בוקר טוב לכולכם

yaely2

New member
מנהל
באיה שישוב בשלום, ואת מותק../images/Emo23.gif

bimbo.

New member
באיה יקרה, את עושה עוול לעצמך

את כותבת נחמד ומעניין, ותמשיכי כך

ora11

New member
בוקר טוב קר ורטוב../images/Emo183.gif

לכם חברים בוקר טוב ושבת שלום אצלנו בהרי יהודה ירד גשם שהעיר אותי ב 9 מה אתם קמים כל כך מוקדם? האם זה הגיל או התרגיל. תודה לכם על השירים המשחקים שאתם מביאים לכאן.

yaely2

New member
מנהל
בפורום שלנו יש המון גיל ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שלום לאורה וכולם
, כולם כבר יודעים שיש פה המון גיל (ושמחה ורינה ודיצה וצהלה). דבר אחד אין פה וזה מרה שחורה (טפו טפו טפו שלא תבוא) כאן תמיד שמח ותמיד נחמד. לא חשוב מתי קמים וגם לא מתי הולכים לישון העיקר מצב הרוח הנפלא. יעלי

emmy5

New member
סבאאורי בוקר טוב ...מספיק לישון

אני מקווה שהכל בסדר , כנראה עושה חיים , לא באת לקבלת שבת וגם לא אמרתה לנו לילה טוב ...לא יפה ...שבת שלום !!!! קר ורטוב בירושלים , בחיפה שמש אבל קר ...

סבאאורי

New member
צהרים טובים ושבת שלום לכולם

אממי את 100%. כל היום (אצלי זה מהצהרים שלכם)אתמול התעסקתי עם השירים שהבאת...מצאו חן בעיני לפחות חצי מהם הורדתי חלק והם עשו לי בעיות וזה לקח לי את כל הזמן... חוץ מזה אורה הביאה שני ספלים עם תרנגולים... ותיכף אני אחזיר לה... בירושלים קר ורטוב אבל אין הרבה גשם. ברכות

ora11

New member
wow סבאאורי../images/Emo24.gif

איזה יופי הספליםנראים יפה והתרנגול חבל"ז איזה כשרון חבוי בך? ספר לנו. תודה. ואיימי תודה מיני ישראל באמת יפה . כדאי לבקר אני ביקרתי מוממלץ.

אורי ../images/Emo45.gif יופי! עוד עבודה יפה

ואיך היית מסביר את התמונה שצרפתי לכאן???

bimbo.

New member
סבאאורי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

emmy5

New member
סבאאורי , טוב שאתה פה..

נקח איתנו את הספלים היפים , אולי נעשה עוף זקן בגריל ....אני אקח אותכם לטיול ... קרוב לירושלים...

למעלה