בוקר טוב כולם......
|פרח

emmy5

New member
../images/Emo24.gifצהוריים טובים שרחל'ה

איך הלימודים ? איך החיילים? תמסרי דש לבאיה

maxima

New member
צהריים טובים לכולם......../images/Emo24.gif

לא הצלחנו לנצח........
מסיכוי למקום ראשון או שני ירדנו לרביעי בגלל הפסד במשחק האחרון. למי שמבקש לדעת מה זאת כדורת דשא......ובכן השחקנים חברים במועדון כדורת דשא. המשחק מתקיים כך יש דשא בגודל של כארבעים מטר על ארבעים שמחולק לשבעה מסלולים ארוכים ..מצד למצד של הדשא, בכל מסלול משחקות שתי קבוצות אחת כנגד השניה, הקבוצות מונות בין שנים לארבעה אנשים. יש גם משחקים של בודדים אבל זה רק בתחרויות בין מועדונים. לכל שחקן יש ארבעה כדורים שפעם היו עשויים מעץ בימינו הם מפלסטיק כמובן..הכדורים די כבדיםכי הם מלאים בחומר ממנו הם עשויים ......לא באויר כמו למשל כדוררגל. מטרת המשחק היא להגיע עם כמה שיותר כדורים כמה שיותר קרוב לכדור קטן שנמצא בצידו השני של המסלול. הכדורים שאנו משחקים בהם נראים עגולים, אבל הם לא ממש עגולים יש בהם צד אחד מעט יותר קטן, לא נראה לעין, מה שגורם לכדור להסתובב מעט בשלב במוים של הגילגול ומה שמקשה על הכוון לכדור הקטן בצידו השני של מגרש. מקווה שהבנתם משהו. המשך שבת ניפלא לכולם

נֵנָה

New member
מקסימה יקרה, שולחת לך ../images/Emo24.gif חם

כדי לנחם אותך על ההפסד... אבל, לא נורא, העיקר זה בעצם ההנאה שמפיקים מהמשחק עצמו, נכון ...? בפעם הבאה אני אחזיק לך המון אצבעות בכל הידיים, כדי שתצליחי ואולי אף אבוא לעודד
רק תודיעי לי איפה אתם משחקים. זה נשמע משחק מאד כיפי כזה ...קצת כמו באולינג אבל באוויר הצח
ראיתי פעם כשטיילתי בפריס, אנשים שיחקו בפארק במשחק כזה עם כדורי עץ ... וזה מאד מצא חן בעיני, גם בגלל הבילוי החברתי המשותף ...

maxima

New member
תודה ננה ...זה אכן כייף.....

המשחק באויר הוא ניפלא.... והחברות במועדון עם אנשים ניפלאים

bimbo.

New member
מקסימה, כמו שננה אמרה...

העיקר המשחק אני מאמינה שיש בך רוח ספורטיבית ואת לא לוקחת יותר מדי ל-
אבל אני רוצה לדעת: איך זה שלא מקבלים כדור כזה בראש??

maxima

New member
חחח בימבו חחחרגת אותי....../images/Emo6.gif

את הכדורים מגלגלים על הדשא לא זורקים אותם ובטח שאני לא לוקחת ל
אני נהנית מעצם המשחק

נֵנָה

New member
יו כמה שהצחקת אותי אממי'לה ../images/Emo25.gif

לפעמים טעויות הן כל כך מצחיקות ...
את מזכירה לי, שהיתה אחת שהיכרנו פעם בשם רוֹחָ'לֶה והבן שלי כשהיה קטן אהב לקרוא לה בְּרוֹחָ'לֶה ...
רק שלא תיעלבי לי, לצחוק זה טוב לבריאות
אוהבת תמיד לקרוא את דבריך ועוד יותר כשאת מפעילה את הדמיון הנפלא שלך כי אז אני מפליגה ביחד אתך למקומות רחוקים וקסומים ...

emmy5

New member
מצטערת , אך יחד עם זה יש לי מזל.

שרהל'ה ,האצבעות לא מגיעות לאות הנכונה אבל גם לא יכולתי להבדיל מהר בטעות .... בטוחה ששרה סולחת לי ...אני זקוקה לעוד זוג משקפיים

נֵנָה

New member
יום נעים רדרד, עשית לי חשק ל-../images/Emo96.gif

וגם לעוד כמה שירים יפים ...
שלא תחשוב, יש לי המון אתרים של שירים
אבל... זה לא אותו דבר כמו שאתה בוחר ומביא לנו
כך זה נשמע יותר נעים
כי זה הובא במיוחד בשבילנו

yaely2

New member
מנהל
|הלללללללו, מישהו בבית../images/Emo35.gif../images/Emo82.gif../images/Emo104.gif

שלום לכם, יש ימים טובים ויש ימים פחות, היום היה לי יום טוב, הספקתי כל מה שתכננתי, וגם הספקתי להציץ לפורום מפעם לפעם. יש ימים שאני מסתובבת סביב עצמי, יש ימים אני מסובבת מסביב לשעון. הוא זז ואני לא עושה כלום, יש ימים שאני מסתובבת סביב כולם, היום הכל עבד יחד. יעלי האוהבת * עיצומים של הסמיילים לנושא

מנורה

New member
../images/Emo51.gifאמי חביבתי ערב טוב איזה יופי

יפן היא אחת הארצות היפות והמענינות שבקרתי כמה נחמד היה להיזכר במיוחד בתמונה שלי עם סומו בן 16 הרגשתי על ידו קטנטנה

נֵנָה

New member
היי מנורה, ואיפה התמונה ../images/Emo3.gif

מודה בעוונותי, אך במזרח הרחוק טרם ביקרתי ... וגם לא באוסטרליה או אלסקה ...
אולי עכשיו נתחיל לחשוב בכיוון הזה ... הביקור הראשון שלי במזרח הרחוק, יהיה כנראה בסוף השנה הבאה, בתאילנד, כאשר העונה תהיה המתאימה ביותר מבחינת מזג האוויר (כנראה נובמבר-דצמבר), כי ברוב חודשי השנה מזג האוויר שם חם, מאד מאד לח וממש לא בשבילי ... ערב טוב ושבוע טוב לכם חביבַי

מנורה

New member
תמונות כרגע אני לא יכולה לצרף

אני בתהליך אריזה לא מוצאת את הידים והרגלים. בתאילד הייתי באוקטובר והמזג אוויר היה נהדר רק ביום האחרון התחיל מבול בלי שום הודעה מראש רגע אחד היתה שמש נהדרת ותוך דקות גשם זלפות שום מטריה לא עזרה כל הרחובות התכסו במים שהיגיעו עד הברכים מה זה חוויה.

למעלה