בוקר טוב כולם ויום נעים

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כולם ויום נעים ../images/Emo34.gif

שלום חברים, מאחלת יום טוב לכולם,
יעלי

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם../images/Emo141.gif

עוד שבת אביבית. נצללללללללללו אותה

נֵנָה

New member
בקר טוב פורום ../images/Emo6.gif יחי מכבי ../images/Emo165.gif

הנצחון הנהדר הזכירי איך הרענו בזמנו כשמכבי נצחה את צ.ס.ק.א באליפות: "הוּ הַא מה קרה, צ.ס.ק.א. אכלה אותה" זוכרים ? עכשיו נחזיק אצבעות למכבי שינצחו את בולוניה באליפות
מגיע להם
איזה יופי יעלי שפתחת היום את הבקר
שיהיה לכם יום נעים ושבת נהדרת? לאן אתם נוסעים הפעם ? שלכם

נֵנָה

New member
פזי ../images/Emo13.gif רציתי להגיב על דברים שלמדת

למדת המון דברים טובים וחכמים והלוואי שכולנו נלמד את אותם הדברים. משום מה השפיעו עליו דבריך בקשר למשפחה שלא תמיד תהיה שם בשבילך. ואנשים שאתה לא קשור אליהם בדם עשויים לדאוג לך ולאהוב אותך וללמד אותך לבטוח שוב בבני אדם. משפחה היא בהחלט דבר ביולוגי ! אך לפעמים לא יותר מזה. ועל כך מדבר הפתגם: "טוב שכן קרוב מאח רחוק" ואני אומרת: "טוב חבר קרוב מאח רחוק". ובקשר לאהבה
שנכון שקיימות בה משמעויות רבות, אך אני חושבת שהשימוש בה הוא אף פעם לא יותר מדי. האם לאשה זה יהיה יותר מדי עם הבעל או בן הזוג יאמר לה כל יום "אני אוהב אותך"? האם לילד או לנכד יהיה יותר מדי עם הוריו או סביו יאמרו לו כמה פעמים ביום "אנחנו אוהבים אותך"? כולנו כמו ילדים, ורוצים להיות נאהבים. האהבה מניעה את העולם. כל אחד רוצה להיות נאהב וובודאי ישמח שיגידו לו זאת
אז כמה זה בדיוק "יותר מדי?"
ואף על פי כן, אהוב אוהבת אתכם

pazi66

New member
ננה ../images/Emo24.gif מקבל את תגובתך באהבה

נכון, הדם זה לא הכל. אך אם חית חיים נכונים ואם חינכת את ילידך כראוי, ואם הם גדלו בבית חם ומלא אהבה, אז האישה והילדים -הם תמיד יהיו שם בשבילך. אם לא - אז טעיתם אי שם לאורך הדרך. נכון אין מה לזלזל גם בחברים קרובים, אך מעטים בלבד יהיו מוכנים להעניק לך או יותר נכון לוותר על מנעמי חייהם כאשר אתה תהיה זקוק לבטחון או לסיוע שעלול לפגוע במהלך חייהם התקין. לגבי האהבה, מסכים איתך ללא תנאי, אף פעם זה לא יהיה יותר מדי להגיד למישהו "אני אוהב אותך", אך לא רק להגיד , אלא גם לממש מילים אלה. האהבה מניעה הכל, היא נותנת כח להמשיך, להתגבר על קשיים, ונותנת טעם לחיים

נֵנָה

New member
פזי ../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif

בקשר למשפחה. יש דברים שאינם בשליטתנו. גם אצל ההורים הכי טובים ואוהבים (הרי כולנו משתדלים להיות כאלה), קורה לפעמים שיש קנאה בין אחים. כבר נתקלתי במקרים שהייתי קוראת להם "מכת בכורות" בהם האח הבכור מקנא באחיו הקטנים "המפונקים". יש כאן גם את גורם האופי ששונה בין אדם לאדם וגם בין אחים, שלא לדבר על מריבות שקורעות קשרי משפחה לגזרים בגין ירושה וכבר שמענו על כך סיפורים רבים. נכון שגם חברים הם לפעמים אינטרסנטים, אך במידה זו או אחרת, כל אחד מאתנו הוא קצת אינטרסנט ולו רק ריגשית ... לכן, חשוב לו לאדם למצוא את החברים הנכונים וכמובן שגם הוא עצמו יהיה חבר טוב שמוכן לפעמים לוותר על נוחיותו, כוחו, ואף לתת מכספו, למען חברו. חברים בניגוד למשפחה, אפשר לפחות לבחור ... אשר לאהבה, ברור שהתכוונתי לאהבה ורעות אמיתית (אהבת גבר ואשה, אהבת הורים וילדים ואהבה בין חברים) שבאה מן הלב ולא לסתם אמירה ... ב
אוהב
ועם כל ה
שבת שלום לכם ידידים יקרים

שבת שלום לכולם!!../images/Emo141.gif

עוד שבוע נגמר.חלף עבר לו. ואונו בתחילת שבוא חדש,רק שנשמע בשורות טובות. שיהיה לכולנו שבת שלום!! דבי........(דנה).

WOW איזה עבודות צבעוניות ויפות.....

ראינו עבודות שלו בחנויות יוקרתיות בחו"ל זה מה זה יקררררררררר, מישהו זוכר את השם של אמן הזכוכית שהקים בירושלים ברחבת מגדל דוד עבודת זכוכית מדהימה בשנת 2000? לצד המצגים הענקיים שהוארו בלילות היתה גם תערוכה מדהימה של העבודות שלו....נפלא מה שאנשים מוכשרים עושים בחומר הזה הקרוי זכוכית...בכלל מדהים אותי כל פעם מחדש הכישרון והדמיון של אנשים יצירתיים... זו מתת אלוהים נהדרת...ממש נשיקה מאלוהים....

UUUUUU איזה יופי איזה זיכרון יש לך

אמי.....נהדר....נכון ציהולי.... כעת נזכרתי בשם...אוי זו היתה תערוכה יחידה בדורה.... תודה רבה אמי אהובה..את 10!!!!!!

bimbo.

New member
חברה הביאה לי מתערוכה זו

סוכריות מזכוכית, ואני צריכה להחביא אותן, כי הן נראות כל כך אמיתיות, שכבר כמה אנשים ניסו להכניס אותן לפה....

maxima

New member
צהריים טובים כולם....ננה ואמי../images/Emo140.gif

תודה על עבודות הזכוכית הנהדרות שהבאתן הייתי בתערוכה בירושלים אבל לא זוכרת את שם הפסל

למעלה