הגיע זמנה למות. אלהים אמר שנשאר לה לחיות עוד 43 שנים, חודשיים ושמונה ימים. היא היתה מרוצה והחליטה שאם היא כבר בבית החולים היא תעשה ניתוח מתיחת פנים, מילוי שפתיים, שאיבת שומן וגם החליטה שאם יש לה עוד כל כך הרבה זמן היא תשנה את צבע השיער שלה. כשהחלימה יצאה מבית החולים, נדרסה ע"י מכונית ומתה. כשפגשה את אלהים היא אמרה לו שהוא הבטיח לה עוד 43 שנים. אלהים אמר לה - לא זיהיתי אותך.

offe

New member
רוצים עוד - רק תגידו

איך קוראים לפדופיל גרוזיני בואי שבילי ****************** איך משגעים פרסי? מכניסים אותו לחדר עגול ואומרים לו יש שקל בפינה. ******************** אישה אחת רכשה ארון חדש, אך בכל פעם שהיה עובר ברחוב אוטובוס קו 4, דלתות הארון היו נפתחות אוטומטית. ‏האישה הזמינה את הנגר, כדי לבדוק את הבעיה. הנגר ‏החליט להיכנס לתוך הארון, וכשיעבור האוטובוס יראה מה גורם לדלתות להיפתח. ‏איך שהוא נכנס לארון, מגיע בעלה החשדן של הגברת, ניגש לארון, פותח אותו ומגלה בתוכו את הנגר. "‏מה אתה עושה כאן?", שואל הבעל הזועם. ‏עונה לו הנגר: "אם אגיד לך שאני ממתין לקו 4, תאמין לי?". ********************* ילדה קטנה משוחחת עם המורה על לוויתנים. המורה אומרת שמבחינה פיזית לא יתכן שלוויתן יבלע אדם, משום שלמרות גודלו, יש ללוויתן גרון קטן מאוד. ילדה בכיתה מציינת בפני המורה שיונה הנביא נבלע על ידי לווייתן. המורה מתעצבנת וחוזרת על הטיעון - שלא ייתכן שלוויתן יבלע אדם. הילדה אומרת: "כאשר אגיע לגן עדן אשאל את יונה". המורה עונה לה: "ומה אם יונה הגיע לגיהנום?". התלמידה עונה: "אז את תשאלי אותו". ************************ ילד כושי בא לאביו ושואל אותו: "אבא" אפשר לשחק לך עם הזין"? האב עונה לו: "כן בני, אבל אל תתרחק"... קשיש אחד מגיע לבית מרקחת ומבקש לקנות ויאגרה. אומרת לו הרוקחת: "מה אדם בגילך צריך ויאגרה? איפה בכלל תמצא בת זוג לסקס?". אומר לה הזקן: "זה לא בשביל סקס, פשוט נמאס לי להשתין על הרגליים". ******************* בחור ובחורה נפגשים בפאב, ולאחר שיחה קצרה מחליטים לחתוך לבית של הבחור. הם מגיעים למיטה, הבחור מוריד חולצה, ופתאום רץ לשירותים לשטוף ידיים. חוזר, מנשק אותה, מוריד מכנסיים, ורץ עוד פעם לשירותים לשטוף ידיים. כשהוא חוזר הבחורה שואלת אותו, "תגיד אתה רופא שיניים?". הוא שואל אותה בפליאה רבה, "איך ידעת?". "רק רופא שיניים שוטף ידיים כל כך הרבה פעמים", משיבה לו הבחורה. הם שוכבים ואחרי שהרופא גומר, שואלת אותו הבחורה: "נכון שאתה רופא שיניים מעולה?". "נכון מאוד", משיב לה הרופא, "איך ידעת?". הבחורה משיבה: "כי לא הרגשתי כלום...". ************************* אחד הולך לעבודה ולא חוזר. בשעה 8 בערב אישתו מתקשרת לעבודה: "היכן משה?". המזכירה: "הוא בדיון". ביום שלמחרת אותו הדבר. בשעה 