אשמח מאוד באם תאירו את עיני
ערב טוב ונעים לכם משתתפי הפורום מאוד התלבטתי האם להעלות את שאלתי בפורום הרציני והמכובד הזה אבל כבר אמרו חכמינו " ההכרח לא יגונה " שאלתי הוא כדלהלן : וקודם הרשו נא לי להציג את עצמי בקצרה . אני איש עסקים צעיר , איש מחייך תמיד, נעים הליכות , איש העולם הגדול, כאיש שנולד ללא כפית זהב בפה , ובכל זאת הצלחתי מעל ומעבר , בניתי את עסקי בעשר אצבעותיי ללא שום עזרה מההורים או מהחברים כל סובבי ומכירי מחפשים את קרבתי , חושבים אותי לאיש חכם ומצליח, מרבים להתייעץ איתי גם בעניני מסחר וגם בבעיות השוטפות של החיים. הכל כל כך טוב ויפה .... הרבה הרבה היו מוכנים להחליף את עצמם איתי האומנם ? מסתבר שלא כל כך , לא יודע לבד להסביר את זה למה ? אולי אני באמת טועה ? אבל מאז ומתמיד חיבבתי את קרבתן של הנשים המבוגרות לפחות 10 שנים מעלי.. הם היו הנשים איתם העדפתי לפטפט, להתייעץ , איתם הרגשתי הכי נוח לשוחח שיחות נפש, או סתם להעביר את הזמן בשיחת חולין סתמית גרידא. דעתי הייתה וכן אני סבור שאישה מגיל 45 ומעלה היא ממש האישה מושלמת , הכי פרקטית הכי מוסרית והכי נשית הכי חכמה והכי נבונה אני מאוד החשבתי ועדיין את מחשיב את דעתם, ואת נסיון חייהם בכל ענין שהוא.. (והרשו נא לי לגלות לכם סודי הקטן : לולי עצותיה ועידודה של ידידתי שהיא היתה גם...... כן שניחשתם נכון , בת 50 לא הייתי מצליח להגיע עסקית לאן שהגעתי) הענין שאשמח לקבל את תגובתכם הוא :שכואב לי מאוד, שכאשר אני לפעמים מנסה , ומרהיב עוז בנפשי ומנסה להתקרב בקירוב יתירה לאלו הגברות הנכבדות , ( רומן או פלירט קטן ) אני נתקל בחומת סירוב. ושלא תטעו : אני גבר יפה חברמן אמיתי רציני מדוד ושקול..אבל כמה שניסיתי אני מסורב תמיד והסירוב כל כך כואב.. חשוב לציין שכשאני בחו"ל , ובמיוחד בארצות הברית , שם המצב הוא הפוך , לא הייתי אומר שאני לא נתקל פה ושם בסירובים , אבל אין שם הסירוב הכמעט אוטומטי כמו שאני נתקל פה בארצינו. מעניין מאוד שיותר ויותר רואים נשים יוצאות עם גברים מבוגרים מאוד מעליהם , וזה בסדר אף אחד לא מסתכל על זה עקום...אדרבה ואדרבה זה הפך לכמעט נורמה אבל הפוך ? שאישה תצא עם צעיר ממנה ? חס מלהזכיר !!! חידה היא בעיני : ? מה גורם אצליכם התנגדות כה עזה ונחרצת כאן בארץ לגבר שכל חטאו הוא . שהוא נולד 10-20 שנה אחריכם ? ובפרט אם הוא בחור רציני ואחראי ? ואולי אני הוא כאן מי שטועה ? מה אני טועה ? ואיך ובאיזה דרך אתם הייתם מייעצים לי לרכוש את ליבותיכם ? איך ובאיזה דרך אוכל להתמודד עם התנגדותכם ? ? מה עושים ? ומה אוכל לעשות כדי לרחוש את ליבה של אישה בגילכם ? ואולי אולי אתם באמת חושבים . שגבר צעיר ומצליח שמחפש את קרבתן של בנות החמישים הוא באמת חסר דעה ( מישיגינער ).. אשמח לקבל את תגובתכם נשים יקרות , ותודתי העמוקה נתונה לכם זה מראש לכל המגיבות