בוקר טוב לחברתי
ומשהו נחמד

טלאית321

New member
בוקר טוב , יוו איזה יפה להזכר

התקליט הראשון שקניתי היה של אריק אינשטיין (חולה על השירים שלו) אגב,לירושלמים יש שמות שונים למשחקים . . . . יש מקום לדאבות? לפני שנכנסתי לפה ירקתי על החזה, נשבעת לך בשכנה שלי

טלאית321

New member
גיברת מה מצחיק? ../images/Emo46.gif

יאללה לעבודות של עקרות בית מתוסכלות, קדימה, אפ אפ....

סימונה 5

New member
../images/Emo6.gif שכחת , נואשות , משועממות

ומרירות
למה למהר? יש לי את כל היום

סימונה 5

New member
נכון../images/Emo6.gif ראית את עקרות הבית

הנואשות? הלוואי עליך להראות כמוהן
סידרה ממולצת

טלאית321

New member
../images/Emo12.gifסימונה יכולת לשכוח?

את הדבר העיקרי לשמו התכנסנו "וקנאיות"

טלאית321

New member
כבר מראה לך (שולחת לך אישית תסחורה)

לכשתראי האמיני לי שתקנאי אז, מה נשאר לך לעשות עד שהילדים והבעל יחזרו?

טלאית321

New member
סימונה

חכייי, רגע, שניה, לפני שאפספס הרגע הצצתי מהחלון ראיתי את השכנה שופכת ת'זבל..(אעשה עצמי גם שופכת) כך אעביר את הזמן איתה מול פח האשפה

טלאית321

New member
../images/Emo93.gif פיספסתי אותה

איך הלכה מהר, נראה לי בגלל שראתה אותי היא ברחה. אני אאמץ כלב, להפיג את השיעמום. טוב, אני יורדת לרחוב אולי אתפוס טרמפ עם מישהו דיווחים בהמשך

סימונה 5

New member
ההימנון של עקרות הבית שיר הבטלנים

ביצוע: הבטלנים מילים ולחן: זוהר לסקוב כל בוקר אני מתעורר בערך שעות העשר רוצה לראות ת'שמש התריסים קצת מסתירים פותח התריסים ולא רואה השמש כי את השמש מסתירות שורות של בניינים. עושה לי כוס קפה ומדליק לי הסיגריה יוצא אל המרפסת לפצח גרעינים הציפורים יורדות לעציצים של המרפסת ומפזמות איתי את שיר הבטלנים. הופה הולה הולה הולה הופה הופה הולה הולה הופה הולה הולה הופפה הופה הולה הולה הולה הופה הופה הולה הולה הופה הולה הולה הופפה. בשעות הצהריים שולח את הכלב עם סל עשוי מקש לקנות לי מצרכים כשהוא חוזר אני מכין לשנינו צהריים כי הציפורים אכלו את כל הגרעינים. פתאום אני שומע צלצול דופקים בדלת פותח את הדלת נכנסת השכנה שואלת בנימוס שאם זה לא יפריע היא תפזם איתי את ההופלה שלי. אחר הצהריים יוצא לי עם הכלב לשאוף קצת אויר בפארק מחוץ לעיר הציפורים עפות מאושרות אל השמיים אני נשכב על הספסל חושב על החיים. אני חי לי במציאות כל כך נהדרת שוחה במערבולת של ים בלי דאגות לא מבין איך אפשר לחיות היום אחרת ונרדם עייף מרוב המחשבות. הופהההההההה אולההההההה! הירח כבר עולה הנה מגיע לילה רוצה לראות ירח התריסים קצת מסתירים פותח התריסים ולא רואה ירח כי את ירח מסתירות שורות של בניינים. הופה הולה הולה הופה מתבטלים!

סימונה 5

New member
../images/Emo6.gifועוד שיר אהוב-אני שוכב לי על הגב

אני שוכב לי על הגב אני שוכב לי על הגב מביט על התקרה רואה כיצד חולפים ימי בבטלה גמורה אני שוכב לי על הגב חושב חולם הוזה והחיים יפים יפים ממש כמו מחזה בלי להיות או לא להיות אני פשוט ישנו בלי שום דבר אשר כדאי למות למענו בלי תקוה ובלי יאוש אני פשוט צופה כמו תייר על העולם והוא כל-כך יפה היו לי פעם עקרונות מכרתי את כולם עיסקה מוצלחת בשבילי טובה גם בשבילם עכשיו כשלא נשאר יותר במה להאמין אני שוקע לעיתים בהזיות על מין. מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: גדעון גודסינגר

טלאית321

New member
אני מעדיפה את זה../images/Emo6.gif

השיר הזה יותר יפה
הוא יותר מתאים לנואשות,גם כך החיים שלנו אפורים ומשעממים
מילים: אריק איינשטיין לחן: מיקי גבריאלוב אני אוהב לישון, להיות תמיד בתוך חלום אני אוהב לישון - וכך עובר לי כל היום כמה זה טוב מיטה עם שמיכה של פוך עבה כל היום, כל הלילה אוי, כמה טוב לישון אני אוהב לישון, להיות תמיד בתוך חלום אני מוכרח לישון - וכך עובר לי כל היום פעם הייתי קם להציץ על העולם... שום דבר לא הבנתי אוי, די יותר לא קם!....

למעלה