בוקר טוב לכולכם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולכם

הגשם החזק שירד לפני מספר דקות העיר אותי

misu007

New member
בוקר טוב יפה ותמשיך עם זה ../images/Emo47.gif

האתר מעניין מאד יום טוב

לייציק

New member
בקר טוב ושבת שלום ../images/Emo141.gif

אצלנו בבקר ירד עדיין גשם, אח"כ היה סגרירי ומעונן ועכשיו סוף סוף זרחה השמש במלוא הדרה
. אנחנו מחכים לחברים מהצפון שהם בדרך אלינו ... ונלך ביחד למסעדת דגים !!! שיהיה לכם יום נעים

לייציק

New member
WE WE WEEEEEEE איזה צחוק ../images/Emo6.gif

חבל שאי אפשר להעביר הקלטה של הצחוק המתגלגל שלי כשקראתי את הפרסומות שלך דני
אני אפילו לא יודעת איך לבטא את הצחוק הזה
כדי שתוכלו לדמיין אותו הי הי הי הא הא הא, גדול, גדול, גדוווווול ...
מעניין עם זו רק אני או שכולכם נהניתם וצחקתם ככה ...מממממפפפפףףף
חזרתי לא מזמן מבילוי של יום שלם עם חברים ... איפה ? בהודעה הבאה

לייציק

New member
גשם לא גשם כולם נוסעים ../images/Emo73.gif לאן?

כולם נוסעים לקניון, קניון, קניון ... קניון ארנה החדש בחוף המרינה בהרצליה ... אחרי ארוחה דשנה מגוונת וטעימה בפונדק איילון - בָשר, רק בשר ... לא היו דגים בכלל
מעניין למה ???
נסענו לקניון אָרֵנָה החדש ... מקום מדהים
שזה לא מלה ... שונה לגמריא מכל הקניונים שראינו עד היום ... ההרגשה היא שאתה הולך בסמטאות ורחובות רומנטיים תחת השמיים תכולים ועננים לבנים, בין מפלסים ובתים עם גגות רעפים משופעים, בכל מיני גדלים וצורות, מרפסות עם מעקות אבן מעוטרים, כמו עיירה רומנטית באירופה... רוטנבורג ודומותיה בגרמניה או איזו עיר עתיקה בספרד ... מסביב תפאורה שכולה בנושא הים, פסלי דולפינים, מפרשים, תרנים, ירכתי ספינה, וגלי ים ... וכמובן מרפסת עץ מקורה שצופה אל המרינה עצמה... יופי של מקום שנעים לבלות ולטייל בו... ההיצע בחנויות עצמן, לא משהו ... סתם סמרטוטים, רובם של השנה שעברה... בעיני שום דבר לא מצא חן ... המחירים בדרך כלל כמו בכל הקניונים... אפשר להרגיש את המצב העגום בו אנו נמצאים עכשיו, כמעט לא קונים, רק מסתובבים ומסתכלים... פה ושם חנויות תכשיטים יפות או חנות מקסימה של פסלי מיניאטורות מקסימים, ממש מלאכת מחשבת, מקריסטל בשילוב ציפויי זהב ... כמובן שמקומות האוכל מלאים, כרגיל ... וכל הקניון הומה אדם ... מומלץ לנסוע, לראות ולהינות ... ומי שרוצה יכול גם לקנות...

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב.../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

בוקר טוב לכולם,
ראשית שתעבור עלינו שבת טובה ואחר כך שבוע טוב. שנוכל להנות מכל רגע ורגע ושיתמלאו משאלות לבנו לטובה. מנורה, הכוונה ממש גם אליך. ספרי לנו מה קרה? מדוע חדר ניתוח? ולמה אנחנו לא יודעים. משהו רציני? לבאיה, שאני רואה מפעם לפעם בפורום, אנא באיה כתבי יותר, אני אוהבת אותך ואת הכתיבה שלך.(מלאת הומור) ואת כולם כולם אני אוהבת פה. להתקרא! יעלי

