לחכות או ללכת לישון?
ס ס א ל י האחת New member 17/6/05 #23 עופר, לא עובד מחר? לך לישון! מה נסגר אתך? נהיית גם ינשוף? גם אני עובדת מחר אבל השינה ממני והלאה....
ו ו ר ד ב New member 17/6/05 #28 עופר מוקדש לך../images/Emo3.gif זה לא באיכות כל כך טובה... כי זה מהמצלמה של המחשב וגם זה די רחוק מהמחשב אבל העיקר שתראה כמה השיגעון חוצה גבולות עמיר תחזור!
עופר מוקדש לך../images/Emo3.gif זה לא באיכות כל כך טובה... כי זה מהמצלמה של המחשב וגם זה די רחוק מהמחשב אבל העיקר שתראה כמה השיגעון חוצה גבולות עמיר תחזור!
O oferahrony New member 17/6/05 #33 תודה רבה לך יקירתי המנהלת הבלתי נלאת של פורום עמיר בניון ולמי שלא הבין מה כתוב על החולצה עמיר בניון אהבה ללא תנאי
תודה רבה לך יקירתי המנהלת הבלתי נלאת של פורום עמיר בניון ולמי שלא הבין מה כתוב על החולצה עמיר בניון אהבה ללא תנאי
א א ל ה 27 New member 17/6/05 #34 עופר... מרוב הטישטוש זה היה כל כך ברור... איך אפשר שלא לקרוא את זה / לזכור את זה... זה הולך איתך לכל מקום. זה מוטו!
עופר... מרוב הטישטוש זה היה כל כך ברור... איך אפשר שלא לקרוא את זה / לזכור את זה... זה הולך איתך לכל מקום. זה מוטו!
ו ו ר ד ב New member 17/6/05 #24 לחכות ברור שלחכות וגם יותר ברור לי שאם אני מצלמת את התמונה הזאת... ביחד עם מה שאני רוצה שתראה אני הופכת למשוגעת עם קבלות רמז : החולצה הרגע תליתי אותה על הקיר ,ונמצא משהו מאוד (וענק) יפה ליד החולצה אומנם תרד מהקיר, אבל הדבר השני תלוי מאתמול על הקיר כי עברתי לחדר חדש
לחכות ברור שלחכות וגם יותר ברור לי שאם אני מצלמת את התמונה הזאת... ביחד עם מה שאני רוצה שתראה אני הופכת למשוגעת עם קבלות רמז : החולצה הרגע תליתי אותה על הקיר ,ונמצא משהו מאוד (וענק) יפה ליד החולצה אומנם תרד מהקיר, אבל הדבר השני תלוי מאתמול על הקיר כי עברתי לחדר חדש
ל ליאת1313 New member 17/6/05 #12 עזרא אחינו! תסלח לי על שלא התייחסתי עד לרגע זה. נדמה לי שאתה מודע למגבלות הזמן שהיו לי היום אני מברכת מהכל הלב על ששבת לחיקנו. מקווה שבזמן "חופשתך", התפנית ליצור לנו חידות מעניינות. אז קדימה - שוט!
עזרא אחינו! תסלח לי על שלא התייחסתי עד לרגע זה. נדמה לי שאתה מודע למגבלות הזמן שהיו לי היום אני מברכת מהכל הלב על ששבת לחיקנו. מקווה שבזמן "חופשתך", התפנית ליצור לנו חידות מעניינות. אז קדימה - שוט!