בוקר טוב יקירי

maxima

New member
עוד מעט צהריים.........../images/Emo42.gif

אני לא מכינה שיעורי בית ...מצטערת פשוט אין לי זמן לכך אני בטוחה שתסלחו לי עוד מעט יוצאת וחוזרת הביתה רק בערב יום טוב לכולם

pazi66

New member
בדיחה לא תזיק לאף אחד../images/Emo13.gif

ילד בן 16 מבקש מאביו 200 ש"ח, האבא מסכים לתת לו את הכסף, אך שואל אותו, "לשם מה אתה זקוק לסכום הזה?" הבן מסרב לענות לו ויוצא לרחוב ואילו אביו שכל העניין נראה לו קצת חשוד מחליט לעקוב אחריו. הולך לו הבן להנאתו ברחוב ופוגש בנערת ליווי, לאחר שהם סוגרים על מחיר של 200 ש"ח, הם ניגשים למלאכה מאחורי אחד השיחים. הילד בן ה 16 שכנראה התברך באיבר בעל מימדים גדולים במיוחד גרם לנערה הנאה רבה. "יו איזה כיף, איך אני נהנית, דחוף לי עוד ס"מ אחד והזיון בחינם", הילד שקיבל מוטיבציה מילא את בקשתה והמשיך במלוא המרץ. "יו אתה מדהים, עוד ס"מ אחד ואני לוקחת אותך איתי לאילת על חשבוני", הילד ממשיך ואף מגביר את הקצב. "יו אלוהים, אני כמעט גומרת, עוד ס"מ אחד ואני קונה לך אוטו." כששמע זאת הילד עצר לרגע ואמר בקול, "רגע אבל אין לי רשיון." ואז הרגיש בעיטה בתחת ושמע את קולו של אביו אומר, "תדחוף אידיוט אני אנהג..."

pazi66

New member
למה גורמת כוסית משקה../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

פתגם רוסי אומר שאין בחורה לא-יפה, פשוט אין מספיק וודקה

pazi66

New member
נשים../images/Emo52.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

נשים ששוכבות על הצד, הן נשים הגיוניות. נשים ששוכבות על הבטן, הן נשים שבטוחות בעצמן. נשים ששוכבות על הגב עם הברכיים על האזניים, הן הכי פופולריות.

pazi66

New member
זמן לעשרה עינינים../images/Emo50.gif

קח לך זמן לעבודה זה מחיר להצלחתך קח לך זמן לחשיבה זה מחיר הכוח שלך קח לך זמן למשחקים זה סוד הנעורים שלך קח לך זמן לקריאה זה בסיס הידע שלך קח לך זמן לשלווה זה מה שישטוף את האבק מעינך קח לך זמן להכיר ידידים זה מעיין האושר שלך קח לך זמן לאחוות האדם היא מבטיחה לך תרומה לזולתך קח לך זמן לחלומות זה ימשוך את נפשך אלי כוכבים קח לך זמן לצחוק ולשובבות זה יקל עליך את מעמסת החיים קח לך זמן לתכנון - ואז תהיה לך אפשרות לבצע את כל האחרים זכור זאת ובהצלחה בהמשך.

yaely2

New member
מנהל
מה שרציתי לומר מזמן../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif|../images/Emo24.gif

מילים המתפרצות לבד,
את המכתב חשבתי לכתוב כבר מזמן מאז שהפורום התחיל והגעתי לכאן יש לי מין הרגשה משונה שדורשת הסבר לא מרגישה עצמי מנהלת רק בכלל משהו אחר. אין לי עסק שאני בראשו וגם לא מפעל כל שאני עושה כאן הוא צנוע ודל סך הכל מזיזה שרשור, משניים עושה אחד, לא מעלה שרשור ולא מורידה אף אחד שומרת מניבול פה ומוחקת פרסומים, אין לי כפופים ולא ביטוח מנהלים אין לי מדיניות שאני מבצעת, וגם לא פקידה כזאת משגעת. מזמן פניתי לתפוז למחלקת שרות אמרו יש בדבריך טעם אך אין אפשרות למחוק "מנהלת" הכתובת בכחול בהיר אך את יכולה לפנות לכולם ולהסביר, הנה אני מסבירה במיטב כוחי, לא מנהלת אני אחת מכם אנוכי, סתם סדרנית בפורום, מסדרת שרשור מקווה שעכשיו זה ברור. גם את הכחול בשמי ביקשתי למחוק כן תאמינו, זה לא צחוק גם זה אי אפשר אמרו לי במחלקה, אז ניסיתי לעשות התחכמות קלה. ייתכן שאת האומץ לכתוב נתנה לי חונה הבוקר, למען האמת אינני בטוחה איך שלא יהיה שיהיה בהצלחה יעלי
סדרנית בפורום

