בוקר טוב, לחברי הפורום

נֵנָה

New member
../images/Emo140.gif לך שמור מקום מיוחד בלבי ../images/Emo23.gif

חושבת שכל מי שמכיר אותי בפורום יודע זאת ...
כל טוב לך מגי
והרבה אושר והצלחה
ושיהיו לך הרבה ימי הולדת שמחים

ora11

New member
למגי ../images/Emo49.gif ליום הולדתך../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

למגי היצצתי מדי פעם בפורום נוסטלגיה ונהנתי תחזרי אלינו לכאן הבחת חם והשכנים טובים. מאחלת לך את כל הטוב בריאות אושר ואהבה.

emmy5

New member
ננה,תודה לך שזכרת על יום הולדת

גם השם לייציק אני אזכור תמיד ...עבר הרבה זמן שלא פגשתי את מגי פגשתי אותה בפורום 40+..50 + נוסטלגיה ..היתה לי תמונה שלה (LOL)שהחברה שלה ציירה אותה ..מצאתי אפילו פרח צהוב שהיא שלחה לי ...אני לא כתבתי הרבה , אבל אני ממש אהבתי לקרוא את התגובות שלה ... מזל טוב מגי , אני אשמח שתכנסי אצלנו יותר ...

magy

New member
מדהים ששמרת את הפרח הצהוב

כל כך הרבה זמן...............ממש לא להאמין........... חחח

בוקר קר ורטוב לכולם ../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif

ומזל טוב לך ננה על ה-XP ...לא שואלת אןתך עוד איך כי יקח לך עוד טיפונת זמן עד שתהני ממנו עד הסוף... אני הולכת היום בפעם הראשונה לשרות התעסוקה ואח"כ לביטוח לאומי...מקווה שלא יהיו תורים גדולים, אתמול לא הלכתי מחשש לתורים הארוכים- כנראה שכולם חשבו כמוני - ובתכל'ס לא היו תורין בכלל....היום בטח כולם יגיעו ואני אקים שם בטח "התנחלות" קטנה (
שלום לכולם ותשמרו על גוף חם

שרה16

New member
בוקר רטוב../images/Emo182.gif

קודם כל ד"ש מבאיה-המחשב שלה על הפנים. ומזל טוב לבעלי/ות ימי ההולדת ולננה על ה-XP. עולם אחר! לי יש גם וגם! אחד 98 ואחד XP.

נֵנָה

New member
שרה'לה מתוקה ../images/Emo24.gif בקר טוב |מטריה

איפה צולמה התמונה היפה שצרפת להודעתך? יש לך 98 ו-XP גם וגם באותו מחשב, כמו אצלי? כאשר הדיבק למעשה מחולק לשניים ? מסתבר שגם הזכרון שלי הוא הרבההההה יותר טוב ממה שחשבתי ...תרתיי משמע
עד עכשיו ניצלתי כ-1/3 מחצי הדיסק - כונן C והחצי השני D ריק לגמריא
איזה יופי, ואני כבר חששתי לשמור דברים שמא הדיסק שלי יהיה יותר מדי מלא ... ובכלל הטכנאי היה כזה מותק... הקדיש כל כך הרבה זמן ותשומת לב, בדק לי וירוסים עם הגירסה החדשה של הנורטון 2004 שלא היה לי (שלי היה ישן יותר ולכן לא גילה כמה וירוסים שנתגלו עכשיו) הוא מצא 6 וירוסים, כאשר 3 מהם היו ב ז'אווה שהורדתי מאחד האתרים
ולכן היא לא עבדה אצלי ... עכשיו הכל מתוקן ובריא, והיום הוא יבוא שוב - ללא תוספת תשלום כדי להתקין לי כראוי את הסורק (לא היה לו אתמול את הדרייבר המקורי המתאים) וגם ז'אווה טובה
נכון שהוא שווה זהב? יאללה, להתראות בערב ...
לכוווווולכם חמודים

שרה16

New member
יש לי 2 מחשבים ברשת

וגם אני רוצה את הטכנאי
התמונה הקודמת-הירדן ההררי. הנוכחית-התבור

ora11

New member
../images/Emo24.gif|בוקר טוב לכם חברים../images/Emo186.gif

ואצלנו הגשם עוד לא היגיע והשיר שלי הוא בואו עננים הבו גשם לגנים טיף טיף טיפותי הבו כשם לשדותי אצלנו הרוח נושבת בחוזקה וקררר מאד. בבית המזגן עובד non stop שיהיה לכולנו בוקר גשום וקר בחוץ ובבית ובלב חם.

חייםלוי

Member
מנהל
לירושלים טיפות המים עוד לא הגיעו

כשיצאתי בבוקר (בגוש דן) לירושלים ירד מבול. איך שיצאנו מהאזור פסק הגשם. כאן, בירושלים יש רק רוחות חזקות. אולי השם עוד יבוא. בכל מקרה אני מצויד ב
גדולה.

ora11

New member
הגשם היגיע גם לעיר הקודש../images/Emo183.gif

וגם ברד חיים מה אתה עושה בירושלים ביום כזה?

למעלה