בוקר טוב כולם......
|פרח

offe

New member
בוקר קדימה בוקר

בוקר קסום ומחוייך לכל אלה המחייכים אליו, למרות מזג האוויר הסגרירי, גשם זה ברכה גשם זו שמחה לכל "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו"

maxima

New member
בוקר טוב כולם......../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif|פרח

אני מצפה ליום ללא גשם לפחות לפני הצהריים...... אני משתתפת בתחרות בכדורת דשא ואם יהיה גשם התחרות לא תוכל להתקיים אז תחזיקולי אצבעות פעמיים 1. שלא ירד גשם 2. שקבוצתי תנצח יום נהדר לכולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום כולם, געגעתי אליכם ../images/Emo9.gif

שבת שלום לכולם, כל טוב לכולם ולמקסימה 3 הצלחות. 1. שהמשחקק יתקיים
2. שהקבוצה שלך תנצח
3. שתצליחי בחיים בכל אשר תפני, וש
בך כל
ואותן הברכות על ראש כולנו.
מיעלי

yaely2

New member
מנהל
SHAIV לא ראיתי את הודעתך אמש

אתם יודעים למה
בזמן שאתה כתבת אמש בפורום, ישבתי קפואה בתחנת המשטרה במדור לחיפוש נעדרים, להודיע ששי כבר נעדר מהפורום המון זמן. השוטר הסתכל עלי ואמר: "גברת גברים בגיל הזה לא נעדרים, הם פשוט בורחים" ואני השבתי לו: "אדון שוטר, לפורום שלנו כולם חוזרים" חזרתי, ישנתי והבוקר............ הפתעה לכולנו. שמחים שאתה פה שי. יעליומכולם מכל

נֵנָה

New member
../images/Emo140.gif שבת שלום יעלי וכוווולם ../images/Emo24.gif

איזה כיף להיכנס אל הפורום החמים והנעים על הבקר ולהינות בחברתכם ... יעלי ח ר ג ת אותי עם הבדיחה הזאת
ובכלל סוף סוף ראיתי, קראתי ונהניתי מכל הבדיחות, השירים והתמונות של כולכם
מה אומר לכם? פורום על הכיפק
חבל שלאחרונה יש לי קצת בעיות מתסכלות עם המחשב, נו... בעיות "קליטה" תרתי משמע
אתם יודעים ..... לאט לאט העניינים מסתדרים ... יש לכם ד"ש חמה מחברתי הטובה דליה שביקרה כאן והספקתי לתת לה הצצה קטנה אל חלון ביתנו החם והנעים ... דוקא מצאתם חן בעיניה
מעניין למה...
והיא הביעה חשק רב ללמוד את "העסק" הזה שנקרא אינטרנט ופורום ... הלוואי ... תאמינו לי, שני הצדדים ירוויחו
אנחנו נוסעים עוד מעט לראות את הנכדים הגדולים שלא ראינו כל השבוע ומקווה לשוב ולהיפגש אחה"צ או בערב ... בינתיים להתראות לכם יקרים
ביייייייי

bimbo.

New member
בוקר טוב, מצטרפת לברכות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

של יעלי. מקסימה, מה זה בדיוק "כדורת דשא"?

bimbo.

New member
אני חוששת שהרבה לא אוכל../images/Emo10.gif

להשתתף היום בפורום, כי הגב כואב לי נורא
עדיף לשכב במיטה ולהתחמם

מנורה

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב ידידי

מקסימה מחזיקה לך אצבעות
ספרי קצת על המשחק והיכן את משחקת יהיה נחמד לבוא ולעודד אותך

emmy5

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב שבת שלום ומבורך

איזה שבת נפלא ,מנורה מיוחד בישבילך (אני מחזיקה לך אצבעות). יעלי את מקסימה , חייכתי ביודעין שאת הלכת למשטרה והוא הביא לך מתנה יקרה מאוד . מסכן . הוא בא בדיוק לבבה לובא שלי , שכעסה גם ולא רצתה להיפתח. בימבו ,לך אני מאחלת שתרגישי טוב ותחזרי אלינו .. מנורה בוקר טוב תמונה מקסימה , אני שמרתי אותה תחת שם"DREAMS, דני ,השובב שלנו ... אתה בטח מרוצה שהשמלה שלה עושה לה בעיות ...דווקא נחמד ,החברה שלי יהיו מרוצים ..... אני חושבת על אורה 11..משחקת עם הנכדים ,ננה בטח הלכו לראות את השלג (גם הבן שלי) אז שיהיה לנו יום נפלא

shaiv

New member
לכל מי שאוהב שירים ישנים מוזמן|גיטר

לכל מי שאוהב שירים ישנים מוזמן ללחוץ על הקישור לאתר כדי לשמוע את השירים מהאתר צריך שתהיה מותקנת במחשב תוכנת REAL PLAYER 8 PLUS ומעלה להנאתכם

shaiv

New member
לכל מי שאוהב שירים ישנים - תוספת

מה שרציתי להוסיף בקשר לקישור לאתר שנתתי בהודעה הקודמת: כשנכנסים לאתר לבחור מהקישורים בצד שמאל של המסך FRENCH SONGS או SONG TITLES וללחוץ כדי להגיע לרשימת השירים ואז לבחור מהרשימה ולהאזין מקווה שתהנו !!!

bimbo.

New member
SHAIV אמנם אני לא שומעת את

השירים כי אין לי את התוכנות המתאימות, אבל תודה לך על הטרחה.
מקווה שבקרוב אוכל להנות מהשירים שהבאת.

shaiv

New member
כתובת אתר להורדת REALPLAYER

מצורפת כתובת של אתר להורדת תוכנת REALONE PLAER

redredole

New member
בוקר טוב לכולם

שבת חורפית ונעימה יצאה לנו והיות וראיתי שרבים מאיתנו לא יכולים בלי הקפה בזמן הגלישה הנה ההמצאה החדישה ביותר. מחשב פרקולטור.

emmy5

New member
REDREDOLEתודה על הקפה

כשאין לנו חשמל אנחנו כבר לא יודעים איך עושים קפה על הגז תודה ,רדרדאולה

שרה16

New member
צהריים טובים../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אחרי ימים של גשם הצצתי לגינה והכל פשוט נפלא!!!! הצמחים והעצים והפרחים ואפילו ערוגת הגינה מתנצנצת בטל ושולחת גבעולים של ירוק בשלל גווניו. עשה לי את השבוע

למעלה