pazi66

New member
בדיחה לפני ה"פינל פור"-מי יודע אולי

אחרי זה יהיה עצוב. מקווה שלא !!!!! A rich Beverly Hills lady got very angry at her French maid After a long list of stinging remarks about her shortcomings as a cook and housekeeper, she dismissed the maid. The maid, with her Gaelic ancestry, couldn't allow such abuse to go unanswered. "Your husband considers me a better housekeeper and cook than you, Madame. He has told me himself." The rich bitch just scowled and said nothing. "And furthermore," the angry girl continued, "I am better in bed than you!" "And I suppose my husband told you that, too?" "No, Madame," said the maid. "The chauffeur told me that!"

יעלי קולהכבוד על הקטע ../images/Emo45.gif

אהבתי
מצרפת דף שירי אהבה יפים עם תמונות סקסיות.. ובמיוחד את crazy 4 u

bimbo.

New member
יעלי, את כשרון אמיתי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתבת נפלאאאאאאא!! איפה היית עד עכשיו???? המשיכי לחרוז חרוזים. זה ממש נהדר!!

emmy5

New member
יעלוש יקרה , את אחד מכולנו ../images/Emo24.gif

אני אוהבת את כל אחד ,עם שמלה או חליפה כחולה או שחורה , כל אחד הוא יפה ואלגנטי .. היום אני רואה שיש לך גם פנס גדול ביד ....מודה לה' שיש לנו אור שמכוון לנו את הדרך .. אני לא חשבתי שיש לך מקל או כח עליון בפורום ..כל אחד מרגיש שותף להחזיק את הפורום 60+ ..לטובתנו אנו .. אני מקווה שנמשיך להיות קבוצה שנעים לראות אחד את השני לא רק וירטואלי ...ונשתדל כמו במשפחה טובה ...לשמור על כבודנו ..ולתרום משהו מעצמנו .. יעלוש ,אני בטוחה שיכולים כולנו להחליף קצת את הפרצוף של הפורום ... קצת יותר צבע ..קצת יותר איפור ..ואם יש צורך אפשר גם נתוח פלסטי קטן ..(. אין איקונים ..שאני צוחקת מכל הלב )...אני רוצה אותך אחד מאיתנו ..אוהבת את כולם.

emmy5

New member
יעלוש , יש לך את זה ..כל הכבוד

עכשיו אני ממליצה תחרות שירה בפורום 60+... או אולי תחרות ריקודים ,לזה אני יותר חזקה בכשרון

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם ידידים יקרים ../images/Emo6.gif

יעלי
ממש ריגשת אותי. היכן התחבאת עד היום? סוף סוף יצאה המשוררת שבתוכך לאור
אהבתי את מה שכתבת, כי זה בא מן הלב וזה כל כך נכון. בשבילי את יכולה להיות גם המנהלת וגם הסדרנית. מקבלת אותך כמו שאת
והכי חשוב שנשמע בקולו של פזי ונאמץ את הצעותיו. ובעיקר את החלק שהכי אהבתי: קח לך זמן להכיר ידידים זה מעיין האושר שלך קח לך זמן לאחוות האדם היא מבטיחה לך תרומה לזולתך כי זה מה שאנחנו עושים כאן בפורום וחשוב שנשמור ונזכור את זה תמיד
אוהבת אתכם

maxima

New member
פזי תודה על הבדיחות...../images/Emo13.gif

ואקח לי זמן לפי כל העצות

bimbo.

