בוקר טוב יקרים

נֵנָה

New member
../images/Emo6.gif בקר טווווווב לכולכם יקרים ../images/Emo42.gif

מאחלת לכם יום נפלא ושולחת לכלכם
ים. התגעגעתי אליכם חברים
רואה שההספק הבקר הוא מעל המצופה. בטח, ככה זה, אחרי שהולכים לישון לפני 21:00 בערב ... נו, נו, נו ... חיפשתי, חיכיתי חיפשתי שוב אות חיים, אבל לא היה דבר, כי כולכם כבר ישנתם כמו דובים ... ככה זונחים חברים ...? אבל, אני הולכת לישון מאוחר ולכן רק עכשיו רצתי אליכם עם פיג'מה כמו מכור שמחפש את הסם ...
עכשיו אקרא את כל ההודעות, אלך להתרחץ, להתלבש ולשתות ואז אחזור שוב לבדוק אם יש חדשות

יעלי, יופי שחיברת ולננה שעדיין לא

ראיתי לה הבוקר מעבירה משחק... הבנתי שננה אוהבת משחקים, אני לא הבנתי כל כך טוב את המשחק אבל ננה בטח תהנה... ואם לא היא הנכדים...

אני עוזבת אתכם זהו יום הסדנה...

ולמזלי התבהר קצת... אתמול ניצלתי את כל היום לבישולים... מלאתי את הפריזר לשבוע לפחות... ביייי

נֵנָה

New member
ספרי לי חונה, על מה בדיוק הסדנה ../images/Emo35.gif

האם היא מעניינת ? וכל כמה זמן היא מתקיימת ? את תשובתך אם לא עכשיו, אראה רק בערב, כי בצהריים אני נוסעת, כרגיל ביום ד', אל בתי ואחזור קצת מאוחר ... ותודה על המשחק, אבדוק אותו אחורי זה ...

נֵנָה

New member
יעלייייי ../images/Emo2.gif מה קורה לתפוז ...../images/Emo35.gif

בכל פעם שאני שולחת הודעה או עושה ריענון, כל הכותרות חוזרות להופיע בשחור ולא יכולה להבדיל בין ישן לחדש ... האם גם אצלכם זה קורה עכשיו ? זהו, עכשיו אני באמת הולכת לטוש חפוז בהחלט
להתראות אחר כך ...

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק חמודה, גם אני לא יודעת|תפוז

שלום לכולם,
האמינו לי שאין לי שום קשר לתפוז. אין לי אצלם שום פרוטקציה ואין לי מושג. מה לעשות? תפוז עושה את הבישולים שלו, סליחה את הפישולים שלו. ואני? קטנה קטנה, ומתעצבנת בדיוק כמו כל אחד אחר. אוהבת אוהבת יעלי
נ.ב יעלי מציעה לעבור ל
שם ב
יותר טוב. אז יללה, קדימה

נֵנָה

New member
יעלינקה, לא התלוננתי עליך חמודה ../images/Emo13.gif

פשוט רציתי לדעת אם זה קורה גם צלכם, או שהבעייה היא אצלי במחשב ... לפחות כאן אפשר לאמר, צרת רבים חצי נחמה, כולנו יחד באותה סירה
ועכשיו אמרי לי בבקשה, מז'תומרת לעבור ל-
האם את מתכוונת לאתר של נענע? ואם כן, אז איפה בדיוק ... מעולם לא גלשתי שם בפורומים, האם גם שם יש פורום או צ'ט מקביל? אז תני לי את הכתובת המדויקת או שאת סתם מתלוצצת

מנורה

New member
|בוקר טוב היום קצת באיחור../images/Emo42.gif

אמי בבקשה לא פלא שאתמול היה קצת יום עצוב בכל אופן כך אני הרגשתי לראות את אילן רמון ואנשי קולומביה
אבל הכל ממשיך ואנחנו שוב מחיכים

נֵנָה

New member
בקר טוב מנורה יקירתי, מה לעשות ../images/Emo35.gif

החיים ממשיכים, גם אשתו שעדיין כואבת ועוד תכאב הרבה, בכל אופן מחייכת, כי צריך להמשיך לחיות ולשרוד ... ולגדל את הילדים בצורה הכי נורמאלית שאפשר, הלא כן? גם כאשר אני רואה את התמונות, את גרוני חונקות הדמעות ודמעות עולות גם בעיני, עצוב מאד, כואב ומתסכל בעיקר כשיודעים שניתן היה למנוע את האסון אילו פעלו בזמן וכפי שצריכים היו לפעול ... אבל את הנעשה אין להשיב, וכל חקירה שתיערך או מסקנה שתתקבל, לא יחזירו אותו אלינו

מנורה

New member
ננה../images/Emo51.gifשהגבת נכון שאין מה לעשות

ואנחנו כולנו ממשיכים לחייך וזה בדיוק מה שכתבתי. פשוט שיתפתי אתכם מה שאני לא רגילה לעשות

נֵנָה

New member
מנורתי החמודה, גם שמחה וגם עצב

יותר טוב כשחווים אותם ביחד ...

נֵנָה

New member
צ'מעו, זה ממש בלתי אפשרי, צריך

להתלונן בפני התפוז
בכל פעם שעושים ריענון, כל ההודעות משחירות ואי אפשר למצוא את הידיים והרגליים, או להבדיל בין ישן לחדש
פויה תפוז, זה לא יפה, כבר כואב לי הראש והעיניים שלי מסוחררות לגמריא מהחיפושים ארי הודעות חדשות, אם יש ...

נֵנָה

New member
אני שואילת בפעם השלישית !

האם גם אצלכם, אחרי שאתם שולחים הודעה ו-SEND או עושים ריענון, כל נושאי ההודעות חוזרים שחורים כאילו לא נקראו? או תכלת כמו שתמיד אחרי שפותחים הודעה ... ?

מנורה

New member
-ננה יקירתי בגלל זה שאלתי מה הבעיה

כי אצלי ההודעות החדשות בשחור ומה שקראתי בכחול האם הבנתי נכון? אל תכעסי אני ממש טירונית בנושא

נֵנָה

New member
אז כנראה יש לי בעייה במחשב ../images/Emo10.gif

כשאני פותחת הודעות הנושא הופך לתכלת. אבל, אחרי שאני עושה ריענון או שולחת הודעה, הכל עולה שוב בצבע שחור ...

נֵנָה

New member
גם לי היה קשה בהתחלה להיפתח בפני

אנשים שלא הכרתי, אבל, אחרי שהיכרתי, נפגשתי והתרשמתי, יותר קל לי לשתף אחרים במחשבותי ...

emmy5

New member
../images/Emo96.gifתודה לכולם על הקפה ../images/Emo28.gif

כל הכבוד ,איזה חברים טובים יש לי
צריך רק ךבקש

למעלה