בוקר טוב, לחברי הפורום

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, לחברי הפורום

שלום לכולם בוקר טוב פעם שנייה.
(הראשונה הייתה מתחת לבדיחה של דני מאמש) גשם גשם נאנח שדה מחום, גשם גשם מתעורר הגן פתאום שמע קולנו אל שמים ותן לארץ גשם מים. זהו שיר ששרנו כשהיינו ילדים. בדיחה: בטיולנו למזרח הרחוק אשתי ואני הגענו לדלפק שבבית הנתיבות בעוד הפקידה בודקת את המסמכים שאלה אותה אשתי אם המקומות שלנו טובים. המקומות שלכם מצויינים ענתה הפקידה הקוראנית, "את יושבת ליד חתיך, ובן זוגך יושב ליד בחורה יפהפיה"
דני, רק תסביר לי מה מצחיק פה? לדעתי זו לא בדיחה אלא משאת נפש. יעלי

נֵנָה

New member
בקר טוב קר ורטוֹב ../images/Emo182.gif וטוב, טוב

שכך ... סוף סוף הגשם של כך ציפינו לו
וגם לי זכור שיר הילדים שהיינו שרים כשהיינו ילדים: גשם גשם משמיים
כל היום טיפות המים
טיף טיף טף
טיף טיף טף
מחאו כף אל כף
נעים לפתוח את הבקר עם בדיחות
חיוכים
ואיחולי |מזל"ט|.
לך איזוּ
דברים כאלה מאד מעודדים ועושים לי טוב על ה
ועוד בשורה טובה, אתמול בלילה הצטרפתי לחוג האקסקלוסיבי של בעלי ה-XP ועוד הפתעה ציפתה לי, שמסתבר שהדיסק שלי מחולק ל-2 (C ו-D) כך שב-C נשארו לי החלונות 98 עם כל האוצרות הקיימים וב-D התקין לי הטכנאי האמין, המקצועי, החביב וההגון את ה-XP ועד הוסיף לי תוכנות כהנה וכהנה במחיר הוגן מאד מאד ... ועוד יגיע הערב יבוא להתקין לי את הסורק עם דרייבר מקורי שהוא ישיג (את שלי איבדתי...) וגם יסדר לי את הז'אווה ... הוא עבד אתמול על המחשב 3 שעות תמימות במחיר הגון ביותר
כל הכבוד רפי היקר, אצלי "יצאת צדיק" ועוד אייך
מומלץ לכל מי שזקוק לעזרת טכנאי ואשמח למסור את השם והטלפון שלו למי שיבקש ... בינתיים להתראות ושיהיה לכם יום נעים ומוצלח

נֵנָה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo141.gifהיום יום הולדת ../images/Emo65.gif

למגי היקרה, ידידתנו הותיקה, ואני מברכת אותה בכל לבי, בבריאות, אושר והצלחה בכל
|כלנית מגי
אני מתגעגעת אליך מאאאאאד הלוואי שתחזרי אלינו
לייצ'יק

מזל טוב ואיחולים גן ממני למגי../images/Emo65.gif

והלוואי שנראה את הודעותיה שוב ברשת...
המון מזל טוב ואושר

emmy5

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gifבוקר טוב לכולם ../images/Emo39.gif

רק פתחתי לראות אותכם , אני הולכת לחוג ציור שלי . בזמן אחרון אממי , משלמת סתם ...

emmy5

New member
MEGGY , LA MULTI ANI ../images/Emo65.gif

מגי מזל טוב , AZI E ZIUA TA 'SFANTUL JOHN LA MULTII ANI CU SANATATE SI FERICIRE אני אצחק אם אני סתם כותבת ברומנית וזו לא את ..

מזל טוב ! מגי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מאחל לך נחת בריאות, אושר. חיים טובים . ואריכות ימים.
יום הולדת, זו חגיגה נחמדת. כמה טוב וכמה נחמד, שכל בן ושכל בת, לא נולדו ביום אחד. רק ביום הולדת !

magy

New member
יוווווווו, סיפרו לי שבורכתי פה

ממש התרגשתי..........תודה לייצ'וק........ תודה אמי..........תענוג לקרוא ברומנית.....יש לך גם איזה שיר ברומנית? משהו עם "טה יובסק"........? חחח תודה חונה........תודה.... ולידידי הוותיק.......בן אהרון.......שתמיד יודע מה אני אוהבת לשמוע אבל תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדד שכחתי מישהו......? אבדוק מיד..........אם פיספסתי איזה תודה..........

emmy5

New member
meggy../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

מוזיקה אממית רומנית מיוחד לרומניות

magy

New member
../images/Emo24.gifתודה אמי, תודה אורה......