8 בערב האישה מתקשרת: "היכן משה?". המזכירה: "הוא בדיון!". למחרת אותו דבר... האישה מתקשרת למזכירה: "היכן משה???". המזכירה מתעצבנת ממש: "הוא בדיון!!!! ודהו דה!!". ילד אחד מקבל משימה, לכתוב חיבור על ההבדל בין תיאוריה לבין מציאות. הוא מגיע הביתה ומבקש עזרה מאביו. האב חושב קצת ואומר: "לך תשאל את אמא שלך, אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת 5,000 דולר". הילד הולך וחוזר עם תשובה חיובית. "עכשיו, לך ושאל את אחותך את אותה שאלה", אומר האב. הילד הולך וחוזר עם עוד תשובה חיובית. "עכשיו אתה מבין?", שואל האב. הילד מביט בו מבולבל. "בתיאוריה", מסביר האב, "אנחנו יושבים על 10,000 דולר. במציאות אנחנו תקועים פה עם שתי שרמוטות". **************************** פולני אחד רואה את חמותו נוסעת על אופניים "לאן את נוסעת" שאל. "לבית קברות" ענתה "ומי יחזיר את האופניים"?? אדם עמד בתור קהל ותקע נאד כדי שלא ישמעו הוא רקע ברגל על הרצפה "מה אתה עושה"? שאל אותו חברו "נרדמה לי הרגל" הוא ענה אמר לו החבר: "לפי הריח, היא כבר מתה"... ************************* אישה אחת יושבת בגן ציבורי ומעיינת בפלייבוי נגש אליה בחור ושואל אותה: "תגידי את לא מתביישת לעיין בפלייבוי באמצע הגן"? האישה: "לא, יש פה כתבות מענינות הנה תראה רשום כאן שלכושים יש את הזין הכי ארוך בעולם וליהודים את הזין הכי עבה בעולם" הבחור: "נעים מאוד אני ממבו כהן".... ************************ אחד בא לרופא ואומר: "דוקטור אני סובל מאולקוס" עונה הרופא: "מה חשבת, שתהנה מזה?" שני קניבלים אוכלים ארוחת ערב, אחד מהם אומר: "איך שאני שונא את חמותי" השני: "אז תאכל רק את האורז מסביב".... ******************** רופא: יש לי חדשות טובות וחדשות רעות" פציינט: מה החדשות הטובות? אין לי כוח לשמוע את הרעות" הרופא: "יש מחלה חדשה הקרויה על שמך"... ******************** איש אחד עובר ליד אגם ומבחין במישהו טובע הטובע צועק: "הצילו, אני לא יודע לשחות" צועק לעברו האיש: "אז מה? ואני לא יודע לנגן על גיטרה ואני לא עושה מזה ענין גדול"... ******************** זוג טרי חוזר מירח דבש. האישה:יהיו לנו שלושה ילדים נפלאים. הבעל הטרי: איך את יודעת? האישה: הם נמצאים אצל אמא שלי כרגע ******************** אשה במיטה עם מאהבה שהוא גם החבר הכי טוב של בעלה. הטלפון מצלצל והאשה עונה "אוי, זה נהדר, אני מאד שמחה בשבילך, זה נשמע נהדר.יופי.להתראות" המאהב שואל אותה: מי זה היה? "זה היה בעלי" עונה האשה "הוא סיפר לי כמה שהוא נהנה כרגע יחד אתך בטיול… ******************* הבן:אבא,שמעתי שבסין הגברים לא מכירים את הנשים עד החתונה,נכון? האב: זה נכון בכל מקום… ******************** ילד שואל את אביו: אבא כמה עולה להתחתן? האב: אני לא יודע, אני עדיין משלם על זה…

