בוקר טוב כיוון שאני אוהבת חידושים

TaniaP

New member
Pinky, your works and

imagination are very, very special !!!! I have an idea for your patience : to use the same technique with Skinner blends ("mishtah medurag"), some from light to dark colors and some from dark to light; I think you'll get a 3D effect (some wavy feeling, I guess). x

פינקי 1

New member
זה רעיון מצויין השאלה היא האם להכין

את המשטח המדורג לפני הכנסתו לאקדח כי נראה לי שברגע שזה נכנס לאקדח הצבעים לא נשארים אותו הדבר או ליצור ע"י ריבועים בגוונים שונים של כחול למשל מכהה עד הבהיר תודה על הרעיון

TaniaP

New member
I don't think you can have any

control on colors when working with the clay gun; I was thinking about making the Skinner blends and reducing them in a block form x (quarter) and then working as you did Do I make any sense ??? x

פינקי 1

New member
כן הבנתי אני אנסה לשלב יחד עם האקדח

וכאלה שאני אכין באופן ידני נראה איך יצא תודה על הרעיון זה צריך להיות שילוב מעניין

milat1

New member
מאד יפה!

מזכיר קצת בתוצאתו הסופית את טכניקת הטפט! כל הכבוד על הפיתוח
שאלונת: זה המון עבודה להכין? (למרות שאצלך זה נראה לי בכל מקרה רץ...)

פינקי 1

New member
הכנתי את זה בערך 4 שעות עיקר העבודה

היא עם האקדח להכין את המרובעים

milat1

New member
אולי ניתן לפשט את הדוגמא

לריבועים גדולים יותר (*4 אם יש באקדח) ורק בפינות לשים את הריבוע הקטן? ויקח יותר מהר

פינקי 1

New member
לא ניתן כי באקדח יש רק דוגמא אחת של

ריבוע ועוד מיליון של עיגולים

תומסקה

New member
איזה רעיון מדליק../images/Emo70.gif

עכשיו עשיתי לי חשק גם לאקדח עם הריבועים היפים האלה...

יקנעמית

New member
"הראש היהודי ממציא לנו פטנטים"

יוצא מן הכלל. אני מדמיינת לעצמי ציפוי כלי שלם עם הגליל הזה או דומים לו. פשוט אגדה. תבורכי.

קולית1

New member
אני משתגעת מהמקוריות והרעיונות

המקסימים והמיוחדים שלך את מביאה את הפימו לעולמות אחרים. קולית

ƒan†a

New member
איזה מקוריות ואיזה סבלנות כל הכבוד!

אבל אני חייבת להגיד שאני הרבה יותר אוהבת את הפסיפסימו שלך
מקווה שלא נעלבת

פינקי ../images/Emo140.gif../images/Emo106.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ראש מקסים ויצירתי שאינו שוקט על שמריו לדקה. . . ומיישם הכל. . . רק אתמול נפגשנו למפגש כייפי ושיתפת אותי ברעיון המבריק והיצירתי שלך וכבר יישמת אותו. . . .וזאת אוהבת מאד בך. . . וכעת אל תשאירי אותי../images/Emo6.gif במתח זמן רב לתוצר המקסים שייצא ממנו -ציפוי הקומקום המקסים שלך . . .../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למעלה