בוקר טוב ישראל, בוקר טוב לכל החיילים

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב ישראל, בוקר טוב לכל החיילים

גם לאלה שגנבו כסף מאישה פלסטינית בעת שערכו חיפוש בביתה..ודחפו פיסת בד לפיה כשהעיזה לצעוק עליהם... כל פעם סיפור אחר, מעניין מה אנחנו לא יודעים...

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב דיטי...שו "ואם המקרה נכון"?

המקרה נכון...הם חוייבו להחזיר את הכסף...והחזירו רק חלק ממנו!

לא לוקח כל מה בתשקורת השמאלנית כמובן מאליו

יכול להראות לך שגם ה"כיבוש הראשון" משחית ולא רק השני כמו שהשמאלנים אומרים בפסטיבלים שלהם
יש למגר הפשיעה משני צידי הקו הירוק, ולהחמיר עם הגנבים בשני הצדדים, ללא הבדל של דת גזע ומין. מוחמד אמר שרב הערבים שכירים ו..טעה, שכן גניבת רכב (רק לדוגמא) זה ממש לא מקצוע ובטח לא של "שכיר"...

THE WIZARD 55

New member
ואחרי שהסכמנו שצריך למגר את הפשע

תדאג לשירי בוקר טוב... שהמסרים העיקריים שלהם הם אהבה ושלום...

איזה בוקר, אני רואה פסגת הפחד II

יבש אצלי בשבוע האחרון מבחינת עבודה, אבל ככה בכל הענף..אז מגרבצים בלילות וישנים בימים.. חיים של עצמאי. חוצמיזה. אם הילד מתעורר. גם לאשתי מגיע לנקר

THE WIZARD 55

New member
אז בוא תספר לנו קצת

במה אתה עוסק...ולמה אין עבודה?.. ובן כמה הילד?.. שנכיר אותך קצת

אני?

סוחר סמים. יש שביתה אז..חח. לא סתם. הילד בן 5 חודשים וקצת.. ובקשר אלי, שאר הפרטים חסויים. למרות שנראה לי שכתבתי כמעט הכל בפורום השכן...

אהה, תלוי למי. אבל כן אפשר לומר שבאיחור.

למרות שאני ואשתי באותו הגיל בדיוק.

THE WIZARD 55

New member
הכי טוב להביא ילדים

כשמוכנים נפשית, ויש ביסוס כלכלי טוב לא מאוחר אף פעם..אלא אם כן אתה בן 78

מוחמד5

New member
יהיה בריא ../images/Emo57.gif

עיצה בחינם .בנוסף לכל החיסונים תן לו גם את החיסון שנקרא prevenar (או בעברית פרבנאר).

רשמתי.

כל חודש בערך בטיפת חלב. משו כזה ואז חיסון. טוב אתה מכיר את ההליך, יש לך 2 ילדים כמדומני.

מוחמד5

New member
לא , יש אחד בדרך

אני ממליץ בחום על החיסון הזה , הוא נגד החיידק הפנוימוקוק. לא בטוח שבטיפת חלב מכירים אותו. זה נקנה בכסף פרטי. (את סוחר סמים, אז סביר להניח שיש לך את מחיר החיסון ). אני רציני , תעשה את זה.

פנוימקוק.

נשמע רע. לקחתי את עצתך מוחמד, שתהיה לידה קלה ו..מהירה
חדר לצד אשתי שכבה אישה חרדית, ילד 6 במספר, פחות מחצי שעה, "אוי אוי" פעמיים והופ - הביתה בשמחה
לאשתי לקח קצת יותר זמן...קצת הרבה
בעצב תלדי בנים נכתב.

מוחמד5

New member
בגלל זה הצעתי לך

ואני מציע לכל מי שאני מכיר. חיידק אלים ,מאוד אלים , המחלה קשה מאוד וכרוכה לפעמים בטיפול די קשה הכולל הכנסת צינור לחזה על מנת לנקז את המוגלה, אם אפשר להמנע ,אז למה לא !!! אני רואה כאן נשים מבני ברק שילדו כבר 10. 11,12, 13 ילדים וניראות כמו בנות 20. התפוח אשם, אם לא הייתה מתפתה לאכול את התפוח כל זה לא היה קורה.

מוחמד5

New member
בוקר טוב ויום טוב

צריך לספק מים בחינם לכמה אנשים במדינה הזאת בכדי שישטפו את הפנים מכל הכיעור . כיבוש אמרנו !! כיבוש משחית אמרנו !! על השלכות ההתנהגות לא הומנית דיברנו !! בוקר טוב עולם .

THE WIZARD 55

New member
האם המלחמה בפתח?

רבאק מה יעזור חדר אטום מול טילים כימיים וביולוגיים...
העיקר בכנסת בטח יש להם מקלט נגד פצצות גרעיניות..

אל דאגה, אין לערביי הפורום מה לדאוג

אחמדינג'אד זה לא נאסראללה. יש לו נשק מאודדדדד מדוייק ולא נראה לי שהוא הולך לפגוע... בשיעים... המוסלמים כאן הם שיעים, לא

למעלה