בוקר טוב יקרים

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויום של דקות נפלאות ../images/Emo56.gif

בוקר טוב לכל החברים שלי
במשך היום אני אשים הודעה לרישום הבאים לפגישה. הפעם יש שתי מטרות לרשימה. א. לדעת כמה מקומות להזמין רק מי שבאים ירשמו את עצמם ברשימה. מי שבאים שניים יכולים לכתוב (2) או לעשות שני סימנים.
או
או מה שבא. ב. יותר חשוב, אני רוצה להדפיס את הרשימה ולכתוב ליד כל שם את מס. הטלפון של בעליו, (בעיקר הסוללארי), כך שאם מסיבה כל שהיא נזוז מהמקום, נוכל להודיע
לשאר שזזנו ואנו נמצאים ב – נ.צ אחר. לכן אני מאוד מבקשת במידה ואתם באים אנא הקפידו לרשום בכותרת רק מה ששייך לפגישה ממש. זה הזמן גם לבקש מאלה שלא מסרו את מס. הטלפון שלהם ורוצים לעשות זאת (לא חייבים) לכתוב לי במסר. אוהבת את כולם פה יעלי
,

bimbo.

New member
בוקר טוב יקרים../images/Emo141.gif

שיהיה לכולכם יום נפלא, ומקווה לפגוש אתכם ביום ששי

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,יום נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

יום נעים פורום ,,, איזה יום יפה ...

emmy5

New member
BIMBO בוקר טוב ,איפה את?../images/Emo24.gif

אני רגילה שבימבו מחייכת לי מהבוקר . הקפה מתקרר...

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב צפונים מישו ואמי../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

maxima

New member
בוקר טוב לכולם........./images/Emo24.gif

אמרו לי שיש שמש אבל לא אצלינו אצלינו אפור........ השמש שולחת מפעם לפעם קרן חיוורת מבין העננים יום ניפלא לכולם

emmy5

New member
יעלוש,מקסימה ,מישו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב לראות את כולם , אצלנו שמש ...אני יכולה לעשות כביסה ..הקפה שלי מזמן נגמר , מי מוכן לעשות לי עוד אחד...חה חה חה עכשיו אני מתפנקת ....טוב אני עושה לי עוד ...

maxima

New member
אמי ביקשת קפה וסף בבקשה......./images/Emo140.gif

אני כבר שתיתי את הקפה של הבוקר ומשתדלת להמעיט בקפה אז בשבילך אמי וכל מי שרוצה להצטרף....

בוקר טוב

שמש החליטה לשגע אותי היום לצאת , ולהיסתתר,ועם כביסה זה לא מסתדר, מקווה שתצא מהר,שהיה לכולם יום ניפלא ,

בוקר טוב במבונת ../images/Emo140.gif

אמי חיפשה אותך בשירשור הבוקר טוב של יעלי... מקפיצה אותך למעלה עם בדיחה למצב רוח טוב

emmy5

New member
BIMBOחמודה שלי ,איך לא ראיתי?

בוקר מצויין לך ןגם לחונה ,,, לא ראיתי אוכן , השמש מסנברת אותי .. חיבוק גדול גדול

yaely2

New member
מנהל
חונה, כמה צחקתי. עם זה מנגבים?

שלום לכולם,
בזמן האחרון מסתובבת באינטרנט בדיחה שהתמונה של חונה הזכירה לי אותה. אני מספרת את הבדיחה לאותו אחד שעדיין לא שמע. שני הומואים הולכים יחד אומר הומו א: שמעת? יש ניתוח שמגדיל את אבר המין, משיב הומו ב: מעניין את התח_ שלי...
יעלי

yaely2

New member
מנהל
בימבו! את הקסמת את תפוז../images/Emo43.gif../images/Emo140.gif

בוקר טוב בימבו, מה עשית לתפוז הבוקר? כל כך הקסמת אותו עד שהוא הסתיר אותך מעין רואים. לא אני, לא מישו לא אמי אף אחד מאיתנו לא ראה אותך. אחרי שאמי קראה לך, שחרר אותך תפוז ושם אותך בראש השירשור כיאה לשעה בה נכנסת. כל טוב לך כנראה שאת באמת מחשמלת. יעלי נ.ב הסימנים שוב אינם פועלים

למעלה