בוקר טוב כולם!

בוקר טוב כולם!

בוקר טוב לכולם. קיבלתי הבוקר טלפון מעניין מהרופא שלי... "תמיד חשבתי שלי זה לא יקרה" - תמיד רציתי להגיד את זה! קיצר רציתי לספר לכם שמהיום אני רשמית אחרי פול בדיקות שעברתי גם חבר בפורום, את הסיפור המלא אני יספר בקרוב, אני פשוט עייף כי זה בוקר וככה סתם לעיניין, מי שמבין טיפה, השם של החבר החדש שלי זה מלנומה, ואומרים שיש מקרה מוזר כמו שלי(נספר בקרוב) רק פעם בשנתיים שלוש(אני מרגיש מיוחד!) אז מזל טוב לי

לאיש ללא צל העצוב../images/Emo140.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע על כך שחטפת את המחלה המעצבנת הזאת. כל כך מבינה מה זה להיות ביום הראשון כשנוחת על ראשך הקורנס הזה הענק. שמחה שמצאת את דרכך אלינו, לחלוק, לספר, לשאול. כאן תמצא הההההמון ידע, חום חברות ואהבה. איילת האביב

איש יקר!

חיבוק.... תמיכה.... אהבה..... והבטחות, שנהייה פה בשבילך...! אור ואהבה אילת.

lital_helmer

New member
מאוד עצוב לי להגיד

ברוך הבא לפורום... ליטל

שאלה

אנשים יש לי חברה ואני לא בטוח אם לספר לה או לא אני לא רוצה סתם להלחיץ אותה וגם ממש לא מעוניין שהיחס שלה אליי ישתנה לא רוצה שהיא תתחיל לרחם עליי וכל זה מה עושים?

lital_helmer

New member
לדעתי

צריך לספר. אבל תלוי מה רמת היחסים בינכם. אני למשל סיפרתי לחבר שלי על המחלה קצת אחרי שגילו לי..(איזה יום זה היה) אני לא חושבת שיחסה צריך להשתנות בצורה כלשהיא. אתה צריך, לדעתי, להבהיר לה מה דעתך בנושא המחלה, לדבר איתה ולהסביר לה. כל טוב. ליטל

תספר חופשי

אנשים יש לי חברה ואני לא בטוח אם לספר לה או לא אני לא רוצה סתם להלחיץ אותה וגם ממש לא מעוניין שהיחס שלה אליי ישתנה לא רוצה שהיא תתחיל לרחם עליי וכל זה מה עושים? אל תחשוב אפילו לשניה על כך היא חברה שלך ראבק... למי תספר?

../images/Emo25.gifבוקר טוב לשף המקסים...

גם פה, גם שם... בחיי, שף חובק עולם.... מה שלומך? געגעתי...

liatav

New member
תעזור אומץ אתה יכול

אתה חייב לספר לה. תדע לך שזה מאוד עוזר. אני הייתי בשלבי בדיקות ... (אין לי היום כלום, הכל בסדר) אבל שתדע שחבר שלי ידע בשלב מאוחר יחסית של הבדיקות ופחדתי מרחמים. צריכים פשוט להגיד לפני שפותחים את הסיפור להכין את "המשתתף" ואתה תראה הכל יהיה בסדר. תעזור אומץ אתה יכול.

מה עושים...?!

קודם כל, אפנה אותך לעמודים הקודמים בהם דנו כבר בנושא הזה, כדי שתוכל לראות מה אחרים חושבים... לפני כשבועיים הנושא עלה פה, מזמינה אותך לדפדף בעמודים הקודמים באופן כללי, כי תוכל למצוא שם דברים שאולי יכולים לעזור לך... אחר כך מזמינה אותך לספר בקצרה או בהרחבה על עצמך, כי כל תשובה על שאלה שכזו לא מנותקת מהמציאות, מההויה שלך... אני בכל אופן, בת 37 (החל מאתמול), אם לשני ילדים (הכי מקסימים בעולם, בני 8 ו-5) נשואה, והחל מינואר 2000 ידוע שיש לי גידול במח. נותחתי שלוש פעמים בראשי, לצורך הסרת הגידול, ופעם אחת לצורך תיקון הגולגולת שנפגעה בצורתה... את ההסטוריה שלי ניתן למצוא פה בדפי הארכיון כמדומני, שכן, הייתי בפורום הזה גם לפני כשנה ואף לפני כן, רק שהניק שלי היה אילת33... אני מעזה לספר לכל מי שרק חפץ לשמוע על ההתנסויות שלי, על ההתמודדות שלי, על הצמיחה והגדילה שעשיתי בשל הרצון לחיות, להיות, לעשות ולחוות! אור ואהבה. אילת.

איש ללא צל

לאיש ללא צל שלום, השאלה מהו סוג המחלה שאתה לוקה בה. אתה יודע שישנם הרבה מאוד סוגים של מחלת הסרטן.כדי שאוכל לייעץ לך, נא ליידעני, אם המחלה שאתה סובל ממנה היא סופנית, האם אתה מקבל טיפול כימותרפי. ומה אומרים לך הרופאים. העבר אלי את הפרטים הנ"ל אולי אנח יכןל לעזור לך בדברים אחדים שאפרט בהמשך.

