בוקר טוב לזוג המהמם קרן וגב!!!!!!!!!!!!!!!

קראתי אתכן בנות, מה לעשות שקרן שולטתתתתתתת

האישה הכי יפה והכי חכמה בבית, לא יעזור לכן , קרן איכותית, קרן חכמה, וקרן מתנהגת בהתאם. קרן המלכה!!!!!!!!!

אבישג55

New member
קרן הכי נעימה על המסך

אפשר להסתכל בה ולהקשיב לה שעות .יש לה כושר ביטוי וחכמה רבה והיא הכי איכותית בבית.המיליון מגיע לה בזכות עצמה ולא שום קישקוש של התערבות מההפקה.

webguy

New member
התערבות ההפקה בשביל קרן בוטה וברורה ..../images/Emo127.gif

בלי קשר לקרן עצמה ותכונות שלה ..ולאישיות שלה ..!! ואפשר לאהוב זו או אחרת בתוכנית ריאלית וקרן היא בהחלט בחירה לגטימית ונכונה תלוי בנקודת השקפה של הבוחר בה . ההפקה נתנה לקרן יתרון על פני המתחרים האחרים ..!! לגבי גב פה כבר אני מסתייג ממנו בהתנהלותו בתוכנית עצמה אם כי בחיים אולי הוא אדם שונה ? לא נראה לי שהוא מכבד נשים כפי שהייתי מצפה מגנטלמן .

ela501

New member
מה לעשות שכל השאר שם יבש ולא מעניין אין להם

ברירה אלה להתמקד בקרן כי יוצרת עיניין וסיפור

webguy

New member
ענין זה גם אתי ואנטרקציה אורן-אורטל

אין פורפורציות בין מה שקורה ב10 ובפועל

אבישג55

New member
גב וויחסו לנשים

אני סבורה שהמצלמות וכל הפורמט הז גורמות לגב שיתוק מסוים כלפי נשים.וברור לגמרי שגב בכלל טיפוס סגור עם צלקות,משקעים ,טראומות וחוויות לא פשוטות.היחידה שהוא נפתח אליה חלקית זו קרן וזה בזכות יכולת ההקשבה שלה ותכונות אחרות.גם אם זו זוגיות מדומה שאפו על המשחק.

adiyon2

New member
אם היה נגרם לו שיתוק כלפי נשים

הוא לא היה משפיל אותה, מעליב אותה, מזלזל בה, מתנגח בה וכל מה שהוא עושה. ככה הוא מתנהג כנראה. זה מה שהוא יודע.

בוקר טוב ליפה בנשים ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

קרן המדהימה

Deacon Frost

New member
אתה חייב להרגע עם הסימני קריאה

לא משנה כמה פעמים תלחץ על המקש, עדיין דעתך לא תהפך לעובדה כשישנם אנשים שראו את התנהגותה הנלוזה של קרן. זכותך לתמוך בה, אבל אל תנסה לשנות את דעותיהם של אחרים בעזרת שינוי עובדות. אל תשכח שבסופו של דבר חלק מהאנשים עקבו אחריה במשך שלושה חודשים מהבוקר ועד כיבוי האורות והם מודעים היטב להתנהגות שלה. לא לחינם היא פיתחה כ"כ הרבה אנטגוניזם מצד מי שצופה בלייב.

לגיטימי. אני לא מנסה לשכנע אף אחד, גם ככה אין

לנו מקום למעריצים חדשים במועדון הישראלי והעולמי של מעריצי קרן, איתך הסליחה, קרן וגב הזוג המושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adiyon2

New member
לאחל לך זוגיות עם אחת כמו קרן?

אתה היית רוצה שאחות שלך תצא עם אחד כמו גב?

אם זה הרצון שלה אז כן, חייה ותן לחיות

אני מעריץ מושבע של קרן האיכותית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!היית רוצה שאחיך יצא עם דניאל שעוסקת בשיווק הימורים באינטרנט?

adiyon2

New member
וזה הדבר היחיד שאתה מחזיק נגדה?

דניאל משווקת הימורים, אוי ואבוי. מי שיתחתן עם דניאל יתחתן עם אישה מקסימה לדעתי, שמפרגנת ומפנקת את בן הזוג שלה. אשה שיודעת מה היא רוצה, שיש לה חיים משלה ודעות משלה, מוכוונת ועם מטרות בחיים. מי שיתחתן עם קרן מה יקבל? אפילו לא פרצוף יפה. יקבל אישה סמרטוט, יכולתי לנגב את כל הוילה עם הוד סמרטוטיותה.

poseidon111

Active member
עדיון.את רוצה להגיד לי שאחרי כל סימני הקריאה

שלו עדיין לא השתכנעת שהוא צודק?קרן המלכה.קרן שולטת.יחיו הקנאים ויסבלו, אלו נימוקים חזקים שאותי שיכנעו. היידה קרן למיליון!

adiyon2

New member
חחח

אתה מתאמן לקראת ההפסד מול כוכב? קרן המלכה השולטת!!! קרן מלכת האמבטיה

Deacon Frost

New member
איך אני אוהב את ההתעסקות בעבודה של דניאל

מצד האוהדים של קרן. רק חבל שהם שוכחים שקרן עובדת בעבודה שנטולת מוסר לא פחות מהעבודה של דניאל, ברמנית. אבל ככה זה שאין לך טענות אחרות נגד דניאל (אפילו לי יש יותר טענות נגדה והיא הפייבוריטית שלי, יחי האירוניה), מתעסקים בטפל.

שכחת להוסיף שדניאל גרה במגדלי גינדי בעושר

וקרו הברמנית 2 שקל לשעה כל יום שיכור אחר לוקח אותה לשירותים גרה בחדר מסריח בפרישמן

ela501

New member
נכון גם אוהדיה של קרן איכותיים מה לעשות איכות

נדבקת לאיכות

למעלה