New member
תודה אמי'לה...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם לך שיהיה הכי טוב בעולם ולכל חברי הפורום. התמונה יפהפיה

אשמח מאוד באם תאירו את עיני

ערב טוב ונעים לכם משתתפי הפורום מאוד התלבטתי האם להעלות את שאלתי בפורום הרציני והמכובד הזה אבל כבר אמרו חכמינו " ההכרח לא יגונה " שאלתי הוא כדלהלן : וקודם הרשו נא לי להציג את עצמי בקצרה . אני איש עסקים צעיר , איש מחייך תמיד, נעים הליכות , איש העולם הגדול, כאיש שנולד ללא כפית זהב בפה , ובכל זאת הצלחתי מעל ומעבר , בניתי את עסקי בעשר אצבעותיי ללא שום עזרה מההורים או מהחברים כל סובבי ומכירי מחפשים את קרבתי , חושבים אותי לאיש חכם ומצליח, מרבים להתייעץ איתי גם בעניני מסחר וגם בבעיות השוטפות של החיים. הכל כל כך טוב ויפה .... הרבה הרבה היו מוכנים להחליף את עצמם איתי האומנם ? מסתבר שלא כל כך , לא יודע לבד להסביר את זה למה ? אולי אני באמת טועה ? אבל מאז ומתמיד חיבבתי את קרבתן של הנשים המבוגרות לפחות 10 שנים מעלי.. הם היו הנשים איתם העדפתי לפטפט, להתייעץ , איתם הרגשתי הכי נוח לשוחח שיחות נפש, או סתם להעביר את הזמן בשיחת חולין סתמית גרידא. דעתי הייתה וכן אני סבור שאישה מגיל 45 ומעלה היא ממש האישה מושלמת , הכי פרקטית הכי מוסרית והכי נשית הכי חכמה והכי נבונה אני מאוד החשבתי ועדיין את מחשיב את דעתם, ואת נסיון חייהם בכל ענין שהוא.. (והרשו נא לי לגלות לכם סודי הקטן : לולי עצותיה ועידודה של ידידתי שהיא היתה גם...... כן שניחשתם נכון , בת 50 לא הייתי מצליח להגיע עסקית לאן שהגעתי) הענין שאשמח לקבל את תגובתכם הוא :שכואב לי מאוד, שכאשר אני לפעמים מנסה , ומרהיב עוז בנפשי ומנסה להתקרב בקירוב יתירה לאלו הגברות הנכבדות , ( רומן או פלירט קטן ) אני נתקל בחומת סירוב. ושלא תטעו : אני גבר יפה חברמן אמיתי רציני מדוד ושקול..אבל כמה שניסיתי אני מסורב תמיד והסירוב כל כך כואב.. חשוב לציין שכשאני בחו"ל , ובמיוחד בארצות הברית , שם המצב הוא הפוך , לא הייתי אומר שאני לא נתקל פה ושם בסירובים , אבל אין שם הסירוב הכמעט אוטומטי כמו שאני נתקל פה בארצינו. מעניין מאוד שיותר ויותר רואים נשים יוצאות עם גברים מבוגרים מאוד מעליהם , וזה בסדר אף אחד לא מסתכל על זה עקום...אדרבה ואדרבה זה הפך לכמעט נורמה אבל הפוך ? שאישה תצא עם צעיר ממנה ? חס מלהזכיר !!! חידה היא בעיני : ? מה גורם אצליכם התנגדות כה עזה ונחרצת כאן בארץ לגבר שכל חטאו הוא . שהוא נולד 10-20 שנה אחריכם ? ובפרט אם הוא בחור רציני ואחראי ? ואולי אני הוא כאן מי שטועה ? מה אני טועה ? ואיך ובאיזה דרך אתם הייתם מייעצים לי לרכוש את ליבותיכם ? איך ובאיזה דרך אוכל להתמודד עם התנגדותכם ? ? מה עושים ? ומה אוכל לעשות כדי לרחוש את ליבה של אישה בגילכם ? ואולי אולי אתם באמת חושבים . שגבר צעיר ומצליח שמחפש את קרבתן של בנות החמישים הוא באמת חסר דעה ( מישיגינער ).. אשמח לקבל את תגובתכם נשים יקרות , ותודתי העמוקה נתונה לכם זה מראש לכל המגיבות

emmy5

New member
יופי ,הגעתה גם אלינו?

מילא בגיל 40+...מה אתה מחפש... סבתא גם?...

למעלה