pazi66

New member
עוד אחד ממני

הרשלה נסע לחופשה עם הוריו לצרפת. יום אחד הגיעו לחוף-ים של נודיסטים. הרשלה שוכב על החוף עם אביו ושואל: "אבא, למה יש כאן גברים עם בולבול למעלה וכאלה עם בולבול למטה?" האב נבוך משיב: "...אה כן, הרשלה אתה מבין, אלה עם בולבול קטן הם מאד עניים, אלה עם בולבול גדול מאד עשירים." לאחר כמה שעות חוזר האב לחוף ושואל את הרשלה: "תגיד ראית את אמא?" עונה הרשלה:" כן היא דברה עם איש אחד מאד עני, ופתאם הפך לעשיר גדול, ועכשיו היא מוצצת לו את הכסף..." גרסה נוספת לנ"ל אבא אבא ....בוא תראה האיש שהולך אחרי אמא נהיה עשיר מרגע לרגע

pazi66

New member
תשובה לבדיחות שלך

הארוחה החגיגית בחור אחד קנה לעצמו אופנוע "הארלי דווידסון" מלא בניקלים וכרומים מבריקים. הוא שאל את המוכר: "מה לעשות בכדי לשמור על כל הנוצצים האלה מפני חלודה?" ענה לו המוכר: "בכל פעם שיש גשם, תמרח אותם בווזלין". הבחור שמע בעצתו בקפידה. יום אחד פגש נערה נחמדה והם החלו לצאת בקביעות. לאחר כחודש אמרה לו הנערה: "אני רוצה להזמין אותך לארוחה חגיגית אצלנו בבית, המשפחה רוצה להכיר אותך." הבחור הסכים ונקבע המועד. באותו ערב בזמן שרכבו על האופנוע לכוון הבית, אמרה לו הבחורה: "תשמע, אצלנו בבית יש מנהג כזה משונה, מי שמדבר את המילה הראשונה אחרי האוכל, רוחץ את כל הכלים!" כשנכנסו הביתה, הופתע הבחור, כ- 80 אורחים חיכו לו לסעודה, כולם רוצים להכיר אותך אמרה הבחורה. לאחר שיחת הכרות קצרה, ניגשו לשולחן לאכול. ברגע שגמרו לאכול, נפלה דממת קבר על המסובים. שקט מצמרר, אף אחד לא מדבר. כך ישבו כשעתיים ואף אחד לא פוצה פה ומצפצף. לבחור שלנו נמאס, הוא קם, מזיז את הכלים ומפנה מקום על השולחן, לוקח את הבחורה, משכיב אותה על השולחן ודופק אותה לעיני כל הנוכחים. שקט, דממה, אף אחד לא מוציא הגה. הוא מחכה עוד חצי שעה וכעת הוא לוקח את האימה של הבחורה, משכיב אותה על השולחן ועושה לה את אותו הדבר. ועדיין דממת מוות. פתאום החל לרדת גשם. הבחור מוציא את ה"ווזלין" מהכיס, באותו הרגע קם האבא ואומר: "אני נכנע! אני הולך לשטוף את הכלים".

offe

New member
המשמעות מאחורי קריאת בדיחות בקצב מט

ורף ילד כושי בא לאביו ושואל אותו: אומר לה הזקן: "זה לא בשביל סקס, פשוט נמאס לי להשתין על הרגליים". ידיים. חוזר, מנשק אותה, מוריד מכנסיים, ורץ עוד פעם לשירותים לשטוף ידיים. המזכירה: "הוא בדיון". הם שוכבים ואחרי שהרופא גומר, שואלת אותו הבחורה: "נכון שאתה רופא שיניים ילד אחד מקבל משימה, לכתוב חיבור על ההבדל בין תיאוריה לבין מציאות. הוא מגיע הביתה ומבקש עזרה מאביו. האב חושב קצת ואומר: "לך תשאל את אמא שלך, אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת 5,000 דולר". הילד הולך וחוזר עם תשובה חיובית. "עכשיו, לך ושאל את אחותך את אותה שאלה", אומר האב. הילד הולך וחוזר עם עוד תשובה חיובית.

