בוקר טוב ישראל, עזה היה בעלטה אתמול

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב ישראל, עזה היה בעלטה אתמול

ולא מובן לי, אם חב' החשמל מספקת חשמל הכיצד אין חשמל בעזה...מה קורה כאן... אבו מאזן, שוקל לצאת מהמו"מ מאחר וישראל רוצחת פלסטינים, לדבריו, ומה קורה עם שדרות? אבו מאזן היקר, כשאתה בא בדרישות, תהווה דוגמא אישית. הגמל לא רואה את הדבשת שלו... שיהיה לכולם בוקר חמים...

THE WIZARD 55

New member
ישראל שיגרה לווין ריגול בהודו

שיגור הלווין, שנדחה בעבר כבר כמה פעמים, בעיקר בשל תנאי מזג האוויר, מעניק עוצמה נוספת ליכולות המודיעין הוויזואליות של ישראל, ובעיקר יוכל לשרת את מאמצי האיסוף נגד איראן. מעניין כמה כסף מושקע בזה, ואם היה אפשר להשקיע אותו בדברים אחרים ועוד מעניין האם זה עוד מוצר דמיוני כמו טילים נגד טילים, ומתי הנ"ל יספק את הסחורה, לפני או אחרי שאירן תזרוק עלינו פצצה גרעינית.

זה לווין..לפי דיווחים זה כבר התחיל להעביר מיד

ומושקע בזה מלא אם אני לא טועה בסכומים של מאות מיליונים..אבל אומרים יש ללווין הזה יכולות מדהימות אז אולי ישראל תוכל לספק הוכחה שאיראן ממשיכה לקראת התחמשות בגרעין.

THE WIZARD 55

New member
מעניין מאיפה לממשלה העניה שלנו

שלא יכולה לדאוג לרווחה של עניי מדינתה, יש מיליונים על גבי מיליונים בשביל להשקיע בלווין הזה... וכמדומני, לא כל מה שישראל מצהירה שיש בידה, אכן ישנו..

וויז זו אימרה דיי מטופשת

גם בארצות הברית צרפת שוויץ אנגליה וכו' וכו' יש הרבה יותר עניים מפה (גם באופן יחסי) ושבמצב הרבה יותר קשה ועדיין יש להם מיליארדי דולרים להשקיע בדברים אחרים.. וזה גם לא נכון להגיד שלא משקיעים ברווחתם של עניי המדינה - יש תקציבים והם עוברים פשוט אנחנו לא רואים כי מה לעשות התקשורת לא אוהבת להגיד מה קורה אלא מתמקדת במה שלא קורה

THE WIZARD 55

New member
זה לא מטופש, לא מעניין אותי

מה קורה בשאר מדינות העולם. אני רוצה שהמדינ שלנו תדאג לכולם. ואני בטוחה שלתקן את העוול הוא אחוז קטן מאוד מכל הכסף שהושקע בלווין הזה. וחוץ מזה, שמעתי כבר על הטילים נגד טילים, שזה רק בחזקת אמירה, במקום שיבנו כאן מקלטים וידאגו למגן אותנו נו באמת, הממשלה הזאת מוציאה אותי מדעתי נדב

הממשלה הזו מי יתן בדרך הביתה

וויז..את צריכה להיות ריאלית - תהיי בטוחה שלא כל האנשים באוצר הם נבלות בלי לב מה לעשות אי אפשר לחלק כסף להמונים - ולא אחוז מהכסף של הלווין לא יעזור לתקן את העוולה הזו אלא פי כמה מהעלות של הלווין.. והטילים נגד טילים הם ממש לא בחזק אמירה..ובכל מקרה הלווין הזה יעבוד הוא כבר שלח אותות והגיע למיקום שזה כנראה הבעיה הרצינית בשיגור לווין..זה לא איזה טיל שצריכים להתפלל שבזמן אמת יפגע זה לא משהו ניסיוני - אם אין פה איזה שהיא פאשלה זה יעבוד..

THE WIZARD 55

New member
ראינו איך הם תפקדו

במלחמת המפרץ, פטריוט עלק.. ועוד איך תפקדו במלחמת לבנון..למה אז לא הופעלו הטילים נגד טילים אם זה ישנו בידי ישראל.. תאר לך שסתם אומרים שיש לנו אטום וברגע האמת יתברר, שאין כלום.

זה לא ישנו בישראל ..

בלבנון שוגרו קטיושות (שפיתחו השנה טיל נגד זה עד כמה שאני יודע עוד לא מבצעי) ולא היה נגד סוג כזה של טילים .. ובכללי.. יש יותר ממה שמספרים, לא פחות ממה שמספרים

כשמדברים על טילים נגד טילים...

מדובר בטילים בליסטיים לטווח ארוך שחלק מהמסלול שלהם עובר מחוץ לאטמוספירה. קטיושות ומרגמות לא נכללות בקטגוריה הזו.....

THE WIZARD 55

New member
הטילים שנזרקו לעבר חיפה

לא היו קטיושות ומרגמות. ובכל זאת לא ראינו שום שימוש בטילים שלכאורה יש בידי צה"ל.

אז מה ירו על חיפה אם לא קטיושות?

קטיושות לטווח מוגדל, זה מה שאני יודע שהיה שם.. הם בטוח לא יצאו במעופם מהאטמוספירה... ובכל מקרה... נדמה לי שחברה ישראלית פיתחה נשק שיכול היה להיות יעיל נגד קטיושות כאלה, אבל ישראל לא קנתה אותו מהם..... היתה בעבר כתבה על כך.

טילים מאיזה סוג?

זילזאל זה בטוח לא.. כי את אלה השמידו להם. לפי מיטב זכרוני אלה היו קטיושות מדגם משופר, עם טווח מוגדל וכדוריות שמגדילות את עוצמת הפגיעה.

THE WIZARD 55

New member
והנה סרטון

אני זוכרת שאז אחי שלח לי את זה בזמן האזעקות. הבית הזה שנהרס, לא רחוק מהבית של דוד שלי וסבתא. מחריד, לרגע חזרתי אחורה.

גם אני זוכר את זה!!

זו גירסה "מצונזרת" של הסרטון... באימייל רצה גירסה יותר מחרידה
אבל העיקר שגם כאן וגם שם, ישראל אשמה........

יווו מפחיד לקבל טיל ליד הבית

ועופר כן ישראל אשמה
מה חשבת ראיתי סרטון של טיל שממש יורד לתוך בית אני לא מוצא אותו עכשיו גם בחיפה משו מפחיד אש

פעם הבאה

תעשה שנוכל ללחוץ ולהיכנס צריך לעשות העתק הדבק וכאלה וזה מפחיד אש אם אני הייתי מתחת להריסות בניין ונשאר בחיים היית עובד לגור במקלט אחר כך

למעלה