אכנס לשם ........להקשיב לשורשים..... הרי בגילי.....אני די קרובה לשורשים.....תרתי משמע.......חחחח 56 למנאיייק......

ora11

New member
מגי בביתינו יש גם צוציקים כמוך|מאוה

וכמוני, נכנסתי לכאן אף על פי שאני עוד לא בגיל אבל מה איכפת הגיל? אומרים העקר התרגיל. נעים לי כאן עם החברים/ות בהנהלת יעלי וכבר נפגשתי עם חלק מהם.

magy

New member
לא בגלל הגיל

אני יכולה לגלוש גם עם בני שלושים פלוס.... מה זה גיל?????? מספר בתעודת הזהות ותו לא.... סתם.....פרשתי מהפורומים בגלל אכזבה מכל מה שקרה בשני הפורומים שניהלתי........ שבעתי.......לא יכולתי יותר...... התגלה לי צד אפל.......של האינטרנט....... ולא הסתדר לי עם אופיי..... אבל מבטיחה להכנס מדי פעם ולהציץ......אם יהיה לי מה להגיד..... אולי............אגיד...... אני הרי צועדת בצעדים רחבים לקראת השישים ..........אוטוטו..... הופ.......ואני בת שישים........ ויש שיר יפה על בת שישים.......... אחפש ואביא

magy

New member
בת שישים

מילים: דידי מנוסי לחן: קובי אושרת אֶת רֹאשׁוֹ שֶׁל הַגִּלְבּוֹעַ מִישֶׁהוּ צָבַע אָדֹם, מִן הַלּוּל מוֹדִיעַ גֶּבֶר כִּי הֵאִיר הַיּוֹם. בַּת שִׁשִּׁים פּוֹקַחַת עַיִן וְנוֹעֶלֶת נַעֲלָהּ. יוֹם גָּדוֹל מַמְתִּין בַּפֶּתַח - זֶה הַיּוֹם שֶׁלָּהּ. יוֹם גָּדוֹל עומד בַּפֶּתַח, יוֹם צָעִיר וְחַדְשָׁנִי. מְגַהֵץ הוּא אֶת קְמָטֶיהָ וּמוֹחֵק שָׁנִים. כִּי אֲמִתִּית הִיא וְלֹא סֵמֶל, וְלֹא דֶּגֶל וְלֹא אוֹת. הֶעָבָר מֵאֲחוֹרֶיהָ - הִיא צוֹפָה אֶל הַבָּאוֹת. הִיא גַּם סַבְתָּא וְגַם אִמָּא, גַּם נֶכְדָּה וְגַם נִינָה. בְּקִצּוּר, הִיא מִתְחַדֶּשֶׁת כְּמוֹ עוֹנוֹת שָׁנָה. אֵשֶׁת קַיִץ, אֵשֶׁת חֹרֶף, אֵשֶׁת חֵיק וְאֵשֶׁת רִיב, אַךְ בַּלֵּב עָמֹק מִתַּחַת, שָׁם תָּמִיד אָבִיב. שָׁם יָדָהּ הַמְּיֻבֶּלֶת וְקָשָׁה כְּגֶזַע עֵץ, עֲדִינָה וּמְלַטֶּפֶת בְּרַכּוּת אֵין קֵץ. כִּי אֲמִתִּית הִיא וְלֹא סֵמֶל… אֶת רֹאשׁוֹ שֶׁל הַגִּלְבּוֹעַ מִישֶׁהוּ צָבַע אָדֹם, מִן הַלּוּל מוֹדִיעַ גֶּבֶר כִּי הֵאִיר הַיּוֹם. בַּת שִׁשִּׁים פּוֹקַחַת עַיִן וְנוֹעֶלֶת נַעֲלָהּ. יוֹם גָּדוֹל מַמְתִּין בַּפֶּתַח - זֶה הַיּוֹם שֶׁלָּהּ. בַּת שִׁשִּׁים עַל פִּי הַלּוּחַ, אַךְ בִּשְׁאָר הַמּוּבָנִים - הִיא בַּת שֵׁשׁ עֶשְׂרֵה בְּקֹשִׁי, או בַּת שֵׁשׁ שָׁנִים. כִּי אֲמִתִּית הִיא וְלֹא סֵמֶל…

misu007

New member
magj מצתרף לברכות../images/Emo24.gif

אני מצתרף לברכות איך אומרים אצלנו עד מאה ועשרים + מעם Cu sanatate SImulte Bucuri

magy

New member
מרסי פרומוס מיסו.....מולצומסק

הכי חשוב בּוּקוּרִיֶיה....ומה יש לדבר על "סנטטה......... ועוד בגילנו........ כולה הודיתי למיסו.....ברומנית....... חחח

emmy5

New member
מגי , זה נשמע יפנית ...

רומנית באותיות עיבריות ..חה חה חה

magy

New member
יוווווווו, סיפרו לי שבורכתי פה

ממש התרגשתי..........תודה לייצ'וק........ תודה אמי..........תענוג לקרוא ברומנית.....יש לך גם איזה שיר ברומנית? משהו עם "טה יובסק"........? חחח תודה חונה........תודה.... ולידידי הוותיק.......בן אהרון.......שתמיד יודע מה אני אוהבת לשמוע אבל תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדד שכחתי מישהו......? אבדוק מיד..........אם פיספסתי איזה תודה..........

למעלה