בוקר טוב לכולכם ויום נפלא

יוכי68

New member
בוקר טוב לכולכם ויום נפלא../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לכולכם יום כיפי ומשמח.
 

מאיוש י

New member
בוקר טוב ומקסים לכולם../images/Emo140.gif

גולדה את לא נורמלית באילו שעות את מארחת...... לא פלא שאת עושה הליכות באחת בלילה מי שאוכלת ארוחת ערב בחצות באמת כדאי שתלך קצת לפני השינה חהחהחהחהחהחהחה
 

רותי410

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב ונפלא לכולם../images/Emo20.gif

שיהיה לכוללנו סופר יום מוצלח ופורה, בריאות, קודם כול!!!
הרבה כיף והנאה. השמש בחוץ פורחת, ומה הכנתם על הצלחת
? (אני עכשיו שותה את קפה הבוקר
. בעצם משקה הקינמון שלי) ויאללה, לצאת לסבלותיי
חחחח
 

מאיוש י

New member
היי רותי מה זה משקה קינמון??

אצלי בצלחת קינואה עם קישואים. מרק איטריות לבנים שלא אוהבים קינואה ברוקולי מאודה. ושניצלים.
 

רותי410

New member
משקה קינמון זה משקה שאני מאוד אוהבת

ורוב השותים אותו מתים עליו. פשוט מאוד. לוקחים כמה מקלות קינמון וטוחנים אותם טחינה גסה יחד עם כמה תרמילי הל. מוסיפים לתה, או בלי תה, חצי כפית. וזהו אחלה טעם ואחלה ארומה. וכל הכבוד לחריצות. גם אני רוצה להכין שניצלים עם תוספת תירס או פירה ונראה מה עוד. רוצה גם להכין פשטידת איטריות וגבינות. ו... את עוגת התפוזים שלך וגם עוגת גזר. ובסוף היום אני אראה מה מכל התכניות האלה יצא אל הפועל
 

מאיוש י

New member
זה ממש צ'אי הודי

יש לי תה הודי והוא מכיל קינמון הל וגם ג'ינג'ר . מאוד טעים. איזה פעילות את מתכננת רותי אני ממש לא מאמינה שזו את יכול להיות שמישהו אחר גנב לך את הכינוי???. חהחהחהחהחהחה
 

יפית מן

New member
בוצהרים טובים ונפלאים לכולכם חברותי הצעירות,!

והצעירות ברוחן,רשמתי את כל המתכונים של כולכם ,נתתי לבן שלי היקר,והוא ניילן את הכל, והכניס לי לקלסר ואמש ביתי חזרה ונתתי לה את הקלסר:כאין ספר נחמד וכתבתי, את השמות של כל אחת שנתנה את המתכון ולא תאמינו איזה ספר יפה יצא, והיא שמחה מאוד ומודה לכולכם ואמרה שהיא תנסה בארצות הברית להכנס לפורם מדי פעם להציץ ןלהתעדכן ישר כח לכולכם לא להאמין יצא ספר נחמד עם הקבצים ששלחתם..ושוב תודה וישר כח רציתי לתת לכם טיפ איך שלא יגלוש התבשיל על הכירים:לוקחים גפרור את העופרת למעלה ושמים בין המכסה לסיר, וסדי שבמרום לא נןפלת אפילו טיפה על הגז והגז יוצא מצוחצח ואין צורך לנקות שוה לנסות מומלץץץץץץץץ אני ניסיתי בדוק ומנוסה כל טוב לכם בטוב הנראה והנגלה,משיח עכשיו..
 

מאיוש י

New member
ברוכה הבאה יפית היקרה../images/Emo24.gif

איך הגב אני מקווה שבסדר. הבנתי שבתך חזרה לארצות הברית?איזה רעיון יפה הספר מתכונים.... כיף שחזרת אלינו.
 

יפית מן

New member
מאיאושי השבח לאל ותודה לשואל../images/Emo140.gif

מרגישה יותר טוב רק מאוד קשה לי שהבת חזרה היה לי כיף איתה ואם התינוק, והבית חזר להיות ריק אני כבר מתגעגעת אליה אני תמיד מפחדת מהפרידה אחרי שהיתה יותר מחודש, התרגלנו אליהם וגם התינוק כבר רצה לבוא אלינו והופ טרח היתה צריכה לחזור יש להם עסק למחשבים והיו חיבים לחזור העובדים התקשרו שיחזרו,אלה הם החיים שילדים יגורו אחרי החתונה באותה ארץ שההורים גרים אחרת הנכדים הם נכדי תמונות, מזל שיש מצלמה במחשב ואפשר לראות אותם כל יום אחרת הייתי משתגעת...כל טוב בטוב הנראה והנגלהנ רק משיח....יציל את המצב..
 

