בוקר טוב ישראל, בוקר טוב לכל החיילים

THE WIZARD 55

New member
נראה לך?..כולם שאהידים..

מעניין אם יעז לכוון את הנשק לי-ם...כי זה יהיה הסיכוי היחידי לשרוד אני עולה להר הבית ומתנחלת שם

וואלה אם הוא כמו סדאם אז אין לי מה לדאוג...

הטמבל הקודם ירה טילים הישר בצומייל וג'מוסין...

oneofus

New member
בוקר נהדר לשפן...

בואי ניתן לך משהו למחשבה היה יום נהדר השפן התהלך בחוץ עם חיוך רחב - וחיות היער ראו שהוא מרגיש טוב. מה קרה שאתה מרגיש כל כך טוב שאל הקוף? - שמע דפקתי את הלביאה וזה היה גדול! - אוו אמר הקוף ורץ הלאה לספר באה הזברה ושאלה אותו מה קרה - אני מרגיש מצויין כי סיפקתי את הלביאה אמר השפן אוו אמרה הזברה בהערכה חיש קל גונבה השמועה אל האריה והוא בא במרוצה מה קרה שאתה כל כך שמח שאל האריה. תראה איזה יום יפה היום אמר השפן, מטיילים, מספרים סיפורים - אתה יודע.....

חלק מחיילינו הם ערסים שהשתלבו במזה"ת יותר מדי

ונוהגים כחמאסניקים לכל דבר. ב-67 הם מילאו משאיות שלמות 'שלל' ברמאללה ובמקומות אחרים. אח"כ באזרחות הם מתנפלים על זקנות וזקנים ושודדים אותם. ממערכת המשפט הדפוקה שלנו אין לצפות לתיקון המעוות. מספיק שבאולם בית המשפט הם שמים כיפה על הראש כדי להוציא אותם ל'מעצר בית' ואח"כ ל'עבודות שרות בלי הרשעה'.

השתלבו במזה"ת? ../images/Emo6.gif כלומר באירופה לא היה מקובל

שחיילים רוצחים שודדים בוזזים ואונסים... מציע לך לקורא קצת על הצלבנים, על מלחמת 30 השנים, על דיכוי המרד האיר ע"י האנגלים, על מעללי חיילי גרמניה במלחמת העולם השניה, על מעשי האונס של החיילים הרוסים בזמן כיבוש גרמניה. אני בטוח שתמצא לבד עוד הרבה דוגמאות. יא וילי איפה אתה חי, עכשיו זאת כבר לא גזענות של יהודים נגד ערבים, זה גזענות עוד יותר נרחבת של האירופים הנעלים על אנשי המזרח התיכון....

respecta1

New member
מה קשור צלבנים מלחמת 30 השנים

וכל מה שאמרת.. זה תקופות אחרות לא היה מוסר וככה הייתה התרבות של כל העולם מאיזה 150 שנה אחורה

בסקירתך 'שכחת' את אבותיך הבולשביקים

שבמלחמת האזרחים ברוסיה רצחו, שדדו והרעיבו למוות מיליוני בני אדם. אתה מגוחך עם צעקותיך על 'גזענות'. החיילים שלנו לא פועלים באירופה ובטח לא בתקופות האפלות שלה, אלא במזה"ת האלים והפרוע שבו המקום היחיד שיש בו זכויות אדם ושלטון חוק, גם אם יש בו פגמים, הוא מדינת ישראל. וכאשר הם פועלים בניגוד לנורמות של מדינת ישראל ומשטרה הדמוקרטי הם מתחילים להיות דומים לסביבה שלנו. במדינות כמו לבנון, סוריה או הרש"פ, למשל, שלא לדבר על עזה הטרוריסטית, כל לובש מדים ונושא נשק הוא מלך ואוי למי שמתייצב בדרכו. חיילינו פועלים בגדה נגד הטרור הפלסטיני, לא נגד האוכלוסייה. חייל שפוגע בתושבים ערביים לא מעורבים, משפיל או שודד אותם מועל בתפקידו ודינו כמו כל פושע. צריך להענישו בחומרה, כי בנוסף לפשע נגד הקורבנות הוא גם ביזה את מדינת ישראל והציג אותה ככנופייה.

