בוקר טוב יקרים שלי

מנורה

New member
בוקר טוב יקרים שלי../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

לפני שיבוא הנכד המתוק שלי ואהיה עסוקה מאחלת לכולם יום נפלא מלא שמש חיוכים ואהבה. לנכדה של מקסימה

bimbo.

New member
מנורה יקרה וכולם - בוקר נפלא לכם

ולמקסימה והנכדה - המון

emmy5

New member
דנוש ,חשבתי ....בוקר טוב ..../images/Emo24.gif

יום יפה ,דני היום בבית ...אין סקס ...אז הוא צועד בטיילת ,אחרי זה בא לראות את החברים שלו,מספר לנו בדיחה בעיברית...אז מה ראיתי ?בא ,אמר שלום והלך ...ככה עושים? לא חיבוק ,לא נשיקה , לא שיר או אגדה ...

נֵנָה

New member
שבת שלום ויום נעים לכל הגלשנים ../images/Emo140.gif

לכל מי שלא יצא לטייל ובבית נשאר, ההפסד לא גדול, כי היום סגרירי וקר. יותר עדיף בבית ליד המחשב, להינות ולפטפט עם החברים בכיף. ואני כמנהגי מדי כמה שבועות, צריכה לעשות סדר במצבור הניירות. בין לבין אנתר לי למחשב, לקרוא את הגיגיכם ומה שכל אחד מכם כותב. שאלה גדולה לי אליכם חברים, האם אהבתם פעם לידידיכם לכתוב מכתבים? אודה ואתוודה בפניכם חביבי, אני עדיין אוהבת להתכתב עם ידידי. זו הסיבה וזאת אתם יודעים, שהרבה מהודעותי נראות כסיפורים ...
תמיד אתכם

emmy5

New member
../images/Emo6.gifננה,חברה הכי טובה שלי ..../images/Emo24.gif

נמצאת ברומניה ( אנחנו שלושה ,אחת בבאר שבע ,אני בחיפה והיא ברומניה ולא יהודיה )התכתבתי עשרות בשנים ,עד שראינו אחת את השניה ..היום יותר קל ,יש טלפון ,אנחנו נפגשות בחוץ לארץ ,מבלות יחד ומרגישות צעירות ויפות כמו פעם

נֵנָה

New member
אממי היקרה ../images/Emo24.gif

לזה בדיוק התכוונתי. דוקא היום, כאשר יש לנו את האינטרנט, אין דבר קל יותר מאשר להתכתב. כשאני אומרת להתכתב, הכוונה היא לאו דוקא לכתוב על נייר ולשלוח בדואר במעטפה עם בול. מילא, בקשר לחברה ברומניה, אולי לשם עדיין לא הגיע הקידמה עם המחשב והאינטרנט לכל בית ... אבל, לחברה שבבאר שבע, את יכולה להמליץ לקנות מחשב ולהתחיל לגלוש וכך תוכלנה להתכתב ממש כמו פעם בעזרת האי-מייל. אין להשוות כתיבת מכתב לשיחה בטלפון ...

נֵנָה

New member
לכולכולכולכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

כרגיל, בזכות דני, אני מגיעה לאתרים מעניינים נוספים ... אז להנאת כולכם, הינה אתר נחמד עם תמונות של יישומי תלת-מימד וז'אווה. שימו לב שלכל תמונה יש וואריאציות נוספות ...

נֵנָה

New member
והכי חשוב../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif לדני ../images/Emo140.gif ../images/Emo45.gif

bimbo.

New member
לכל המטיילים בשבת מקסימה כל כך

שיהיה לכם כיף ותהנו מכל רגע

bimbo.

New member
ולאלה שאינם מטיילים...../images/Emo140.gif

אלא נשארים בבית לנוח, לקבל את הנכדים ולהתפנן ליד המחשב.... על זה נאמר: "ואהבת לרעך כמוך"...

emmy5

New member
בוקר טוב עם הרבה ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

היום משהו צלצל לי "בוקר טוב" זה היה הנכד שלי החייל...בין לבין האימונים שומר על המולדת גם על כמה משפחות ....הנכד החמוד שלי שרק לפני כמה חדשים גמר יב .. שומר עלינו ...כמה שאני גאה אבל כואב ..כנראה זה השעור להיות גבר בארצנו .חג שמח לכולם .יום נפלא שיהיה . שתיתם את הקפה? לבד? אז בואו עוד קפה חם מהתנור

מנורה

New member
אמי היקרה שומרת על הנכד שלי

בבטחה ובשקט כי הנכד שלך מגן עלינו אי שם. מצטרפת לקפה ועם עוגה טובה

../images/Emo42.gif בוקר טוב אנשים ואנשות

הבן שלנו פינצ'ר אתמול בערב 2 גלגלים ברכב בהתקלות עם קצה חד של מדרכה, בעלי הלך איתו לפנצ'ריה של ערבי ביפו- וטיול השבת שלנו הלך קאקן... והכי עוזר בזמנים כאלה לצחוק....אז בדיחה קצרה(

A couple is lying in bed. The man says, "I am going to make you the happiest woman in the world." The woman says... "I'll miss you."​
תרגןם" זוג שוכב מיטה, הבעל אומר: אני עומד לעשותך האישה המאושרת ביותר בעולם"
עונה האישה: תחסר לי"...
****** עשתה ממנו ישר ז"ל (

למעלה