גם אנחנו נתקלנו בטכנאי מקררים טוב
הקירור עבד רע מאוד, היתה נזילה.
הוא מיד איבחן שמדובר בסתימת מערכת מהפריזר כיוון שמשך שנים מכניסים אליו מזון בשקיות פתוחות וזה מצטבר.
הפתרון להוציא הכל מהפריזר, לקרצף את הקרח ולשפוך מים רותחים לסילוק החומרים שסתמו את הצנרות. כל הסלון הוצף במים, אבל המקרר פתאום מקרר חזק מאוד ועובד מצויין, העלות 300 שקלים...
אה, ולגבי אי הכנסת אריזות פתוחות לפריזר, למרות שבקשתי כל אריזה פתוחה להכניס לקופסה, אשתי ממשיכה בדרכה בעיקר עם עוף מצופה פירורים, האוייב הגדול של הפריזר.....