בוקר טוב ישנונים

באיה

New member
ערב טוב עולם ../images/Emo75.gif ../images/Emo76.gif ../images/Emo74.gif

הנה אני שוב פה אחרי שבוע וחצי מחלה של מחשבי. אני מקווה שזה להרבה זמן עכשיו. טרום איחולים לחג ראש השנה לכולם.

סבאאורי

New member
באיה

ואני חושב שלא להרבה זמן (וגם בפורומים אחרים) כי לא עושים מה שאת עושה

maxima

New member
ברוך שובך באיה.....עכשיו....../images/Emo13.gif

תשמרי היטב על המחשפ שלא יחלה שנית חלילה טפו טפו טפו ..בלי עין רעה..........

שרה16

New member
באיה,איזו יופי שחזרת../images/Emo24.gif

למרות שלא היית כאן, קיבלו אותי יפה מאוד ,וכפי שאת רואה,התאקלמתי לא רע!
בתקווה לראותך יותר

סבאאורי העבודה הזו מ-ש-ג-ע-ת!!!!!!!

אהבתי את הרעיון, הצבעים ובכלל.... יופי....כן ממש יופי

באיה

New member
לסבאאורי שלום

רק עכשיו קראתי את תגובתך בעיון, ומצאתי אותה ממש מעליבה. ציטוט "ואני חושב שלא להרבה זמן (וגם בפורומים אחרים) כי לא עושים מה שאת עושה " היות ולא ענית לי, אז התחלתי לחשוב מה באמת עשיתי שזה כל כך הרגיז אותך. הסתכלתי בתמונה שאתה ואני שמנו, ובשלך לתדהמתי גיליתי שזה בעצם תמונה שאתה פעם שלחת בפורום הזה לבימבו. התמונה מאוד מצאה חן בעיני והעתקתי אותה. לצערי היא הועתקה עם מלל לא ברור למטה, וכשצירפתי אותה אתמול, נשכחה מליבי העובדה שזה בעצם יצירה שלך. אני נורא מצטערת על כך ומתנצלת, אך זו לא סיבה שתכתוב ככה בפורום, יכולת לפנות אלי במסר אישי, מעמיד אותי על טעותי, והייתי מיד מתנצלת בפרהסיה. לא עשיתי שום דבר בזדון תאמין לי, וכאנשים מבוגרים שכחמת החיים שרחשנו, נדמה לי שאפשר היה ללבן את כל זה במסר אישי. צר לי שבחרת בדרך זו, ואם נוכחותי מפריעה כאן, אזי לא נורא, באמת יש פורומים אחרים שמעריכים אותי קצת יותר, הן מפאת גילי, והן מפאת מזגי הנוח. שיהיה לך חג שמח סבא אורי ושבוע טוב

לייציק

New member
לבאיה, שלא תחלמי לעזוב ../images/Emo92.gif

אמנם אומרים שאדם ניכר בכיסו, בכוסו ובכעסו, אבל אומרים גם שלא דנים אדם בעידנא דריתחא ... ואם טעיתי קצת בניסוח, אתכם הסליחה... אני מיד הבנתי למה כעס סבאאורי... ובתחלט תיארתי לעצמי מה היתה "טעותך" הנוראה...,גם אני פעמים רבכות מעתיק לספרייתי דברים שמוצאים חן בעיני, ודי סביר ושלפעמים טועים ומפרסמים משהו שיש עליו "זכויות יוצרים" ... אז, אל נא תיעלבי...
ואתה סבאאורי צריך לראות זאת זאת כמחמאה שיצירותיך מוצאות כל כך חן בעיני אחרים ... עד שהם כל כך מתלהבים ורוצים לשתף את כולם במה שהם אהבו ...זה ממש לא מתאים לך, כי אתה תמיד כל כך נחמד ונדיב ... אז אל נא תכעס ... והמשך להנות אותנו ביצירותיך ... שלכם בהערכה

לייציק

New member
ואם כבר מדובר על מזלות ../images/Emo57.gif

אז שני בני הגדולים נולדו באוקטובר (17/10 ו- 22/10) והם במזל מאזניים כמובן ...

לייציק

New member
המזל שלי - אריה ../images/Emo57.gif

וסבאאורי אפילו הכין לי פעם משהו יפה עם המזל שלי...

לייציק

New member
ומאחר ואין לי את כל המזלות בנפרד...

הנה לכם את כל המזלות ביחד ...
לכולכם ... וגם לבאיה ולסבא אורי
מיוחד ... והמשיכו לשמור על ה
הטובה

סבאאורי

New member
התמונה../images/Emo52.gif

א.עוד אתמול בקשתי משרה להעביר לך תגובתי ב.חשבתי שמחקת את הכתוב בכוונה ולכן זה הרגיז אותי, ושלפתי תגובה. אם את אומרת שלא בכוונה אז אני מקבל זאת ותראי את הנושא כאי-הבנה ואתך הסליחה. ג.מזגי גם כן נוח (ואגב אני מבוגר ממך בכמה שנים) ובלי מחשבה העברתי תגובתי כאן במקום במסר מאחל לך שנה טובה ומאושרת אורי

לייציק

New member
../images/Emo92.gif סבאאורי, אם יש לך את כל

המזלות בנפרד אודה לך אם תפרסם אותם בפורום כדי שאוכל להעתיק ולהשלים לי את החסרים ...

למעלה