איש ללא צל יקר ../images/Emo47.gif

אני גם בדיעה שאתה צריך לחלוק זאת עם חברתך. אם חברי היה חולה, אני הייתי רוצה לדעת !! ובאהבתי אליו לעזור לו לעבור את היום יום. יישר כוח ותמשיך לבקר ולספר לנו. איילת האביב

אחשל

New member
בוקר טוב גם לך!

שלום איש, למרות הנסיבות, הנוהג הוא לברך את המצטרפים החדשים... הגישה שלך נראית ממש לעניין, ברוח פורום הבריאות והאושר הזה...
שאלת אם לספר או לא - זה תלוי בקשר בינכם, אבל ממילא לא תוכל להסתיר את זה לאורך זמן (אם תצטרך טיפול למשל...). לדעתי עדיף לספר. אם היא חברת אמת - תוכל לדעת לפי תגובתה. אל תצפה שהיחס אליך ישאר כמו קודם. כשאנשים שומעים שאדם "חולה" בסרטן (אגב, כאן אומרים "מבריא סרטן"
), בד"כ היחס משתנה מיד...רבים מאיתנו היו צרכיכים לעמול קשה מול הסובבים אותם כדי שאלה ישנו את תפיסת המחלה... בהצלחה בהמשך, אנחנו כאן איתך ובשבילך ניר

א ב י ק

New member
איש יקר...

מחלת הסרטן מסתבר היא לא כל כך נוראה (בימינו אנו כמובן) אני מכיר כמה מחלות גרועות יותר. כאחד שחולה בסוג של לוקמיה כרונית נדירה למדתי להבין כי כל מה שהשרישו לנו בעבר בנושא הסרטן אינו נכון להיום מה גם שאם אצלך מדובר במנלומה יש לך סיכוי טוב מאוד לצאת מהעניין. יש לי שני חברים שחולים בסוג סרטן זה האחד אינו מקבל טיפולים כלל והשני עבר זריקות והמחלה נעלמה. אגב מנלומה זה אחד מסוגי הסרטן הנפוצים בארץ ובגלל שכך יש לו טיפול טוב. והכי חשוב תהיה חזק ותשאר אופטימי זה עוזר מאוד מאוד

blg

New member
שלומות לך,

כשלעצמי, סיפרתי לכולם ולעוד כמה. ביקשתי מחברים שלי שיספרו למכרים שלי כדי שלא אעמוד במצב מביך שמישהו ישאל מה המצב ואני אשתול אותו בתשובה - סרטן. אני מאמינה שההסתרה של מחלה או קושי גובה מחיר כבד ומיותר. כך שאני בעד לספר. אמא שלי לעומתי טוענת שגם ללספר יש מחיר (שאני לא יודעת מהו כי אני טיפוס משתף). בכל מקרה עמדתך, תחושותיך, רגשותיך, מידת האופטימיות, הבאסה וכו´ ישתנו במהלך התקופה הקרובה. אם אתה לא חושב שצריך לרחם עליך, כנראה שלא ירחמו עליך. אני מאמינה שאף אחד לא ריחם עלי, גם אני לא. היה בטוב.

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

איש יקר. קראתי את ההודעה שלך ואת השאלה שלך בקשר לחברה שלך אני במשך 4 שנים פעם בשבוע הייתי נוסעת לבית חולים רמב"ם למחלקה אונקולוגית המטרה שלי הייתה לעזור לאנשים חולים לבנות תדמית חדשה , לאנשים ולנשים במיוחד קשה מאוד עם התדמית שלהן כתור נשים חולות, אז לימדתי אותן כל מיני טריקים על לבוש נוח ויפה קשרית מטפחת, איפור וכו" וזה כדי אולי בקצת לשפר את האיכות החיים שלהם אבל תוך כדי ראיתי זוגות שבשמן שנודע להם על מחלת הבן זוג -פשוט קמו ועזבו. ואני פשוט אמרתי להם שהיה להם מזל גדול שהם עזבו כי הם בכלל לא פרטנרים לחיים. מפחיד להשאר עם אדם כזה. בשבילי זוגיות זה לטוב ולרע. אז ספר לחברה שלך. זה לא אומר שמשהו הולך להשתבש אצלך כתוצאה ממחלה. אבל אני חושבת שזה מבחן די חשוב. ואולי זה אות? אשמחח לשוחח איתך ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר תלחם!!!!!!!!!!!!!1 אנחנו איתך!!!!!!!!111

יכלM

New member
עצוב לי כל כך לשמוע !!

אבל תילחם !! ואל תוותר חלילה!!! תדע שאנחנו תמיד איתך !!! ואל תיתן לשום דבר לשבור את רוחך !!!! המון המון בהצלחה !! וה´ יהא בעזרך!!

יכלM

New member
עצוב לי כל כך לשמוע !!

אבל תילחם !! ואל תוותר חלילה!!! תדע שאנחנו תמיד איתך !!! ואל תיתן לשום דבר לשבור את רוחך !!!! המון המון בהצלחה !! וה´ יהא בעזרך!!

נורמל

New member
ניצחון

סיכוי לנצח תלןי ברובו בך ! היינו בסרט וצריך הרבה הומור וראיה מפוקחת ואתה תצליח ותתגבר !!!!! אין לי ספק אתה תנצח !!!!!!!!!!!!!!!!

שמור על חוש ההומור ../images/Emo140.gif

שנשמע מבן מילותך, ותראה שתבריא ותחזור להיות אותו אחד שאומר לי זה לא יקרה.בברכה ממני

למעלה