בוקר טוב ישנונים

bimbo.

New member
בוקר טוב ישנונים ../images/Emo108.gif../images/Emo118.gif../images/Emo20.gif

שתהיה לכם שבת של כיף

dani 123

New member
תרגום לעברית

החתול חושב "אילו ידעתי כיצד להשתמש ברשת"

שרה16

New member
איזה שרות לעם../images/Emo163.gif אנגלית ברמה

כזו גם אני מבינה...ולמען האמת ,כשהתאמצתי מאוד,הבנתי גם את שאר הבדיחות,רק העצלות...
איזו שבת נפלאה נפלה עלינו
הכל הולך באיזי..

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום והרבה כף../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

maxima

New member
כדאי לללחוץ על התמונה כדי להגדילה.

אז הכל עובד בצורה מושלמת

סבאאורי

New member
צהרים טובים לכולם

דני תודה על התרגום אבל באמת זה לא הכרחי, מסתדרים - תודה

שרה16

New member
בהחלט מסתדרים../images/Emo22.gifוזו גם הזדמנות

נהדרת לתרגל אנגלית.

dani 123

New member
שרה וסבאאורי, בדיחה לתרגול

A passenger plane on a cross-country trip runs into a terrible storm. The plane gets pounded by rain, hail, wind and lightning. The passengers are screaming. They are sure the plane is going to crash and that they are all going to die. At the height of the storm, a young woman jumps up and exclaims, "I can't take this anymore! I can't just sit here and die like an animal, strapped into a chair. If I am going to die, let me at least die feeling like a woman. Is there anyone here man enough to make me feel like woman?" She sees a hand raise in the back, and a muscular man starts to walk up to her seat. As he approaches her, he takes off his shirt. She can see the man's muscles even in the poor lighting of the plane. He stands in front of her, shirt in hand and says to her, "I can make you feel like a woman before you die. Are you interested?" Eagerly, she shakes her head and exclaims, "Yes!" The man hands her his shirt and says, "Here, iron this."

סבאאורי

New member
היי דני

מטוס נוסעים בטיסת "חוצה ישראל" נכנס לסערה איומה.לגשם עם רוחות ברקים ועוד כל מיני מרעין בישין מההגדה. הנוסעים צרחו וחשבו שהם נופלים ומתים. בשיא הסערה קפצה אחת וצעקה אני לא יכולה לסבול יותר לא מוכנה לשבת פה ולמות כמו כלב ..... בכסא שלה. אם אני הולכת למות אני רוצה להרגיש כמו אשה.היא ראתה מישהו שוורצנגר כזה,שהגיע אליה הוריד חולצתו ואומר לה.אני אתן לך הרגשה של אשה לפני שתמותי את רוצה? היא הסכימה. האיש............(כאן נגמר לי הסוס.את הפסוק האחרון לא הבנתי. אתה מבין אותי עכשיו?... ועכשיו תרגם רק את הפסוק האחרון. ברכות

dani 123

New member
תרגמתי הכל עבור שרה

מטוס נוסעים בטיסה בתוך היבשת נכנס לסערה רצינית. גשם, ברד ורוחות מכים על המעטפת וכן ברקים באוויר. הנוסעים צועקים הם משוכנעים כי המטוס יתרסק וכולם ימותו. בשיא הסערה, אישה צעירה קופצת וצועקת "איני יכולה יותר! לא יכולה לשבת ולמות כמו חיה הקשורה לכסא. אם אני הולכת למות, אפשרו לי למות בהרגשה שאני אישה. היש כאן מישהו גבר מספיק לתת לי להרגיש כמו אישה?" היא רואה יש מורמת בחלק האחורי, ואדם שרירי מתחיל להתקרב לכיסאה. כאשר הוא מתקרב, הוא מסיר את חולצתו. היא יכולה לראות את שריריו אפילו התאורה הקלושה במטוס. הוא עומד מולה, החולצה בידו ואומר לה " אני יכול התת לך את ההרגשה של להיות אישה לפני מותך. האם את מעונינת?" בהתלהבות היא מניעה את ראשה וצועקת "כן!" זו השורה האחרונה גם עבור סבאאורי האיש מושיט לה את חולצתו ואומר " הנה, גהצי את זה"

שרה16

New member
חחח../images/Emo6.gifתודה על התרגום../images/Emo140.gif

ומשהו בתגובה.. "תגיד, דוקטור", שואל הפציינט, "כמה ויאגרה אתה ממליץ לי לקחת ביום כדי שזה יעבוד אצלי כמו שצריך?" הרופא שואל אותו, "בן כמה אתה?" "בן שבעים ושמונה", משיב הפציינט. הרופא אומר, "תראה, בגילך זה כבר לא יעבוד." "אבל דוקטור", הוא מספר, "יש לי חבר בן שמונים וארבע שמספר שאצלו זה עובד פנטסטי!" הרופא אומר, "אז תספר גם אתה..."

bimbo.

New member
לא דני. לא מסתדרים ותודה עבור

תרגומים (רק אם זו לא טרחה גדולה מדי)

למעלה