בוקר טוב כולם!

ולתגובתי

אוקיי אז ככה יש לי המון מה להגיד אבל אני יכתוב מה שקופץ לראש.. אז נתחיל מזה שאני ממש מודה פה לכולם על היחס הנפלא.. ממש מחמם לב, אין ספק שהגעתי למקום הנכון גם רציתי להגיד שהייתה אחת שכתבה שאני עצוב, אני לא עצוב, למעשה רק כועס מעט אבל גם אין על מי או מה לכעוס בין השאר קצת עליי, אני בן 19 אחד פעיל שתמיד בתנועה ותמיד מתאמן(באומנויות לחימה) אני ממש לא מפחד מהמחלה, לא מפחד לחיות, לא מפחד למות למעשה, אני מקדיש את חיי ללמידה על הכל ובעיקר החיים, אני רואה את המחלה הזאת כהזדמנות נפלאה ללמוד המון על עצמי,על הסביבה שלי,וסתם על החיים, תאמת אני לא מצטער שזה קרה לי ותאמת נראה לי שעדיף ככה, אני מאמין שאני יצא מזה, אני חושב שהכל יהיה בסדר. זאת אחלה של הזדמנות לעשות לעצמי חשבון נפש, לחשוב מה עשיתי, מה אני יעשה, לאן החיים שלי הולכים, לאן הייתי רוצה שילכו, להבין שהחיים יכולים להגמר בכל רגע ומצד שלי יכולים להמשך לנצח. אני רוצה לנצל את ההזדמנות היקרה הזאת בשביל להתחיל למשל לקרוא יותר, שמתי לב שכנראה לא קראתי מספיק והגיע הזמן לקרוא (סתם שריטה שיש לי עכשיו, לא חייבים להתייחס :) ) תודה רבה על כל העיצות והיחס הבן **** - אתם אחלה אנשים. מרגיש ששכחתי מלא דברים להגיד, אבל זה יגיע, לא לדאוג. -החלמה לכולכם -אני לא מאמין שאני יבריא, אני יודע את זה -החיים שלכם מורכבים מחוויות שעברתם, אתם זוכרים אותם לפי רגש, קחו אותם באופן חיובי ויהיו לכם חיים מאושרים לא משנה מה עברתם, תחייכו תמיד, החיים יכולים להיות נפלאים, מי שקובע את זה- זה אתם (הכל בראש)

../images/Emo24.gifחזק ואמץ!!!!

רק רציתי לומר לך הרבה הרבה הצלחה, אני בטוחה שהכול יהיה בסדר!!!!!! יש לי ידיד שהיה לו מלנומה, ועכשיו הוא בסדר גמור. אני בטוחה שגם במקרה שלך זה יהיה כך! אז חזק ואמץ אזור כוח בס"ד הכול יהיה בסדר

מיCל

New member
נוגע ללב.. ../images/Emo7.gif

מאוד נגע לי ללב, ומה שאני יכולה לומר לך זה להתפלל להתפלל ותראה שהקב"ה עוזר !! הוא רופא הכל !!! ואני בתור בחורה חרדית, מעוניינת להתפלל עליך התוכל לצרף בבקשה שם מלא + שם האמא.. תמשיך להיות מיוחד... אבל בדברים אחרים!! החלמה מהירה !!

מלמלה

New member
איחולי החלמה

ברוך הבא - מעט קשה לי להגיד כי זה לא מקום שאני שמחה למצטרפים אליו אבל כן שמחה לפגוש את החיוך האמיתי שלהם - לחמודים שפגשתי השבוע יופי שאתה מרגיש מיוחד למרות שאני מאמינה שכל אחד הוא מיוחד ולא צריך "חברות חדשות" כמו שלך חיבוק, תמיכה, וחיזוק תוכל למצוא כאן בשפע כי האנשים כאן הם נהדרים נהדרים נהדרים

חוש הומור

כמוך בדיוק גם לי אמרו הרופאים שאני מיוחדת ,אחת ממיליון אני בחורה צעירה שסובלת מסרטן במעי הגס ? לא נשמע כדבר הזה בקרב הרופאים לכן לקח להם חצי שנה לאבחן את מחלתי ועל כך יסופר בתולדות ישראל. אחד הדברים החשובים בהתמודדות עם המחלה לפחות בתחילת הדרך היא לשמור על ההומור למענך ולמען הקרובים לך . ולפי התרשמותי יש לך את זה . ההומור שמביאה עימו המחלה הוא האיכותי והטוב ביותר שהיה או שיהיה לך בחיים ( אל תגחך עכשיו.... כן כן יהיו לך חיים שאחרי ) ודרך אגב לגבי החברה שלך - בטח בינתיים כבר סיפרת לה . כך או כך המחלה היא המבחן הטוב ביותר לבדיקת טיב יחסיכם . אם תעברו אותה ביחד תצאו חזקים ומחוזקים ואם לא- לא נועדתם ויותר טוב שכך. רחמים- לא מתים מזה ולפעמים תזדקק לכך .

נאן

New member
לאיש ללא צל../images/Emo24.gif

קשה להגיד מזל טוב או ברוך הבא.זה תמיד עצוב מראש כל הקטע הזה. אבל תכין שיריון וחרב כי אתה יוצא למלחמה. ושיהיה לך הרבה הרבה בהצלחהההההה. ושתאסוף את כל הכוחות עם צריך. מוכנה עם יד אחת לעזור לך לאסוף.... הרבה אור נאנוש

1edan

New member
איש - אם אתה צריך עזרה אז..

איש , קראתי את ההודעות שלך והחלטתי לכתוב לך שאני מאמין שאם קצת כח ואופטמיות את תנצח בקלות . אבל לפעמים הבירוקרטיה קצת מפריעה לכל זה ולכן אני רוצה לעזור לך במידת הצורך , אני עוסק ברפואה בבית חולים תל השומר ואשמח לעזור לך בכל דבר שתצתרך לכן אל תהסס לפנות אלי למייל [email protected] ןתקבל ממני את כל העזרה הנדרשת

למעלה