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo141.gif

דני, על איזה גשם אתה מדבר????
מאתמול בערב, כשירדו כמה טיפות, מזג האוויר כאן נפלא. ואנחנו לא גרים כל כך רחוק זה מזו!!
והחתול מקסים! תביא עוד

dani 123

New member
הבוקר בשש וחצי

גשם חזק וטיפות גדולות במשך כ 20 דקות

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo187.gif

קר ורטוב בחוץ,אז מתארגנים לשהות בבית. כנראה שמשחק מונופול ארוך יהווה פתרון מצויין לפעילות משפחתית. תודה לכולם על כל אתרי המוסיקה והמשחק.

maxima

New member
בוקר טוב קר ורטוב......../images/Emo183.gif

מאחלת החלמה לכל החולים דני נחמד מה שהבאת לנו תודה אני כמעט ולא ישנתי הלילה הנכדים ישנו אצלי והנכדה לא הרגישה טוב

emmy5

New member
בוקר טוב ונפלא לכולנו ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

דני עשית לנו את היום , החתול חמוד ... מאחלת לכולם בריאות .. מנורה תשמיעי קול...
גם הילד אוהב את החתול

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif|פט

כשאצלי בוקר, אצל רובכם כבר צהריים. אתמול קמתי ב7.00 בבוקר בגלל העוזרת, אז היום החזרתי את זה וישנתי עד 9.30. האף שלי עוד מלא ג'יפה, וכדי לצאת מהמיטה, אני צריכה לחמם את הבית, כי האף שלי מאוד רגיש
יעלי בדרך כלל אין לי מה לכתוב, כי אני חושבת שההתנהלות היוםיומית שלי תשעמם אותכם. אבל אם את כל כך מבקשת, אז הנה אני כותבת, וראו הוזהרתם, זאת לא תיהיה אשמתי שתתחילו לפהק. שלשום בלילה הבן הקטן שלי (27) נסע לתאילנד ל10 ימים. כשנפרד ממני, כבר הרגשתי געגועים. ושתבינו, שכאן בבית, לפעמים אני רואה אותו בקושי ב10 ימים, אבל כשמדובר בחו"ל, זה כאילו הוא נתלש ממך. ועוד דבר מצחיק, כאן הוא מתקשר אלי פעם ביום וזה נשמע כך - אמא שלום, הכל בסדר? ביי. אתמול אחרי ההגעה שלו לתאילנד, הוא התקשר פעמיים. פעם להודיע שהגיע בשלום, ופעם שניה תוך כדי טיול ברחוב התאילנדי. אתמול במקרה היה יום הולדת של המלך, אז הרחוב היה מקושת ומואר בשלל אורות צבעוניים. זה הזכיר לו את הטיול המשותף שעשינו שם, וחגיגות לשנה החדשה באותו הרחוב כשטיילנו ביחד. עכשיו בעניני הגשם. ובכן, מבחינתי יכול לרדת מבול, רעמים וברקים, לי זה לא מפריע לישון וגם לא מעיר אותי. כשקמתי היום וראיתי שהרחוב מאוד, מאוד רטוב, מיד ריחמתי על הכביסה שלי שתלויה בחוץ. בחדשות אמרו שיירד גשם מקומי, אז למה המקומי היה צריך להיות דוקא בחולון? זו לא קצת חוצפה? טוב נו, מילא, העיקר שעכשיו השמש יצאה החוצה. שבת שלום לכולם והמשל יום נעים

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי ותודה על ההתעניניות

כל השבוע הייתי בריצות לבית חולים והמון סידורים סביבזה היות וקרובת משפחה שלנו שבאה לבקר בארץ נפלה ושברה את האגן אמנם יש לה בעל אבל שניהם מאד מבוגרים ואנחנו רצנו ודאגנו לכל המסביב כי אין להם אף אחד בארץ. ברוך השם הנתוח עבר בסדר והיא התעוררה זה היה סיפור קשה וארוך. אבל מהיום השמש מתחילה לזרוח ונקווה ליום טוב ושבוע נפלא.

למעלה