בוקר טוב כולם ויום נעים

emmy5

New member
צהוריים טובים,ננה זה מקסים ../images/Emo24.gif

אני מטיילת בין הפורומים ,שכחתי לאומר לכם שלום ...חה חה חה .. ננה,אפילו שכבר יש לי את האטר ,זה תענוג להסתכל אליו ..מקווה שהחברים שלנו אוהבים אתר כל כך יפה ..

נֵנָה

New member
לחונה ואממי, אכן זו מתנה מהטבע ../images/Emo77.gif

כשרון כזה. ומה תגידו על אמנות הפיסול בקרח ? האם לא חבל שהכל נמס בסוף? לפחות נשארות התמונות עד השנה הבאה
ויש המונים כאלה
תהנו

נֵנָה

New member
ועוד אתר על פיסול בשלג |אישלג|

במיוחד בשבילכם. אפשר לעבור מעמוד לעמוד לפי השנים. יש שם צילומים מתחרויות פיסול בשלג וגם צילומי נוף יפים רגילים ופנורמיים.

ננה כמה שאת צודקת../images/Emo140.gif

שבת שלום לכל החברים אשר הם..מהצפון עד הדרום. דבי (דנה).

בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם....

איזה ערב היה אתמול... איזו גאווה לאומית... לרגע השכיחו מאיתנו המכבים את כל הצרות ומלחמות היהודים... ויש לשמחה עוד המשך... מקווה שגם במוצ"ש יקרה למכבים נס.... ואיך אמר פיני גרשון: "יש אלוהים" - עובדה!!!!!! (

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכולם../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

שלום,
גאווה בספורט וגאווה באומן הזכוכית צ'יהולי. העבודות שלו דיברו לכל אחד זה היה מדהים. תודה שהזכרתם לי שבת שלום לכולם יעלי

pazi66

New member
שלום לכולכם, כרגע חזרתי מסיור מענין

מאד. ביקרתי ב"טרמינל 3" או בשמו הקודם "נתב"ג 2000 " יש לי חבר טוב שהוא במנהלת הפרויקט והוא לקח אותי לסיור במתקני השדה החדש. ביקרתי שם משעה 10:00 ועד סביבות 15:00 השדה עומד להפתח לציבור הרחב ב-1 לנובמבר 2004 בחצות. חוץ ממגדל הפיקוח והמסלולים, כל השדה, המבנים והמתקנים חדשים הכל בנוי על בסיס שיש, זכוכית ופלדה. הגישה לטרמינל על מערכת כבישים של שלושה מפלסים , מפלס עליון נוסעים יוצאים, מפלס תחתון נוסעים נכנסים ומפלס מרכזי כל התחבורה המנהלתית. מה אגיד לכם, פשוט גדול ונפלא, שדה משוכלל ומרווח, עם אולמות רחבי מידות ומעוצבים להפליא, מתקנים חדישים ומפוארים, אחד השדות היפים בעולם. לא להאמין שאנחנו בארץ. שלושה כנפיים עם 8 שערי יציאה לכל כנף, סה"כ 24 שערי יציאה ל-24 שרוולים ישר לתוך המטוס. אין יותר צורך לצאת מהטרמינל ולנסוע בהסעה למטוס, עשרות חנויות ומסעדות למלווים את הנוסעים עם גינה נפלאה, גינת "שבעת המינים" ,אולם קבלת נוסעים עצום ומפואר, מזרקות מים ותאורה מיוחדת. איזור ה"דיוטי פרי", בכיכר עצומה עם תקרה מיוחדת במינה ועשרות חנויות דיוטי פרי, אחד הקנונים הגדולים שראיתי, עיצוב מיוחד וחדיש, שיש וזכוכית והרצפה עיצוב של שני "מגני דוד" , אחד משתלב בשני. מסעדות חלביות, בשריות, ומק-דולנד בכיכר ה"דיוטי פרי". באולם הנוסעים הנכנסים המפואר 8 מתקני מזודות עצומים - כאשר כל אחד מסוגל לקבל מזודות של שתי טיסות בו זמנית. כל האולמות עם חלונות זכוכית עצומים המאפשרים כניסת שמש ואור וצפיה על נוף עוצר נשימה כולל תנועת מטוסים בשדה. פשוט אין לי מספיק מילים או מספיק דמיון לתאר לכם את החוויה שחויתי ואת השדה הנהדר שיש לנו, שער כניסה ויציאה באמת מרשים של מדינתינו. ביקרתי גם במתקני האנרגיה, חדר בקרה כמו בסרטים, גנרטורים עצומים ומתקני חשמל ומים קרים וחמים ענקים , כולל תחנת כח חשמל עצמאית וכל זה להפעלת השדה בצורה עצמאית וללא תלות בגורם חיצוני. תחנת רכבת עם שני רציפים מתחת לאולם הנוסעים היוצאים, רכבת שמגיעה מתל-אביב לכיוון ראש העין וחזרה. חלק מנתיב הרכבת הוא תת קרקעי כל הצינורות , חשמל, מים , כח עוברים דרך מנהרה תת קרקעית עד למקורות הכח, מנהרה רחבה שרכב יכול לנסוע דרכה, באורך של מאות מטרים. כל הפרויקט הזה עלה לנו בסביבות מיליארד דולר, אך תאמינו לי זה שווה כל שקל. חברה אני עדין עמום מי מה שראו עיני, וגאה שזכינו בטרמינל כזה, אחד היפים והמודרנים בעולם סלחתי להם על האחור של שנתיים בביצוע הפרויקט

