בוקר טוב לבוקר יום ראשון..יום אבל

• פותח הנושא ymwd
  • פורסם בתאריך
תרגישי טובבבבב../images/Emo10.gif

שונאת את ההרגשההה
תמיד אני לוקחת אקמול על ההתחלה
(תנסי זה דבר מעולה
) ובהצלחה בהגשת העבודה

היללי 2

New member
תוודה כפפרעע..

לקחתי אקמול אני עדין עם כאביםם אני מתתההה.... וסיימתי את העבודה יצאה נישממתיי...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון את מרגישה שירדה לך אבן מהלב שסיימת ואתה
חחחחחחחחחחחחחח לסיים עבודה זה הדבר הכי כיף בעולם
ותרגישי טובבב
אני אבוא לעשות לך עיסוי בראש

היללי 2

New member
יששששששששששששששששש

חחחחחחח... בטח אני מרגיששה שאני חופשיה ושסוף סוף אני יהיה בפורום.. חחח אבל מחר אני בקושי יהיה יש לי מבחן ענק בים רביעייי בצפר מפגררררר...

טוב../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

סלחהישוגדןיעשןויעשןורקיעחרקעםשקע\ רעמרוקנעןרחקינירקנןוקינןרקיקרי רקינןחרקנמרקחינמלחרקמנךלרקמנךלרקנרק נרקהעמרקחנמרקןחיעןרקחיוןורקיןורקיורק אקינאמחינקרימנןורקיערקחינלחכינךלגחכי אעעע ומה הקשר ללילה
,שתמיד לומדים הכל בדקה ה90 שזה (הלילה שלפני המבחן
), אני תמיד לומדת כל הלילה ואז אני עייפה ולא באה למבחן
אבל אל תלמדו ממני
חחחחחחחחחחחח אוקע נתחיל מהתחלה את הנסס
יגדנלחכגינדחכגמנךלחדכגמנלחכגנהכג נגמנדויככחהכהחינהדלחכגנךלידכגנדכגנ כגנדכגחמנדכדלחגכהנלחכגדהנךלגךמלשדכגנ כגהנלחכקמנןחכגינןחקכנחהיקמנךשחמכגךלחהמךשדלנכג כגןחהכגמהיכגנעוכקןוטרקםןא'רקמהלצמכגיםן'רקעהד כגנןחעמדחכלמהלחכגמךלכגהלךכגמנכעךלכגףנךלכגמנףךכד שהילה היפה שלי תקבל ציון מעולה במבחן

היללי 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ביקשתי נס לראאאשש..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל עכשיו הוא מתחיל לעבור אז גם הוא עובר וגם אני יצליח במחבחןן חעחע

אעעע אפשר עיסקת חבילהה../images/Emo13.gif

הנההה לגןחכהנדךןחכגהנןיכגמהק גכהנכחמנלחגנ'לחכגמנ'לכגה' גהמכגחה'כגחהמכחהננ'כג'ג כנצכגלחנמ'קןמנןוינכנ כגנ'כצגנ'םחכנינכינ'נ כעצנ'רחינןורינםןורינןרנר נ'רחנמךלחראמנךלרמנחרמנםר שלהילה יעבור הכאב מהררר

צהריייייייייים טוביים../images/Emo110.gif

היהה לי יוםשמח
היה לי כיף לחזווור.. חיבוקיםם ונשיקות.. חיחי מממש היה כיף:] שמחתי לראות את כולם.. אבל עוד שבוע אני ארצה לחזור לחופש
בכל מקרה היהה יום מצחיק בטירוףףףףףףףףף! מממש היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.. אני לא אספר כי שמספרים זה הורס הכל
התבטלו לנוו שעתיים מתמטיקהה.. וואי לא היה בנאדם מאושר מממממני!! פשוט לא היההההההה.. כ"כ כ"כ שמחתייי.. זה אפעם לא קורה! זה אשכרה תופעה נדירהה כשהיא לא באהה! ותותת ונבייי התקשרוו והן הכי חמודות שיששש
וצילמתי מלא חומר מהספרייה לעבודה בביולוגיהההה... מ1 עד 4 ורבע הייתי בספרייה
והיה לי יוםםם אחלה בקיצור:] יומטוווווווווווב

יש לי ללמוד לערבית:p../images/Emo110.gif

ולסייים תעבודה בביולוגיה.. אני חייבת להתכונן לערבית ולשפר תציוןןןןןןןןןןןןןן
ולקבל בעבודהה בביולוגיה 100
כי אז גמזה ירד
טוף אני מקווה לסיים

מיייייייכל...איזה כיףף היה היום!!

גמלנו התבטלווו מתמטיקה שעתיים אבלל הכי מוזר שעינבר אמרה שהמורה שלך לעע באה ואני כזה מההההההההה!? לעע יכולה להיות זאתי באה תמידדדדדדד! הייתי בשוקקק בהלםםםםםם לעע רשמתי תהריים בגלל שחזרתי ב3.00 ורק עכשיו קמתי.. אז אני עוד מעט ירושום ערבבב.

זיוו2

New member
ערבבב../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתי מסבתא שלי אני עדיין לא מרגישה משהו אבל נקווה שזה יעבור כנראה שגם מחר אני לא אלך לבצפר...ככה שכבר שלושה שבועות אני בבית
הלכתי לרופאה היא אמרה לי שיש לי שפעת
... כל מי שחולה שירגיש טוב... ומי שלא שמתי לב שאמר לי שאני ירגיש טוב ולא רשמתי לו תודה אז תודהה מואההה
יאללה עפתי למיטהה ולאכול משהו עד השעה 3 לא נגעתי בשום אוכל עד שהכריחו אותי
אז הכלתי צ'יפס שבכלל לא היה לו טעם כי אני חולה ומצוננת אז אין לזה טעם יאללה עפתי אוהבתותכם ותודהה מואההה

למעלה