בוקר טוב לחברתי
ומשהו נחמד

טלאית321

New member
או זה?

את הראשון אני מאוד אוהבת נראה לך שהוא יתן לי יחס ויחמיא לי?

סימונה 5

New member
../images/Emo107.gif אני בוחרת בשלישי, את יודעת

כמה זמן תוכלי להעביר רק כדי לעצב לו את התסרוקת?

טלאית321

New member
מנגו ....

היית רוצה כלב כזה בבית?
אני לא ממש
. . טוב נו, צער בעלי חיים אאמץ אותו

סימונה 5

New member
ועוד שיר מתאים../images/Emo3.gif בוקר של כיף../images/Emo6.gif

בוקר של כייף הענן הלבן התמסר לרוח הבוקר וכמו נער צוחק הוא צהל כיוצא במחול קרו שמש נגהה ופרעה לו תלתל בתסרוקת שנפרש כמו כנף והמריא להפליג בכחול מתהפך על גבו ומושיט זרועותיו להגיע אל כדור נעלם שממתין לו אי שם במרום שהרוח הדפה בתנופה שהדף הבל פיה שדאה ודאה ונפוג ונמוג מן החום איזה בוקר של כיף איזה כיף שהיה לי הבוקר איזה כיף על הבוקר אח איזה בוקר בכיף איזה כיף הוא אמר איזה כיף שהיה לי הבוקר איזה כיף על הבוקר אח איזה בוקר בכיף הענן מעיניך דואה אל השמש ברוח ונפוג ונמוג והכל שוב נשטף בכחול בליבי שניתר ושקע ונמלא געגוע ואני שוב כנער צוהל יוצא במחול איזה כיף זה היה איזה כיף שהיה לי הערב איזה כיף כל הערב אח איזה ערב בכיף איזה כיף הוא אמר איזה כיף שהיה לי בערב כיף כל הערב אח איזה ערב בכיף עוד ועוד עוד ועוד אוהב אותך מאוד מאוד עוד ועוד עוד ועוד עד מאוד.

טלאית321

New member
....................עוד שעה +

הלכתי למכולת לקנות קסת לחם, לא נשאר גמרו ה-כל אמרתי לו שמעון מה אין לחם? מה קרה יש מלחמה? אמר לי שמעון: חכי, עוד שעה יגיע חם אמרתי לו: בסדר, אני אחכה הוא שם כמה ארגזים של תנובה ריקים ככה אחד על השני,שיהיה לי נוח ישבתי שם וחיכיתי עד שהגיע הלחם. אמרתי לו: :שמעון? אני רוסה לחם שחור לא לבן הוא אמר: :מחר יגיע, תשבי, תנוחי מה יש לך לעשות? אמרתי לו: משה אתה באמת סודק אין לי מה לעשות אני ישב פה,חכה תיכף אני באה הלכתי לבית, חזרתי עם ארגז של במיה (שבעלי קנה מהשוק,דווקא לא יקר) ביקשתי משמעון סכין, שכחתי להביא ,מה אני יעשה כבד אין לי זכרון כמו שהייתי סעירה, ישבתי על הריספה והתחלתי לחתוך את הבמיה. עוד מעט אני ישטוף אותה,אני ישים בשמש שתתיבש טוף טוף ושבת שלי תבוא היא תשחיל לי חוט במחט, ויעשה ככה שרשראות של במיה ויתלה אותם על הגזוזטרה. . . . במבטא עירקי כבד (כמו אלי יצפאן

סימונה 5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם כבר אז תשחילי גם קובה,

במיה, קובה, במיה , קובה, במיה, קובה, במיה,
זורקים שרשרת למרק , ויש ארוחה

טלאית321

New member
נראה לך?

לא ולא אזרוק במיה, במיה,קובה,קובה שהרי אם לא אעשה כך איך אעביר את הזמן?
עוד 15 דקות תהייה מהדורת חדשות מיוחדת
חחח...

טלאית321

New member
חחחחחחחחחחח.......

חחחחח.... והרי החדשות מפי עדי רבן עקב מתקפת בטטות חמורה בעת האחרונה, הוחלט למגר אותן מהמדפים עד להודעה חדשה,זאת עקב קילקול קיבה כלל ארצי. ברגעים אלה מתכנסת ועדת משרד החקלאות לפתרון הבעיה אנו נעדכן בהמשך הערב. המשך צפיה מהנה וערב טוב.

laleniya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבקול רם באמצע הלילה

טלאית וסימונה הצלחתן להצחיק אותי עד דמעות קראתי את השרשור ורציתי לשלוח תמונה של כלב ומנגו תפסה לי אותו
לא נורא שולחת אחר אוהבת אתכן על חוש ההומורררר

laleniya

New member
טלאית יום טוב גם לך חמדתי

הנה עוד אחד מוטרף לגמרי
הוא חושב שהוא בטמן

למעלה