רותי410

New member
אל תשמחי בשמחתי בטרם עת

הכנתי אורז עם עדשים כתומים ואח"כ שניצלים. אבל הברוך הגדול זה העוגה שלך!!!!! בגלל שיש לי רק טוסטר אובן (איזה כיף שיש את מה להאשים?) העוגה נעשתה חומה כהה מלמעלה, אבל אני רואה שהיא עדיין רוטטת. חשבתי שאולי היא תתייצב כשאוציא. נתתי לה להצטנן רבע שעה וחילצתי אותה מהתבנית. ואז... אוי לעיניים שככה רואות!!! א. התפוזים שלי לא יצאו שזופים כמו שלך. אלא מין חיוורים כאלה. או שהצבע ירד להם מהפחד ממה שאני הולכת לעשות להם או שמלכתחילה הם לא היו כתומים מדי או שעשיתי משהו לא בסדר. ב. וכאן הברוך הרציני, בכלל שהפלחים היו קצת שקועים, ניסיתי קצת להעלות אותם ומה אני רואה????? באמצע בלילה שלא נאפתה דיה. אוי, אוי, אוי!!! אז עכשיו החזרתי את העוגה לתנור, הפוכה. נראה אם יצא משהו אכיל. מה שבטוח, שעוגת תפוזים כמו שלך וכמו של יוכי היא כבר לא תצא. אז את רואה שהשמחה היתה מוקדמת מדי??? (ואפרופו ג'ינג'ר, אנחנו שותים אותו בקפה, בחוואייג' לקפה ולא בתה.) וכמו שאמרתי לחנה, בסופו של דבר, כל המתכונים של כל העדות, באופן בסיסי דומים
 

חנהפ

Active member
כשקורה כזה דבר

והעוגה מעל כהה, אבל עדין לא יציבה, כדאי לכסות ביריעת אלומיניום
 

רותי410

New member
תודה, חנה. איכשהו הצלחתי להציל אותה

היא אפילו נראית די יפה. פשוט הנמכתי את החום, ואחר כך העברתי לחום תחתון - ואף על פי כן היא לא נאפתה דיה, וכשהחזרתי אותה הפוכה אפיתי רק על חום עליון. היא יצאה קצת יבשה מלמעלה, אבל הסירופ הציל אותה. והתפוזים גם הם כבר השתזפו, אז הכול בא על מקומו בשלום. יצאתי די בזול מהפדיחה של היום.
 

מאיוש י

New member
הרגת אותי מצחוק רותי

אכן הסוסטר הוא בעייתי לאפיה אני לא אוהבת אותו יש עוגות שזה לא מתאים להם.כנרה גם ששמת חום גבוה מדי כשיש בעוגות פרי הן יותר רטובות ודורשות יותר זמן אפיה. לא להתייאש מטעויות לומדים.
 

רותי410

New member
גם אני הרגתי את עצמי. אבל לא מצחוק,

אבל כמו שכתבתי לחנה, סוף טוב הכול טוב. מבצע ההצלה הסתיים בהצלחה. והטוסטר הוא ברירת מחדל עד שארחיב את המטבח ואקנה תנור של בני אדם. עד אז, הטוסטר לוקח אותי להרפתקאות מוזרות, כיד השיגעון הטובה עליו. עכשיו תורה של עוגת גזר, אבל אני לא מסתכנת ואופה אותה בסיר פלא. שאני מתה עליו, והוא מוכיח את הדעה שפעם היו יודעים לעשות דברים טובים. עוד פרק מעוללותי יגיע בקרוב
 
מיאוש איך את מכינה את הברוקולי? האם זה

של סנפרוסט? לי תמיד יוצא סמרטוטי בגלל שזה קפוא ומיד לאידוי- איך אפשר שיצא פריך? (משתמשת בקפוא מטעמי כשרות..)
 

מאיוש י

New member
אני תמיד משתמשת בטרי

הקפוא אכן סמרטוטי. אני מפרקת אותו משרה בהרבה מים עם מלח ואחר כך מוסיפה גם חומץ וזהו אחרי 30 דקות שוטפת אותו היטב ומאדה אותו לא מבשלת רק אידוי. ומקווה שהוא מספיק נקי אני מאוד אוהבת את הירק הזה ולא מוכנה לוותר עליו.יש לי חברה שאפילו מעבירה אותו על הגז כמו ששורפים נוצות של עוף כדי שאם יש משהו זה ישרף ויפול.
 

מאיוש י

New member
../images/Emo221.gifהנה לחמניות מקמח מלא

שיצאו עכשיו מהתנור והולכות למקפיא עבור כריכים לבית הספר לילדודס.
 
למעלה