בוקר טוב פורום ../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif|פט
כשאצלי בוקר, אצל רובכם כבר צהריים. אתמול קמתי ב7.00 בבוקר בגלל העוזרת, אז היום החזרתי את זה וישנתי עד 9.30. האף שלי עוד מלא ג'יפה, וכדי לצאת מהמיטה, אני צריכה לחמם את הבית, כי האף שלי מאוד רגיש
יעלי בדרך כלל אין לי מה לכתוב, כי אני חושבת שההתנהלות היוםיומית שלי תשעמם אותכם. אבל אם את כל כך מבקשת, אז הנה אני כותבת, וראו הוזהרתם, זאת לא תיהיה אשמתי שתתחילו לפהק. שלשום בלילה הבן הקטן שלי (27) נסע לתאילנד ל10 ימים. כשנפרד ממני, כבר הרגשתי געגועים. ושתבינו, שכאן בבית, לפעמים אני רואה אותו בקושי ב10 ימים, אבל כשמדובר בחו"ל, זה כאילו הוא נתלש ממך. ועוד דבר מצחיק, כאן הוא מתקשר אלי פעם ביום וזה נשמע כך - אמא שלום, הכל בסדר? ביי. אתמול אחרי ההגעה שלו לתאילנד, הוא התקשר פעמיים. פעם להודיע שהגיע בשלום, ופעם שניה תוך כדי טיול ברחוב התאילנדי. אתמול במקרה היה יום הולדת של המלך, אז הרחוב היה מקושת ומואר בשלל אורות צבעוניים. זה הזכיר לו את הטיול המשותף שעשינו שם, וחגיגות לשנה החדשה באותו הרחוב כשטיילנו ביחד. עכשיו בעניני הגשם. ובכן, מבחינתי יכול לרדת מבול, רעמים וברקים, לי זה לא מפריע לישון וגם לא מעיר אותי. כשקמתי היום וראיתי שהרחוב מאוד, מאוד רטוב, מיד ריחמתי על הכביסה שלי שתלויה בחוץ. בחדשות אמרו שיירד גשם מקומי, אז למה המקומי היה צריך להיות דוקא בחולון? זו לא קצת חוצפה? טוב נו, מילא, העיקר שעכשיו השמש יצאה החוצה. שבת שלום לכולם והמשל יום נעים