offe

New member
באנו וירוס לגרש ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ערב נעים לכולם, מתקפת הוירוסים לא פסחה עלי, זה יומיים המחשב שלי מה זה עייף, עצלן, בקושי עולים לי דברים. אמנם הבן היה היום, היטיב קצת את המצב, אולם עדיין לא סופית. התיבה המודיעה לי באם יש לי מסרים חדשים - פשוט נעלמה. מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה. אם לא עניתי למישהו, סליחה. מאוד נהניתי לקרוא ולראות את כל הדברים המעניינים שהועלו בפורום - בעיני, כך אני רואה פורום משגע. שכל אחד מביא הן מפרי עטו, יצירתו, והן מפרי יצירות אחרים, כולל מוזיקה, אתרים עם תמונות יפות, עצות טובות, פשוט תענוג להיכנס. עדיין לא התעמקתי בסוגיית אהבה בין חברים - לדעתי, חבר טוב נמדד בזה שהוא הולך לצידך, לא אחריך, לא לפניך. חבר הוא המיישם את הפתגם: חיה ותן לחיות, חבר אוהב הוא המבין שבעייה של חברו ולו גם הקטנה ביותר - היא גדולה מאוד, ולעולם לא לעשות השוואות בין בעיות של חברך ושלך, כל אחד מרגיש שבעייתו היא הכי גדולה בעולם. חברות לא יכולה להיות לוחצת וכניסה אחד ל"כלים" של השני. כל אינפורמציה שמנודבת, מתקבלת באהדה ופרגון ואין מושכים אינפורמציה בכוח.לגלות אמפטיה ויש עוד ועוד ועוד. יאללה - מתי מפגש?
חיבוקי offe

נֵנָה

New member
אופינקה../images/Emo24.gif האם אמרתי לך ../images/Emo35.gif

שאת מקסימה? כל מלה שלך, פנינה

נֵנָה

New member
לפזי ../images/Emo51.gif מקרב ../images/Emo23.gif על האתר

הנפלא. יש שם אלבום תמונות פרטי נפלא מטיולים בעולם ומחולק לנושאים שונים. ממש יופי של צילומים. אגב, הידעת, שיש לנו שתי ריקי בפורום ? למי מהן התכוונת ?
גם לה

emmy5

New member
פזי,רק שיהיה לנו שלום ו תיירים

פזי , מאוד מרשים ואני מאחלת לעצמי לנסיע או להגיע לשם ..אבל עד נובמבר יש לנו הרבה לחכות .. מותר היה לעשות כמה תמונות?

נֵנָה

New member
פזי../images/Emo51.gif על התיאור היפה והחי ../images/Emo39.gif

מתי נוכל גם אנחנו לראות את הטרמינל החדש של נתב"ג 2000 שהתאחר כמדומני ב-4 !!! שנים !? הלא כן? התיאור שלך כל כך מציאותי שהרגשתי כאילו אני עצמי טיילתי שם אתך

pazi66

New member
כבר החלו בהרצה

רשות שדות התעופה רכשו מאל-אל מטוס מושבת ושכרו מפעם לפעפ כ-400 מובטלים, ציידו אותם עם מזוודות עם בגדים ומתרגלים אחד על אחד כל מיני מצבים בטרמינל 3 - הטרמינל החדש הקהל יוכל להתרשם מהטרמינל רק כאשר יופעל ברגע שיופעל הטרמינל הישן-טרמינל 1 יופעל לטיסות פנים ארציות וטרמינל 2 יבוטל

למעלה