נֵנָה

New member
איזו הפגזה של בדיחות חחחחחח ../images/Emo6.gif

אופי ופזי, מה זה? תחרות? אני לא מפסיקה לצחוק ... גם מאלה שכבר שמעתי פעם ... הבעייה היא שאת רובן איני זוכרת אחר כך כדי לספר הלאה ... צריכה באמת לרשום לי ראשי-תיבות או את ההתחלות של כל הבדיחות ברצף, כמו שכתבת בהמשך ... זה ממש רעיון שאולי יעזור לי לזכור אותן ... אופי חמודה, נהיית מה זה שובבה ומפולפלת
שמעתי פעם את הבדיחה על זה עם ההארלי-דווידסון והווזלין ולא יכולתי להפסיק לצחוק שעה שלמה
ירדו לי דמעות מהעיניים מרוב צחוק. אחר כך עוד סיפרתי אותה כמה פעמים ובכל פעם הייתי מתחילה לצחוק עוד לפני סוף הבדיחה וכולם השתגעו גם מהצחוק שלי וגם בסוף מהבדיחה עצמה
גדול ... גדול ... וזאת עם האיש בארון שמחכה לקו 4
כבר רמזתי לך על כך פזי
כשכתבת שיצאת מהארון ... ועכשיו לך תספר שאתה מחכה לקו 4 חחחחח
נהניתי מכל הבדיחות ועכשיו יש לי צחוקים עד מוצ"ש
שתהיה לכם שבת שמחה ומשעשעת

emmy5

New member
חיי,מי קופץ איתי לסין?חה חה חה

פזי , אני לא רוצה חורף ,,,אבל זה מקסים

emmy5

New member
אופי, איזה בדיחות ..יופי ..תודה

איך היתה ההצגה?ספרי לנו קצת על זה

yaely2

New member
מנהל
פזי, הטלפון בסוף השירשור מאתמול

שלום פזי,
הדיאלוג בין האדם הרוצה להתקשר לאשתו ובין בזק ממש מבכיק. זו המציאות ולכן הצחוק מהול בבכי. אני הייתי מוסיפה בסוף הדיאלוג. "קוס'נם בזק" שבת שלום יעלי

pazi66

New member
בקשה שלי לפורום

פורום נכבד שלום אומנם אנחנו לא מכירים ותיקים ואני עדיין טירון ובתקופת נסיון אצלכם אך אני רוצה להתיעץ איתכם בקול רם שנכנסתי לראשונה לפורום מאד התרשמתי מרוח החברות והאחוה בין החברים והחברות, רגשי חיבה ואהבה וכיבוד עצמי מייד הבחנתי שלמרות הרצון הטוב של כולם היה חסר בפורום צבע ורוח חיים תוססת, יותר מדי שלוה הגובלת בשעמום נדרתי נדר שאשקיע מזמני וממרצי להכניס מעט רוח שובבה וחיים בעזרת הנסיון והידע שרכשתי בתקשורת מחשבים מזה יותר מ-20 שנה הגיעו אלי מספר שמועות שלא רואים בעין יפה השתלטות זו (כביכול) שלי, את ריבוי הבדיחות (ישנות), וכמות החומר בו אני מפציץ אותכם. אנא, תענו לי בכנות, מה דעתכם בנידון, כיוון שאני רוצה להתאים עצמי לכביש, ואינני רוצה לעשות דברים אשר יכולים לפגוע בשלמות פורום נחמד זה. תודה פזי

dani 123

New member
פזי המשך בדרכך זו

בעבר אני הבאתי הרבה בדיחות אך לאחרונה עקב עומס בעבודה אינני נכנס כמעט לפורום וברור כי אין לי זמן לחפ ולהביא בדיחות. אני מאד נהנה מהבדיחות גם כשן ישנות. ולדעתי גם יתר חברי וחברות הפורום. ראה גם את תגובתה של ננה באותה רוח.

למעלה