בוקר טוב יקרים שלי

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום. מנסה להעביר משהו בבלוג

שלום לכל חבריי, אני מנסה להעביר בבלוג משהו לא שלי, והייתי שמחה לקבל תגובותיכם על הקטע, אם בבלוג ואם בפורום. כרצונכם.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo52.gifתיקון כמה טעויות בבלוג../images/Emo51.gif

שלום לכם
, לא כל כך הסתדרתי עם הקישור, עכשיו אני אדע. ראשית התכוונתי האם הייתם מוסיפים עוד פרטים על מה שנאמר? ב. המלצתי למי שרוצה שיקרא בספר במדבר פרק ה. כנראה תיקנתי את הטעויות אך לא זכרתי ללחוץ על שמירה. ג. כמובן שרק מי שמעוניין.

ora11

New member
בוקר טוב וחג שמח../images/Emo24.gif../images/Emo145.gif

לא ראיתי אץ יעלי הבוקר יעלי השמיעי קול אצלנו היה ערב חג נהדר לכבוד החג ולכבוד יום ההולדת של הדר בהן שלי. אפיתי 2 עוגות סלט פירות ופירות יבשים. הדיאטה תתחיל מחר בבוקר. שתהיה לכולם שבת קסומה.

offe

New member
כמעט צהריים טובים וחג שמח ../images/Emo143.gif

יום נעים לכל המבוייתים ולכל המטיילים ולכל החוגגים ימי הולדת של הנכדים. ננה שאלה האם אנו זוכרים שפעם עדיין כתבו מכתבים אחד לשני, לפני עידן האינטרנט. בוודאי כל אחד מאתנו זוכר זאת. אני לא.מאחר והכרתי את בעלי כשהייתי בגיל 17 ועד כמעט 60, לא קבלתי שום מכתבים. אולם השבוע קבלתי מכתב מחבר לקבוצה שבה אני נמצאת, הופתעתי למראה 7 עמודים שגלשו מתוך המעטפה. חשבתי שכותב ספר וביקש שאתן חוות דעת.
כתב: אני יודע שהיום לא מקובל לכתוב מכתבים, כולם מתכתבים וירטואלית, אך מה לעשות ואיני איש היושב ליד המחשב. לכן כדי לעשות את זה יותר רך משיחת טלפון, החלטתי לשבת ולכתוב. לא משנה מה התוכן, אולם עצם הרעיון להתיישב ולכתוב - זה גדול ומאד נהניתי. המשך יום נעים
offe

נֵנָה

New member
צהריים טובים לכל הגלשנים ../images/Emo63.gif

להתכתב אפשר גם עם קרובים קרובים, כמו בעל, ילדים חברים ובני-דודים. זכור לי כשנסעתי פעם לחו"ל עם בתי למשך 3 שבועות. אמנם היה כבר טלפון, אך השיחות היו מאד יקרות. כתבתי יום יום מכתב לבעלי ובו תיארתי איפה ביקרנו, מה ראינו ומה התרשמותי. והוא היה כל כך מאושר, קרא כל מכתב ובלבו נצר, את כל חוויותי, ממש ראה וחי. עד היום שמורים אצלי המכתבים, שכתבתי וקיבלתי מילדי. מכתבים מהבן ששירת בלבנון, מכתבים מבן שני כאשר חי ולמד בחו"ל, מכתבים וגלויות ששלחו מכל מקום בו ביקרו ... שיחת טלפון היא כמו מן הפה ולחוץ, דברים נאמרו וחלקם נשכחו. אך כל מכתב נושא עמו חלק מסיפור חיינו ורגשותינו והוא נשמר עמנו לתמיד.

למעלה