החיילים ה"אירופאיים" שלנו לא פועלים באירופה

הם פועלים בפלסטין, והם לא למדו המזרח התיכון שום דבר, אם זה מה שניסית לומר ככל הנראה. מה שעניתי לך הוא שלאירופה היתה וישנה עד ההווה מסורת עקובה מדם של טבח ברברי ביזה ואונס של חיילים באוכלוסיה אזרחית, ככה שהחיילים שלנו לא "השתלבו באווירה" כי המעשים המתוארים לא שייכים בשום צורה דווקא למזרח התיכון. מה שכתבת הוא לא יותר מהתנשאות גזענית מערבית על המזרח. ואני מציע לך לטרוח ולקרוא את מה שאתה מגיב לו, לפני שאתה כותב תגובה, כי אתה מאיר עצמך באור מגוכח כשאתה "מזכיר" לי את הבולשוויקים, בשעה שאני בעצמי הזכרתי את החיילים הסובייטים בהודעה שלי...

fifanowftw

New member
מסכים../images/Emo45.gif

אירופה, עם כל ה"נהורות" שלה, גרמה לשואה, למסעות צלב, ולעוד המון המון שפיכות דם לשווא.

respecta1

New member
שוב, מה זה מסעות הצלב

אתם לא יכולים להגיד הנה תראו מה האירופאים עשו כשזה דבר שמעל 150 שנים..שבעצם זו הייתה התרבות העולמיות וככה התנהגו ועשו..

fifanowftw

New member
בסדר, עזוב מסעות צלב

גרמניה, אחת האומות המתקדמות ביותר אם לא הכי מתקדמת באירופה, עשתה את השואה.

respecta1

New member
זה משהו אחר.. רוב הדברים שהוא הזכיר

לא קרו ב150 שנה אחרונות שלפניהם לא בדיוק היה מוסר בעולם

מוצא החיילים שלנו מכל מיני מקומות

מהארץ, מאירופה, מאמריקה, מארצות האיסלאם, מאפריקה. אבל הם חיים ופועלים במרחב הערבי-איסלאמי ובקרב האוכלוסייה הפלסטינית. כשכתבתי שחלק מחיילינו השתלבו במזה"ת הכוונה היתה שהם אימצו נורמות המקובלות באזור שלנו. למשל באזור שלנו מקובל שאם יש מחבלים במחנה פליטים או בעיר כלשהי מגלחים את המחנה או את העיר בלי חשבון. למשל צבא לבנון החריב את מחנה הפליטים נהר אל-ברד ליד טריפולי כדי לחסל את כנופיית פאתח אל-איסלאם. אסד האב רצח במכה אחת 20-30 אלף בני אדם בחמה כדי לחסל את האחים המוסלמים. חוסיין מלך ירדן עשה לפלסטינים את אלול אל-אסוואד. מאז יש שקט בירדן ובסוריה וגם בצפ' לבנון. הפלסטינים רוצחים אחד את השני בלי חשבון, זורקים אנשים מהקומות העליונות וקוצרים בדם קר משפחות שלמות על ילדיהן. אם אנחנו נתנהג כמו אלה אז אפשר יהיה להגיד ש'השתלבנו' באזור. לשמחתי עדיין לא השתלבנו לגמרי. ותפסיק לבלבל את המוח על אירופה. אין לזה קשר למה שקורה כאן.

וד"א, לא התכוונתי ל'חיילים הסובייטיים'

שביניהם, כמו בכל צבא, יש פראי אדם, חיות וחלאות, אלא ל*מנהיגים*, מורי הדרך הפוליטיים והאידיאולוגיים שלך - לנין ואנשיו - שרצחו מיליוני בני אדם והקימו משטר טרור אכזרי שלא היה שונה בהרבה מהנאצים.

למעלה