בוקר טוב ליום ראשון בבוקר

יוליקה

Member
מנהל
אני מבינה מדברייך שאת תומכת

עוצמה לישראל.... מה גרם לך להיות כזאת קיצונית??

מינהר

New member
ממש לא, יוליקה. עוצמה לא מענינים אותי.

אבל כשאני רואה את בידיאס , את ההסתה בעולם ובמזהת נגד ישראל ויהודים- אני יודעת טוב מי זורע אותה. שכנינו הנכבדים.

מינהר

New member
יוליקה, פשוט אני חושבת שלמען מקצת

מן האיזון מותר שיהיו כמה יהודים קיצונים --לעומת מיליארד וחצי מוסלמים שונאי ישראל, ומספר עצום של טרוריסטים ומסיתים. עוצמה לא מענינים אותי, אבל זכותם להאמין במה שהם רוצים.

יוליקה

Member
מנהל
כשאת אומרת: על כל ערבי טוב

יש עשרה רעים... זו תפיסת העולם של עוצמה לישראל... גזענות פרופר!!! אני הייתי הופכת את הסכמא...

מחקר של הסינט האמריקאי קבע:

על מיליארד וחצי מוסלמים בעולם, יש 350.000.000 טרוריסטים (בערך אחד לארבעה).
אז כן, הם רק רבע, אבל מיעוט רצחני שקובע למאות מליונים אחרים את החיים...

מינהר

New member
או קיי, יוליקה. אני מקבלת את גרסת שפירא,

שאני מניחה שמבוססת על נתונים, ולא על תחושה. האמת, אין לי מושג מה אומרים עוצמה לישראל, אבל המציאות ככל העולה מן התקשורת היא הסתה ושנאה איומה בעולם המוסלמי לישראל וליהודים. אשרי מי שעוצם עינים.

אפליית נשים בדת מהלידה עד למוות...

כאשר נולד בן זכר, אפשר לבעל לקיים יחסים עם אשתו אחרי חודש, אם נולדת בת, אחרי שבועיים (המניאקים לא שואלים את האשה אם כבר יכולה...)
הרי כבר אמר הרמב"מ- בעל יכול לשכב עם אשתו מרצונה או בניגוד לרצונה, בדרכה ושלא בדרכה.... (והמבין יבין).

כאשר מתים, מקימים אוהל אבלים. אצלנו מת הרב, בנו אוהל ענק בכל החצר ועוד אוהל ענק שחסם את הכביש והחניה הציבורית, ואין פוצה פה ומצפצף, וכמובן כל היום בירבורים של סיפורי בובה מיינסס על רב זה ורב אחר בקולי קולות שמחרידים את כל השכונה.

הערתי להם שמערכת הגברת הקול מיותרת כאשר מדברים לאנשים בתוך האוהל, למחרת בבוקר מצאתי ששני פנסי מכוון הכיוון של הקטנוע שלי נשברו ונגנבו...

וכך בשבעה וכך משך 30 יום.
יום אחר כך סביר להניח שיקפלו את האוהלים ויפסיקו לצפצף על כל העולם, מתה הרבנית. ושוב אוהל לשבעה, עם רמקולים וחסימת הכביש, אבל אחרי השבעה הכל קופל.....

הבנתם להתאבל בפומבי על הגבר 30 יום ועל האשה 7 ימים.....

אז למי שחושב על מדינת הלכה כמשהו טוב, שיחשוב שוב.

לפי דין תורה איך יודעים אם אשה בתולה ?
רבנים מושיבים אותה ערומה על חבית יין, יוצא לה מהפה הבל של יין, לא בתולה, אין ריח, בתולה.
מענין שלגברים אין מבחנים כאלו.

נחותים.

מינהר

New member
אנו לא מעריכים די את החקיקה שהובילו

נשים במפלגת העבודה בעבר לטובת שוויון לנשים.
מישהי אמרה לי שהרמבם קבע שמותר להכות אישה כדי לחנך אותה. זה נכון?

נכון

יש עוד הרבה אימרות של הרמב"מ, כמו שציטטתי קודם שהבעל יכול לשכב עם אשתו אם תרצה או לא, וכן שהוא יכול לשכב אתה בדרך הטבע או שלא..., ושמוטב לה לאשה לא לצאת לרחוב אלא לשבת בפינת ביתה ועוד כל מיני דברי הבל מטורפים.

tamarsharoni

New member
שפירא , אני חוזרת כמה שורות כלפי מעלה .

אנחנו היינו בכמה טיולים באזור הצפון .לעיתים הנהגים היו יהודים ולעיתים בני דודינו . בכל הטיולים מאוד נהננו . המדרכים והנהגים תמיד היו מעולים . כך גם בטיול שעשינו מאילת לפטרה , האמת , אינני יודעת אם הנהג היה יהודי , ערבי ישראלי או ירדני הזה גם לא ממש משנה לי , היו טיולים נחמדים , מדריכים טובים וכן הנהגים , וזה מה שהיה חשוב .
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מינהר

New member
השיפוצניק שלי, שגם הפניתי אותו ללקוחות,

הוא ערבי ממזרח ירושלים. הוא אדם הגון, שמחפש את הפרנסה שלו. אבל בשכונה שלו יש הרבה טרוריסטים, לפי התקשורת.
רופא השינים שלי הוא ערבי אזרח ישראל. הוא אדם הגון. וחושב אפילו להצביע לגנץ. אבל בעירו יש 2 חברי כנסת ערבים נוטפי רעל איום נגד ישראל. זו המציאות.

מינהר

New member
חזרתי מריקודי עם, במונוסון. אני מצרפת סרטון

של קטע מן הריקוד קטונתי מכל החסדים. בסוף אפילו רואים אותי לשניה בסוודר שחור.

למעלה