אל תשמחי בשמחתי בטרם עת
הכנתי אורז עם עדשים כתומים ואח"כ שניצלים. אבל הברוך הגדול זה העוגה שלך!!!!! בגלל שיש לי רק טוסטר אובן (איזה כיף שיש את מה להאשים?) העוגה נעשתה חומה כהה מלמעלה, אבל אני רואה שהיא עדיין רוטטת. חשבתי שאולי היא תתייצב כשאוציא. נתתי לה להצטנן רבע שעה וחילצתי אותה מהתבנית. ואז... אוי לעיניים שככה רואות!!! א. התפוזים שלי לא יצאו שזופים כמו שלך. אלא מין חיוורים כאלה. או שהצבע ירד להם מהפחד ממה שאני הולכת לעשות להם או שמלכתחילה הם לא היו כתומים מדי או שעשיתי משהו לא בסדר. ב. וכאן הברוך הרציני, בכלל שהפלחים היו קצת שקועים, ניסיתי קצת להעלות אותם ומה אני רואה????? באמצע בלילה שלא נאפתה דיה. אוי, אוי, אוי!!! אז עכשיו החזרתי את העוגה לתנור, הפוכה. נראה אם יצא משהו אכיל. מה שבטוח, שעוגת תפוזים כמו שלך וכמו של יוכי היא כבר לא תצא. אז את רואה שהשמחה היתה מוקדמת מדי??? (ואפרופו ג'ינג'ר, אנחנו שותים אותו בקפה, בחוואייג' לקפה ולא בתה.) וכמו שאמרתי לחנה, בסופו של דבר, כל המתכונים של כל העדות, באופן בסיסי דומים